Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 14 - 20 noiembrie 2016 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 14 – 20 noiembrie 2016

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 14 – 20 noiembrie 2016
sfatulparintilor.ro-Horoscopul saptamanii: 28 ianuarie – 3 februarie 2013

Va prezentam horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14 – 20 noiembrie 2016.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

O saptamana in care poti descoperi noi mijloace pentru a-ti creste nivelul de prosperitate si abundenta. Chiar daca nu inregistrezi un profit consistent acum, deciziile pe care le iei, revelatiile pe care le ai, contribuie la schimbarea statusului tau financiar si a abordarii afacerilor si banilor. N-ar fi rau sa-ti evaluezi inclusiv convingerile despre bani si sa vezi daca nu cumva poti renunta la unele dintre ele care te limiteaza. O saptamâna interesanta si în ce piveste comunicarea, discutiile la care participi, deplasarile pe care le faci,. Se pare ca circula multe informatii pe lânga tine, iar daca stii sa te folosesti inteligent de acestea, poti crea niste conexiuni valoroase. Atentie la tendinta de a te pripi, de a trage concluzii înainte de vreme si de a exagera în anumte situatii. Joi si vineri, te poti ocupa de casa, dar si de sufletul tau. Acum gasesti resurse pentru ceva ce voiai sa construiesti în locuinta si/sau întelegi niste aspecte în ce priveste nevoia de securitate emotionala. Finalul saptamânii vine cu distractie, creativitate, iubire si pasiune.

Taur

Zodia Taur

Pentru tine, e o saptamâna importanta, în primul rând sub aspectul relatiilor, imaginii, parteneriatelor. Relatia de cuplu, dar si celelalte relatii care conteaza pentru tine, e posibil sa fie supuse unei evaluari atente. E momentul sa te întrebi în ce masura, oamenii din viata ta te împuternicesc, sau nu. Cum contribuie sau, dimpotriva, cum te opresc cei din jur? În ce masura prosperitatea exista în viata ta si care este rolul relatiilor tale în asta. E un moment foarte bun pentru a-ti lua inima în dinti si a te scutura de tot ceea ce simti ca te apasa sau te trage în jos. Daruri noi e posibil sa descoperi, pe de alta parte, în aceste zile. Sau înveti/afli cum sa valorifici mai bine ceea ce detii ca zestre interioara (talente, abilitati). tine cont ca acum e bine sa te bazezi pe tine si sa ai o viziune despre ceea ce ti-ar placea sa fii si sa faci de acum încolo. Se pare ca unele relatii care au ca miza un profit comun, acum se vor zdruncina si e nevoie sa fie reconfigurate.  Spune ce ai de spus, cere-ti drepturile, dar evita conflictele.

Gemeni

Zodia Gemeni

Luna plina in Taur se aseaza într-o zona greu de controlat, tocmai de aceea, tot ce trebuie sa faci este sa te detasezi complet de orice aspect al vietii tale pe care nu îl întelegi sau nu stii cum sa-l gestionezi. Pur si simplu, ai încredere si lasa totul în mâna lui Dumnezeu. Abandonând lupta, te conectezi la Sursa tuturor lucrurilor, facând posibila schimbarea în sens benefic a situatiei care-ti da batai de cap, fie ca e vorba de sanatate, bani sau munca. În alta ordine de idei, e o saptamâna destul de agitata. Marti si miercuri, Luna se va afla în semnul tau si te va stimula sa ai grija de dorintele si nevoile tale. Ai grija, însa, ce si cu cine vorbesti si nu uita ca tonul face muzica. Totusi, daca folosesti energia mentala pentru a accesa niste informatii sau pentru a cerceta/studia ceva ce te intereseaza, vei avea multe satisfactii. De asemenea, poti avea satisfactii de natura financiara spre finalul saptamânii, daca esti prudent si îti administrezi banii cu cap.

Rac

Zodia Rac

Relatiile cu prietenii sun sub lupa, la începutul saptamânii. Poti avea parte de impliniri prin intermediul prietenilor, dar e posibil si sa schimbi foaia, în raport cu unii dintre ei. E un moment de repozitionare în relatii, pe criterii de functionalitate. Mai ales daca e vorba de proiecte în comun cu altii, acum este necesara o evaluare a rezultatelor si a atitudinii fiecaruia în contextul celor propuse initial. Pe de alta parte, e posibil sa gasesti calea adecvata prin care sa duci un proiect la succes si beneficii. Marti si miercuri  sunt zile epuizante, vitalitatea e posibil sa fie scazuta si sa existe multa zarva în jurul tau, inclusiv la locul de munca. Dozeaza-ti energia ?i efortul, ai grija de tine si nu te lasa contaminat sau influentat de cei din jur. Începând de joi, te poti ocupa cu mai multa coerenta de ceea ce-ti propui, reusesti sa te faci ascultat si ai mai mult magnetism pe care ar fi bine sa-l folosesti. Totusi, mai multa detasare si relaxare nu ti-ar strica. Spre final de saptamâna, este activata zona banilor ti se pare ca vin ceva vesti bune în acest sens.

Leu

Zodia Leu

În cazul tau, este vorba despre cariera, prestigiu, putere si autoritate. Si despre anumite merite care acum în sfârșit îti sunt recunoscute. E posibil sa beneficiezi de roadele muncii tale susținute și sa te bucuri de recunoaștere. Unii nativi pot descoperi o cale mai eficienta de a se manifesta în plan socio-profesional, cu mai multa abundența și prosperitate. Marți și miercuri, Luna se afla în Gemeni si va exista multa forfota în sfera relatiilor sociale. Comunici mult, te poți promova foarte bine, toata lumea pare sa vrea ceva de la tine… E multa oboseala și parca prea multa vorba, care te obosește… Așadar, e bine sa-ti alegi cu atenție interlocutorii si subiectele de discutat. De altfel, e posibil sa te resimți joi si vineri, când va trebui sa-ți încarci bateriile ocupându-te de tine. Finalul saptamânii este optimist, plin de energie si de bucurii. Luna se va afla în Leu, conferindu-ti entuziasm, curaj si pofta de viața.

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

 

astrocafe

Data articol: 14/11/2016