Shop
Ultimele 100 de articole

Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 6-12 februarie 2012

06 februarie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Horoscopul saptamanii

Iata ce ne rezerva astrele pentru a sasea saptamana din 2012, 6-12 februarie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 23 ianuarie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

 

 

Berbec
Evenimentele principale ale săptămânii vizează relaţiile parteneriale, cele cu persoana iubită şi copiii. Planeta Saturn, aflată în semnul Balanţei, va intra în mişcare aparent retrogradă în preajma datei de 7 februarie, readucându-ţi în atenţie chestiuni parteneriale mai vechi ce nu au fost rezolvate pe deplin. Bine ar fi să îţi reevaluezi toate activităţile pe care le defăşori în comun cu alţii, pentru că s-ar putea să fii nevoit să refaci unele documente sau să îţi modifici poziţia în cadrul unui parteneriat. Funcţie de caz, tema divorţului poate fi la ordinea zilei. În noaptea de 7 spre 8 februarie se formează aspectul de Lună plină în semnul Leului şi îţi va aduce un final de capitol într-o relaţie de iubire. O relaţie mai veche se poate sfârşi sau se poate reconfigura. Alţii vor fi nevoiţi să îşi schimbe atitudinea în relaţiile cu copiii, pentru că discrepanţele dintre generaţii îşi vor spune cuvântul. Atenţie că în această perioadă este destul de dificil de stabilit cine îţi este prieten şi cine doreşte să te implice într-o relaţie amoroasă. Recomandabil este să te ţii la distanţă de ambele ipostaze, pentru că se pot ivi neplăceri greu de controlat şi ameliorat. Pe de altă parte se anunţă o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care planeta Venus îţi va traversa semnul zodiacal, oferindu-ţi posibilităţi şi chef de înfrumuseţare şi cumpărături dragi sufletului tău. Fii prudent, evită excentricităţile şi odihneşte-te mai mult.

 

Taur
La serviciu se anunţă o perioadă în care va trebui să reiei unele activităţi ce nu au fost rezolvate la timp şi corect, datorită retrogradării planetei Saturn în semnul Balanţei. Este nevoie să îţi modifici percepţia asupra muncii, respectiv să găseşti un echilibru între optimizare şi eficienţă. Relaţiile colegiale vor intra într-un con de umbră şi atenţie că unii ar putea fi deranjaţi de faptul că te amesteci în treburile lor. Şefii te susţin, dar pentru scurt timp. Pe de altă parte vor reveni în prim planul vieţii cotidiene afecţiuni mai vechi legate de aparatul urinar şi cap. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te doar de sarcinile tale şi odihneşte-te mai mult. Consultaţiile şi analizele medicale vor fi teme frecvente pentru ceva vreme de acum încolo. În noaptea dintre 7 şi 8 februarie se va forma aspectul de Lună plină în semnul Leului, creându-ţi efecte în relaţiile cu familia. Sunt bine susţinute curăţeniile generale, zugrăvelile de mare amploare, dar şi demersurile pentru achiziţionarea unei noi locuinţe, teren sau a unor bunuri. Dorul de copilărie şi personajele ei va fi la cote înalte, de aceea bine ar fi să vizitezi locurile natale, să stai de vorbă cu o rudă dragă sau măcar să răsfoieşti pe îndelete un album cu fotografii. Intrarea planetei Venus în semnul Berbecului îţi va dinamiza mentalul profund. Atenţie că modul de manifestare al sentimentelor şi relaţiile cu cei dragi vor cunoaşte turnuri deosebite, greu de anticipat şi controlat. Fii prudent, evită provocările şi ascultă-ţi îndemnurile inimii.

 

Gemeni
Relaţia cu persoana iubită va fi rediscutată, reformulată şi revizuită din toate punctele de vederea cu ajutorul planetei Saturn ce va intra în mişcare aparent retrogradă în semnul Balanţei în preajma datei de 7 februarie. Pe de altă parte această perioadă te îndeamnă la schimbarea atitudinii vizavi de iubire şi la asumarea corectă a responsabilităţii faţă de cei dragi. Este foarte posibil ca o relaţie amoroasă mai veche, bazată pe superficialitate şi materialism, să îşi afle sfârşitul cât de curând. Pentru alţi nativi se vor relua aspecte legate de copii, aspecte ce vizează educaţia acestora, atitudinea lor faţă de cei mai în vârstă sau faţă de societatea contemporană. Încearcă să fii obiectiv şi să acorzi dreptul la opinie şi celorlalţi. Aspectul de Lună plină ce se va forma în noaptea dintre 7 şi 8 februarie în semnul Leului îţi aduce în atenţie relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi. S-ar putea de unii să te desparţi definitv, însă aşa este mai bine pentru că se face loc în viaţa pentru alte persoane mult mai folositoare ţie în această perioadă a vieţii. Pe de altă parte se va încheia o etapă de învăţare, dar vei fi predispus la a parcurge alte forme de şcolarizare care cu siguranţă îţi vor fi de folos în cariera profesională. Relaţiile cu prietenii vor primi influxurile minunate ale planetei Venus, ce se va instala în semnul Berbecului începând cu 8 februarie. Totuşi, pe fondul blând şi armonios pe care încearcă să ţi-l ofere Venus, sunt posibile conflicte cu vechii prieteni sau chiar te poţi îndepărta de cei care simţi că îţi pun beţe în roatele Destinului. Şi bine faci!

 

Rac
Capitolul financiar primeşte influxuri astrale deosebite, prin formarea aspectului de Lună plină în semnul Leului în perioada 7 – 8 februarie. S-ar putea să primeşti o sumă importantă de bani în urma muncii desfăşurate la un loc de muncă. Sau există şi posibilitatea rezolvării unor aspecte legate de serviciu sau obţinerea unui nou loc de muncă mai bine plătit. Evită cheltuielile extravagante, investiţiile sau planurile de afaceri. Planeta Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă în semnul Balanţei, aducându-ţi în prim planul vieţii relaţiile familiale şi patrimoniul familiei. Se pot relua subiecte legate de trecutul unor rude apropiate sau de moşteniri. Pe de altă parte, relaţiile cu membrii familiei vor fi destul de anoste, astfel încât fii prudent şi ţine cont şi de părerea celorlalţi. Nostalgia copilăriei şi dorul de personajele ei te vor însoţi permanent, dându-ţi stări de spirit destul de controversate. Se va remarca la tine tendinţa de a te refugia în problemele profesionale, mai ales că vei primi sprijinul micului benefic, planeta Venus,, ce se va instala în semnul Berbecului din 8 februarie. Încearcă să găseşti un echilibru între aspectele personale şi cele profesionale. Ţi se deschid oportunităţi de avansare în carieră, dar există şanse să te orientezi către alte domenii neabordate de tine până acum. Recomandabil este să discerni pe îndelete ofertele primite şi să îţi deschizi atât sufletul, cât şi mintea. La finalul săptămânii, astrele îţi recomandă liniştea căminului şi compania celor dragi.

 

Leu
Tu eşti vedetă în această săptămână, pentru că se formează aspectul de Lună plină în semnul tău zodiacal în noaptea dintre 7 şi 8 februarie. Sunt momente excelente pentru a-ţi îmbunătăţi personalitatea şi modul de relaţionare cu cei din jur. Recomandabil este să devii mai tolerant şi mai deschis către doleanţele şi nevoile celorlalţi. Unele relaţii parteneriale se vor sfârşi, deoarece îţi vei da seama că nu mai corespund cerinţelor tale. Totuşi îndreaptă-ţi mai mult privirea către sinele tău şi ascultă-ţi inima mai des. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor fi la ordinea zilei, datorită intrării în mişcare aparent retrogradă a planetei Saturn în semnul Balanţei. Se pot relua unele discuţii, situaţii sau activităţi comune cu aceştia, deoarece nu fost înţelese sau rezolvate corect în trecut. Pentru alţii se poate pune problema reluării unor secvenţe de învăţare sau examinare în cadrul unei forme de şcolarizare. Chiar dacă procesul asimilării şi prezentării unor cunoştinţe este destul de anost în această perioadă, încearcă să faci eforturile necesare pentru a te prezenta corespunzător. Cu siguranţă vei culege roadele muncii depuse acum la momentul potrivit. Planeta Venus se va instala în semnul Berbecului, trimiţându-ţi raze deosebite în relaţiile cu străinătatea. Vei putea stabili uşor contacte cu persoane străine sau chiar vei avea şanse de a lucra cu parteneri străini. Călătoriile în ţinuturi îndepărtate sunt o altă propunere astrală pentru următoarele trei săptămâni de acum încolo.

 

Fecioara
Noaptea de 7 spre 8 februarie este benefică pentru revelaţii şi pentru o analiză profundă a oamenilor şi evenimentelor din viaţa ta, datorită formării aspectului de Lună plină în semnul Leului. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, dar toate au darul de a-ţi oferi informaţii preţioase legate de conflictele ascunse ce se ţes în jurul tău. Reţine concluziile din aceste zile şi alcătuieşte planuri noi pentru viitor, ştiute doar de tine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii şi circulaţiei sanguine, însă evită consultaţiile, analizele medicale şi tratamentele alopate. Foloseşte doar remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Retrogradarea planetei Saturn în semnul Balanţei îţi va aduce în atenţie chestiuni financiare mai vechi. Se anunţă o perioadă de restricţii la cumpărături, afaceri, investiţii sau câştiguri de la un loc de muncă. Bine ar fi să îţi revizuieşti atitudinea faţă de bani şi implicaţiile lor. Energia vitală va fluctua destul de mult, astfel încât nu te lăsa influenţat de problemele vieţii. Faptul că Venus se va instala în semnul Berbecului din 8 februarie te va ajuta la capitolul financiar, în sensul că ţi se vor oferi favoruri materiale şi băneşti, exact cât îţi trebuie, când te aştepţi mai puţin.

 

Balanta
Pentru tine începe o perioadă de schimbări profunde, datorită faptului că înţeleptul Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă tocmai în semnul tău zodiacal. Se vor repune în discuţie laturi ale personalităţii tale ce trebuie îmbunătăţite sau chiar redefinte în totalitate. Stările de spirit vor cunoaşte suişuri şi coborâşuri, însă depinde doar de tine să îţi ţii firea şi să îţi gestionezi atent energiile şi reacţiile. În preajma datei de 8 februarie are loc aspectul de Lună plină în semnul Leului, aducându-ţi noutăţi la capitolul prieteni. S-ar putea ca să te desparţi de unii în termeni destul de neplăcuţi. Încearcă să înţelegi motivaţiile şi acţiunile celorlalţi sau măcar să le accepţi deciziile. Cu toate că acum eşti interesat mai mult de relaţiile sentimentale, totuşi fii atent şi la cele de prietenie. Bine ar fi să să faci o curăţenie drastică printre apropiaţi şi să te orientezi către alţi oameni care te pot ajuta în aceste momente ale vieţii. Relaţiile parteneriale vor primi un plus de farmec de la planeta Venus, ce se va instala în Berbec începând cu dimineaţa zilei de 8 februarie. Tendinţa de a fi combativ vizavi de ceilalţi poate duce la ruperea unor contracte sau colaborări mai vechi. Dar există şi posibiltatea de a primi noi oferte de colaborare interesante şi cu efecte pe termen lung. La sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă masaje, tratamente cosmetice şi discuţii amicale cu cei dragi.

 

Scorpion
Domeniul profesional primeşte influxurile deosebite ale aspectului de Lună plină ce se formează în noaptea dintre 7 şi 8 februarie în semnul Leului. Se anunţă un final de capitol profesional, însă perioada este benefică pentru a începe o nouă etapă în acest sens. Relaţiile cu şefii sunt dinamice, dar se pare că mai multă susţinere ai din partea colegilor. Planeta Venus se va instala în semnul Berbecului, dinamizându-ţi sfera muncii. Activităţile de la serviciu le vei desfăşura mai uşor şi uneori chiar cu plăcere. Pe de altă parte există posibilitatea de a te ocupa de domenii noi de activitate. Provocarea tranzitelor astrale constau în a-ţi deschide sufletul şi mintea către viitor şi progres. Sănătatea este vizată pe segmentele aparatului urinar şi pe segmentele capului, datorită faptului că planeta Saturn, aflată în semnul Balanţei, va începe o mişcare aparent retrogradă. Organismul tău este destul de obosit, de aceea evită eforturile fizice şi dozează-le atent şi pe cele mentale. Totuşi ţine legătura cu specialiştii medicali, deoarece se pot repune în discuţie afecţiuni mai vechi ce se considerau rezolvate. Terapiile naturiste, plimbările în aer liber, detaşarea de iureşul cotidian şi somnul sunt cele mai potrivite în această perioadă. Relaţiile cu prietenii sunt distorsionate în continuare şi mai bine ai evita compania lor.

 

Sagetator
Se pare că zilele acestea îţi va creşte apetitul pentru distracţii, aventuri, dar mai ales pentru amor. Datorită faptului că planeta Venus îşi începe tranzitul prin semnul Berbecului, relaţiile sentimentale vor fi în prim planul atenţiei tale. O relaţie mai veche, bazată pe interes material, are toate şansele să se destrame, dar atenţie că urmările pot fi neplăcute. Încearcă să rezolvi lucurile în termeni amiabili şi să îi laşi persoanei iubite dreptul de a decide dacă mai contiună relaţia cu tine şi la ce mod. Poate apărea o iubire nouă, însă reţine că nu va dura mult. În noaptea de 7 spre 8 februarie se formează aspectul de Lună plină în semnul Leului, oglindindu-şi efectele în zona relaţiilor cu străinătatea şi a studiilor pe termen lung. Dacă eşti implicat într-o formă de şcolarizare, aceasta se poate finaliza sau poţi începe alta dorită mai demult. Pe de altă parte, dorinţa de rafinare sufletească va fi la cote înalte şi bine ar fi să îi dai curs prin activităţi culturale sau prin dialoguri pe teme spirituale cu cineva drag. Relaţiile cu prietenii şi protectorii se vor repune în discuţie, datorită schimbării direcţiei de mişcare a planetei Saturn în semnul Balanţei. Zilele delicate la acest capitol sunt 11 şi 12 februarie, deoarece subiecte considerate demult lămurite se vor repune în discuţie, dar de această dată pe un ton mai dur.

 

Capricorn
Faptul că planeta Venus va păşi în semnul Berbecului, în dimineaţa zilei de 8 februarie, îţi va da ghes să stai mai mult pe acasă. Cheful de curăţenii, reparaţii şi reamenajări interioare va fi la cote înalte. Ocupă-te pe îndelete de treburile gospodăreşti, pentru că vei avea succes. Se poate pune problema achiziţionării unei case, a unui teren sau a unor obiecte pentru ambientul locativ. Se recomandă o atenţie deosebită la sursele de foc din spaţiul locativ. Relaţiile cu membrii familiei sunt controversate. Se pot isca uşor discuţii aprinse pe teme patrimoniale, dar cu prudenţă şi discernământ vei depăşi totul cu bine. În domeniul profesional va fi necesară reluarea unor activităţi ce au rămas nefinalizate sau nu au fost făcute corect, deoarece planeta Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă în semnul Balanţei. Relaţiile cu şefii devin anoste, iar reproşurile pot fi frecvente. Fii prudent, nu îţi neglija îndatoririle sociale şi ţine cont de părerile celor cu autoritate. Aspectul de Lună plină ce se va forma în semnul Leului în noaptea dintre 7 şi 8 februarie îţi va crea efecte în domeniul financiar. Poţi primi bani sau bunuri de la alţii. Funcţie de caz, dacă ai de-a face cu instituţii financiare, poţi primi un răspuns la o solicitare mai veche sau vei avea posibilitatea să îţi achiţi un credit. Se pare că bani ai, aşa încât rezolvă mai întâi dările către ceilalţi şi apoi cumpără ceva şi pentru sufletul tău.

 

Varsator
Relaţiile parteneriale vor cunoaşte răsturnări de situaţie, datorită aspectului de Lună plină ce se va forma în semnul Leului în ultimele ore ale zilei de 7 februarie. Unele colaborări se pot încheia definitv, dar sunt posibile altele noi mult mai interesante. Beneficiezi de un sprijin astral deosebit, datorită Soarelui în semnul tău, aşa încât ai toate şansele să îţi pregăteşti terenul pentru proiecte îndrăzneţe cu efecte de lungă durată. În dimineaţa zilei de 8 februarie, micul benefic, planeta Venus, începe să îţi trimită raze minunate în relaţiile cu cei apropiaţi. Începe o perioadă de întâlniri şi dialoguri plăcute cu oameni deosebiţi, alături de care vei pune temelia unor colaborări bune. Alţii vor avea succes la studii şi cercetări pe zone avangardiste. Procesul învăţării şi schimbului de informaţii este susţinut, însă sunt de preferat cele care vizează activitatea cotidiană. În Balanţă, planeta Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, creându-ţi efecte în relaţiile cu străinătatea. Vei putea relua legătura cu persoane aflate pe alte meleaguri sau sunt posibile întâlniri cu acestea, întâlniri planificate mai demult. Pe de altă parte se pot produce încurcături în demersurile legate de călătorii, de aceea fii prudent. Pentru nativii implicaţi în studii sau cursuri universitare se anunţă o perioadă în care vor relua unele secvenţe de studiu sau de examinare.

 

Pesti
Sănătatea este unul din subiectele propuse de astre în această săptămână, prin formarea aspectului de Lună plină în semnul Leului la finalul zilei de 7 februarie. Segmentele anatomice vizate sunt inima şi sistemul circulator. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil, pe toată durata săptămânii. La serviciu se vor putea finaliza unele activităţi, însă şi unele relaţii colegiale. Sau dacă exista un coflict în sfera muncii, acesta se poate termina cu bine. Capitolul financiar se va afla sub influenţa planetei Venus, ce va tranzita semnul Berbecului pentru aproximativ trei săptămâni de acum încolo. Sunt posibile mici reveniri financiare, cadouri, recompense sau favoruri din partea celorlaţi. Tendinţa de a cheltui mai mult decât trebuie va fi la cote înalte. Încearcă să faci economii, să îţi verifici în permanenţă bugetul şi să stai departe de investiţii sau asocieri în afaceri. Planeta Saturn, aflată în semnul Balanţei, îşi va schimba sensul de mers şi îţi va readuce în atenţie datoriile faţă de ceilalţi, creditele sau moştenirile. Recomandabil este să îţi achiţi la timp facturile, taxele, impozitele sau creditele. Partajele unui divorţ sau moştenirile se vor putea soluţiona definitiv, dar cu ceva efort. Fii prudent la semnarea documentelor şi la păstrarea lor.

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.