Shop
Ultimele 100 de articole

Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 5-11 martie 2012

05 martie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Horoscopul saptamanii

Iata ce ne rezerva astrele pentru a zecea saptamana din 2012, 5-11 martie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 5 martie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

 

 

Berbec
Capitolul financiar primeşte influenţele deosebite ale planetei Venus, pentru că aceasta se instalează în semnul Taurului începând cu ziua de 5 martie. Se anunţă o perioadă de aproximativ patru săptămâni în care fluctuaţiile financiare vor fi frecvente, generându-se astfel tot soiul de griji. Recomandabil este să fii prudent, să îţi verifici în permanenţă bugetul şi să cheltuieşti strictul necesar. Sunt posibile cadouri, recompense şi posibilitatea deschiderii unor culoare de câştig din munca proprie, pentru mulţi ani de acum încolo. Evită afacerile, investiţiile sau împrumuturile. În ziua de 8 martie se formează aspectul de Lună plină în semnul Fecioarei, activându-ţi sectorul muncii şi al sănătăţii. Încearcă să îţi dozezi eforturile, ocupă-te doar de treburile tale şi evită provocările colegiale. Bine ar fi dacă ai putea să îţi rezervi câteva zile libere, deoarece organismul tău este destul de încercat şi are nevoie de multă odihnă, aer liber şi schimbarea regimului de activitate. Sunt momente de final al unei etape desfăşurate într-un loc de muncă, existând varianta de a fi pus în situaţia să renunţi la el. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv şi picioare. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil, pe toată durata intervalului analizat. Ultimele zile ale săptămânii îţi aduc dialoguri aprinse cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Mentalul îţi este bulversat, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să depăşeşti totul cu bine.

 

Taur
Faptul că planeta Venus intră în semnul tău zodiacal, în ziua de 5 martie, te va face să te simţi mai bine şi mai dornic de a-ţi înfrumuseţa viaţa. Începe o perioadă de aproximativ patru săptămâni în care îţi sunt favorizate activităţile legate de schimbarea garderobei, exerciţiile de întreţinere corporală şi tratamentele cosmetice. Atitudinea ta faţă de ceilalţi se va schimba, reuşind să îi încânţi pe ceilalţi cu manierele, vorbele sau simpla ta prezenţă. Recomandabil este să laşi temerile de o parte şi să te pui mai mult în valoare. Luna plină ce se formează în ziua de 8 martie în semnul Fecioarei îţi aduce schimbări în relaţiile sentimentale sau în cele cu copiii. Atenţie că o relaţie mai veche se poate încheia definitiv sau dacă te gândeşti să începi o relaţie nouă bine ar fi să te abţii. Este o perioadă delicată la capitolul sentimental. Cei care au copii pot avea parte foarte uşor de conflicte greu de stăpânit. Provocarea momentului constă în a-ţi schimba opiniile vizavi de iubire şi implicaţiile ei. Hobby-urile şi petrecerea timpului liber cu prietenii sunt cele mai potrivite în această perioadă. În ultima parte a săptămânii se anunţă multă forfotă în sfera muncii. Relaţiile colegiale sunt disonante, activitatea se desfăşoară în salturi, iar şefi nu există. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului urinar şi cap. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Remediile naturiste, detaşarea de cotidian şi plimbările în aer liber pot face minuni.

 

Gemeni
Săptămâna îţi aduce evenimente interesante legate de locul de muncă, casă şi familie. Planeta Venus se instalează pentru aproximativ patru săptămâni în semnul Taurului, începând cu ziua de 5 martie, oferindu-ţi o protecţie discretă şi un strop de armonie interioară. S-ar putea să descoperi conflicte la serviciu care să te pună serios pe gânduri, însă de aici îţi vor veni în minte idei bune de a-ţi îmbunătăţi statutul social şi poate chiar de a-ţi schimba locul de muncă sau profesia în general. Organsimul tău este destul de solicitat, mai ales mental, de aceea aranjează-ţi programul zilnic astfel încât să beneficiezi de momente de odihnă şi plimbări în aer liber. Dialogurile cu prietenii sunt la mare căutare, iar sfaturile, îndemnurile şi soluţiile oferite de aceştia îţi vor fi de folos. Luna plină ce se formează în semnul Fecioarei în ziua de 8 martie îţi aduce schimbări în casă şi în relaţiile cu membrii familiei. Nu sunt indicate vânzările şi achiziţionările de bunuri patrimoniale pe toată durata săptămânii. Pentru unii nativi Gemeni se poate pune problema schimbării locuinţei sau chiar a mutării în altă ţară. Un membru al familiei îţi poate solicita ajutorul, însă mai întâi rezolvă-ţi treburile tale şi apoi ajută-i şi pe ceilalţi. În ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să îţi petreci timpul cu cei dragi, organizându-le o petrecere surpriză.

 

Rac
Accentul principal al săptămânii este axat pe capitolul prieteni, datorită intrării planetei Venus în semnul Taurului, începând din 5 martie. Timp de aproximativ patru săptămâni de acum încolo se întrezăresc întâlniri şi discuţii agreabile cu oameni deosebiţi, alături de care vei împărtăşi idealuri înalte. Atenţie că discordia îşi are sălaşul încă printre prieteni şi protectori, asta însemnând că pot exista situaţii sau momente în care să nu mai beneficiezi de sprijinul lor. Pe de altă parte se pot lega relaţii interesante chiar pentru mult timp de acum încolo. Formarea aspectului de Lună plină în semnul Fecioarei la amiaza zilei de 8 martie te poate pune pe drumuri. Astfel, pe negândite şi pe nepregătite s-ar putea să pleci într-o călătorie scurtă în scopuri profesionale sau pentru a ajuta pe cineva drag. Recomandabil este să fii prudent şi să încerci să vezi partea bună a situaţiei, care există cu siguranţă. Este un moment excelent de a-ţi face curăţenie în relaţiile apropiate. Analizează pe îndelete cine îţi este loial şi cine îţi pune beţe în roatele treburilor şi alege în consecinţă. Unele relaţii se vor încheia definitiv. Pentru cei implicaţi în diverse forme de instruire se conturează finalul acestora sau susţinerea unor examene şi probe. De reţinut că procesele de învăţare şi cele de evaluare sunt distorsionate, iar rezultatele obţinute sunt deocamdată subiective. Finalul săptămânii îţi aduce treburi gospodăreşti, în principal curăţenii generale, reparaţii curente şi dialoguri aprinse cu familia.

 

Leu
Domeniul profesional va primi influxurile planetei Venus, deoarece se instalează în semnul Taurului din ziua de 5 martie. Astfel se anunţă o perioadă favorabilă în relaţiile cu şefii şi autorităţile. Este posibil să obţii responsabilităţi noi într-o activitate desfăşurată la un loc de muncă legal. Discerne cu atenţie ce ţi se oferă, pentru că în spatele a ceea ce ştii sau ce ţi se spune, există aspecte necunoscute, greu de depistat şi controlat. Timp de aproximativ patru săptămâni de acum încolo, în zona profesională vei avea posibilitatea de a-ţi îmbunătăţi statutul, poziţia socială şi imaginea în ochii celorlalţi. Totuşi rezervă-ţi momente şi pentru familie şi prieteni. Tumultul din sfera muncii, dacă nu îl gestionezi atent, te poate duce la neplăceri în relaţiile cu cei dragi. Luna plină ce se va forma în semnul Fecioarei în ziua de 8 martie îţi aduce noutăţi la capitolul financiar. Faptul că apar noi responsabilităţi la serviciu va aduce şi plata aferentă eforturilor depuse. S-ar putea să primeşti o sumă de bani restantă de la un loc de muncă sau pur şi simplu un autor necunoscut să îţi ofere un cadou substanţial. Bucură-te de tot ce primeşti, dar pune bani de-o parte. Evită cheltuielile extravagante, speculaţiile financiare, împrumuturile sau asocierile în afaceri. La sfârşitul săptămânii îţi sunt recomandate întalnirile cu rudele şi prietenii apropiaţi sau excursiile pe distanţe scurte.

 

Fecioara
Începutul săptămânii îţi aduce în atenţie schimbări în relaţiile cu străinătatea. Planeta Venus intră în semnul Taurului în ziua de 5 martie, conturându-se planuri de călătorii îndepărtate, deschidere către spiritualitate şi implicaţiile ei sau dorinţă de rafinare sufletească prin parcurgerea unor cursuri deosebite. Îţi sunt favorizate activităţile culturale şi dialogurile cu oameni interesanţi. Pentru alţi nativi se pot ivi situaţii favorabile de a studia cursuri pe termen lung sau universitare în afara graniţelor ţării. Luna plină ce se va forma la amiaza zilei de 8 martie chiar în semnul tău zodiacal îţi va da chef de schimbare atât sufleteşte, cât şi trupeşte. Este un moment bun de a te debarasa de vechile tipare de gândire şi relaţionare. Tendinţa de a te ocupa mai mult de alţii este foarte evidentă şi deranjantă. De aceea încearcă să îţi reorietenzi eforturile doar către tine. Dialogurile cu specialiştii în dezvolare personală sau cu un prieten drag te pot ajuta mult. Pe de altă parte este posibil ca unele relaţii să le închei definitv. La sfârşitul săptămânii ocupă-te de capitolul financiar. Verifică situaţia bugetului, cheltuieşte strictul necesar şi evită investiţiile sau împrumuturile.

 

Balanta
Capitolul financiar primeşte influxuri bune, datorită intrării planetei Venus în semnul Taurului în ziua de 5 martie. Se anunţă o perioadă de aproximativ patru săptămâni în care poţi primi cadouri deosebite de la autori necunoscuţi şi bani bine meritaţi. Relaţiile cu instituţiile financiare vor fi ceva mai armonioase, însă bine ar fi să eviţi împrumuturile şi să îţi achiţi datoriile la timp. Pentru alţii se poate pune problema unei moşteniri sau măcar promisiuni legate de aceasta. Pe de altă parte, astrele îţi recomandă să te detaşezi de aspectele materiale ale vieţii şi să priveşti lumea şi evenimentele ei cu alţi ochi. Aspectul de Lună plină ce se va forma în semnul Fecioarei în ziua de 8 martie te îndeamnă la interiorizare, meditaţie şi o reorientare a planurilor de viaţă. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, de aceea reţine informaţiile primite. Este o perioadă destul de controversată în care s-ar putea să pui punct multor relaţii şi colaborări. Bine ar fi să îţi iei o minivacanţă, mai ales în zilele de 7, 8 şi 9 martie. Sănătatea este încercată, în special pe segmentele aparatului digestiv şi picioarelor. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale pe toată durata săptămânii, decât în cazuri ce nu suportă amânare. Foloseşte remedii naturiste, plimbă-te mai mult în aer liber şi odihneşte-te. Atenţie la serviciu, pentru că se întrezăreşte multă muncă, relaţii colegiale tensionate şi şefi inexistenţi. Ocupă-te doar de treburile tale şi evită provocările celorlalţi.

 

Scorpion
Relaţiile parteneriale şi cele cu prietenii sunt accentuate destul de mult începând cu această săptămână, datorită intrării planetei Venus în semnul Taurului în ziua de 5 martie. Sunt posibile colaborări noi sau îmbunătăţirea situaţiei în cele deja existente. Activităţile desfăşurate în comun cu ceilalţi vor primi un strop de armonie, însă de reţinut că discordia îţi pândeşte fiecare mişcare şi poate crea neplăceri greu de estimat. Luna plină ce se va forma la amiaza zilei de 8 martie în semnul Fecioarei te îndeamnă să îţi reevaluezi prietenii şi protectorii. Unele relaţii se vor încheia definitiv, însă altele se pot transforma în relaţii sentimentale sau de aventuri. Deocamdată, toate tipurile de relaţii sunt disonante şi bine ar fi să eviţi începerea unei relaţii, mai ales una care să implice componenta afectivă. Orientează-ţi eforturile şi gândurile către sfera profesională, deoarece primeşti o susţinere deosebită în acest sector. Ai putere de muncă, idei excelente şi forţă în cuvinte. Dialogurile colegiale sunt favorizate, chiar dacă uneori se vorbeşte pe un ton mai ridicat. Atenţie că în această perioadă nu beneficiezi de sprijinul protectorilor şi, chiar dacă ai avut până acum unul sau mai mulţi, aceştia se pot retrage sau îţi pot crea neplăceri. Bazează-te doar pe forţele tale şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă. La finalul săptămânii, astrele îţi recomandă retragere din cotidian, meditaţii în locuri sfinte şi odihnă multă.

 

Sagetator
La serviciu se anunţă o perioadă încărcată, dar plăcută, deoarece planeta armoniei şi frumuseţii Venus intră în semnul Taurului în ziua de 5 martie. Timp de patru săptămâni de acum încolo, activităţile de la serviciu se vor desfăşura mai uşor, iar relaţiile colegiale vor deveni mai agreabile. Fii prudent, nu exagera cu munca şi încearcă să te ocupi doar de treburile tale. Se pot accentua unele afecţiuni legate de gât şi de aici consultaţiile medicale şi analizele specifice pot fi la ordinea zilei. Relaţiile cu şefii şi postura ta socială vor fi puse la încercare în preajma zilei de 8 martie, datorită formării aspectului de Lună plină în semnul Fecioarei. Te vei îndepărta de un şef sau acesta de tine, încheindu-se totodată o etapă profesională. Recomandabil este să abordezi totul cu sufletul deschis şi să înţelegi că orice sfârşit aduce un nou început. Evită luarea deciziilor radicale, discuţiile aprinse şi foloseşte cuvinte puţine, dar concludente, pentru a-ţi susţine punctele de vedere. La finalul săptămânii, prietenii te vor înconjura şi încuraja exact cât ai nevoie în această etapă de viaţă. Chiar dacă pe moment sfaturile sau îndemnurile celor apropiaţi nu prea îţi sunt pe plac, reţine ce ţi se spune, pentru că totul este în favoarea ta.

 

Capricorn
Începutul săptămânii îţi aduce spor în relaţiile sentimentale şi cele cu copiii, deoarece planeta Venus intră în semnul Taurului în ziua de 5 martie. Se anunţă o perioadă în care dorinţa de iubire va fi la cote înalte. Poate interveni o exagerare vizavi de tot ce ţine de copii sau persoana iubită. Petrecerile şi întâlnirile cu persoanele cu care împărtăşeşti aceleaşi hobby-uri vor fi frecvente şi îţi vor aduce o stare de bine. Luna Plină ce se formează în semnul Fecioarei în ziua de 8 martie îţi poate aduce veşti din străinătate sau, funcţie de caz, legate de cursuri pe termen lung. Nu sunt recomandate călătoriile peste graniţele ţării sau dialogurile importante cu persoanele cu autoritate. Dacă eşti nevoit să susţii examene, probe, interviuri specifice unei etape de învăţare sau pentru a obţine un loc de muncă, fii foarte prudent şi, pe cât posibil, încearcă să amâni astfel de ipostaze pentru săptămâna viitoare. Pe de altă parte sunt zile bune pentru a te ocupa şi de laturile spirituale ale vieţii. Tendinţa momentului este de a te balansa între real şi ireal, însă până la urmă vei concluziona că totul are un sens şi depinde doar de tine să vezi partea plină a paharului. Ultimele zile ale săptămânii ar trebui să le dedici domeniului profesional, în special relaţiilor cu şefii. S-ar putea să fii chemat la raport şi să ţi se facă un bilanţ al modului tău de lucru din ultima perioadă. Ia aminte la ce ţi se reproşează, pentru că vei reuşi să aduci lucrurile în favoarea ta.

 

Varsator
Din 5 martie, casa şi familia vor ocupa un loc aparte în inima ta, datorită intrării planetei Venus în semnul Taurului. Se anunţă o perioadă favorabilă pentru a-ţi redecora casa, a face reparaţiile necesare şi chiar te poţi gândi la achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Relaţiile cu membrii familiei se vor îmbunătăţi, iar dialogurile vor fi interesante, reuşind să vă înţelegeţi pe orice temă. Totuşi, în sufletul tău există temeri destul de înrădăcinate vizavi de rudele apropiate şi casă. Acum traversezi o perioadă în care îţi poţi lămuri şi linişti toate nemulţumirile legate de cei dragi. Capitolul financiar va cunoaşte o revigorare, datorită formării aspectului de Lună plină în ziua de 8 martie în semnul Fecioarei. Este vorba despre banii şi bunurile altora. O sumă de bani ce îţi revenea demult în urma unui serviciu făcut cuiva îţi poate veni pe neaşteptate. Sau pentru cei implicaţi într-un partaj sau într-o situaţie delicată vizavi de o moştenire vor apărea elemente noi, poate chiar lămuriri sau rezolvări. Atenţie că documentele, împrumuturile şi relaţiile cu instituţiile bancare sunt într-un con de umbră destul de periculos. Fii prudent, verifică cu atenţie totul, achită-ţi datoriile şi evită investiţiile sau asocierile în afaceri. Energia vitală fluctuează destul de mult, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de activităţi de rutină. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau dialogurile pe teme spirituale.

 

Pesti

Gândirea, comunicarea, relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor primi efectele interesante ale intrării plantei Venus în semnul Taurului în ziua de 5 martie. Începe o perioadă excelentă de a studia, de a te întâlni cu cei dragi sau de a-ţi aşterne gândurile şi planurile de viitor pe hârtie. Evită temerile legate de comunicare şi alege-ţi cu grijă cuvintele. Tendinţa de a spune prea mult când nu trebuie şi cui nu trebuie va fi la cote înalte, de aceea fii prudent. Îţi sunt favorizate cursurile pe termen scurt, în special cele care privesc arta. În ziua de 8 martie se formează aspectul de Lună plină în semnul Fecioarei, creându-ţi efecte în zona relaţiilor parteneriale. Unele relaţii şi colaborări se vor încheia definitv. De reţinut că axa tu-ceilalţi este foarte solicitată, existând în permanenţă posibilitatea apariţiei conflictelor şi finalizării tuturor relaţiilor vechi. Pentru că Neptun îţi este alături, poţi fii foarte subiectiv şi ce crezi acum că este bine, mai tărziu vei constata exact opusul. Încearcă să menţii echilibrul în toate şi, funcţie de caz, apelează la sfaturile şi îndrumările unui psiholog sau specialist în dezvoltare personală. La sfârşitul intervalului analizat sunt zile bune pentru verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, achitarea datoriilor şi dialogurilor cu cei dragi.

 

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.