Shop
Ultimele 100 de articole

Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 23-29 ianuarie 2012

23 ianuarie 2012, , Vizualizări: 1,437
sfatulparintilor.ro - Horoscopul saptamanii

Iata ce ne rezerva astrele pentru a patra saptamana din 2012, 23-29 ianuarie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 23 ianuarie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

 

WORKSHOP

cu dr Nicoleta Svarlefus

de autocunoastere si transformare personala

27-29 ianuarie 2012

Bucuresti

Traieste viata pentru care ai fost creat!

Detalii aici.

 

Berbec
Evenimentele importante ale săptămânii roiesc în jurul prietenilor, datorită formării aspectului de Lună nouă în semnul Vărsătorului, în dimineaţa zilei de 23 ianuarie. Astfel, unele relaţii se pot încheia definitv, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile. Pot apărea în viaţa ta oameni deosebiţi, interesanţi, alături de care să desfăşori activităţi cu scopuri umanitare. Comunicarea va fi la cote înalte, mai ales că planeta Mercur va intra în Vărsător în seara zilei de 27 ianuarie. Discuţiile cu cei apropiaţi vor fi frecvente, iar profitul de partea tuturor. Este foarte probabil ca un protector important să îţi dea sfaturi şi soluţii ingenioase la problemele cu care te confrunţi actualmente în domeniul profesional. Totuşi, susţinerea de la prieteni şi protectori va dura aproximativ trei săptămâni, de aceea fii prudent şi valorifică la maxim potenţialul oferit de aceştia. În preajma datei de 24 ianuarie planeta Marte, aflată în semnul Fecioarei, va intra în mişcare aparent retrogradă, influenţându-ţi sectorul muncii şi al sănătăţii. Relaţiile colegiale vor deveni destul de anoste, iar la serviciu se vor relua unele activităţi nefinalizate sau făcute incorect. Dozează-ţi eforturile, evită provocările celorlalţi şi bazează-te doar pe tine. Sănătatea va fi vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, picioare şi psihic. La cel mai mic semnal al organismului se recomandă un consult de specialitate.

 

Taur
Domeniul profesional este marcat de aspectul de Lună nouă ce se formează în dimineaţa primei zile a acestei săptămâni în semnul Vărsătorului. Se întrezăreşte începerea unei etape noi în zona muncii, etapă ce îţi poate aduce o imagine bună, dar şi responsabilităţi pe măsură. Relaţiile cu şefii ar trebui să fie excelente şi să primeşti din plin susţinerea lor. Planeta Mercur îţi va trimite influxuri deosebite tot în sectorul profesional, pentru că va intra în semnul Vărsătorului în seara zilei de 27 ianuarie. Dialogurile cu şefii vor fi la cote înalte, iar ideile şi sugestiile tale vor fi apreciate şi puse în practică. Prudenţa şi discernământul foloseşte-le la maxim. Planeta Marte, aflată în semnul Fecioarei, va intra în mişcare aparent retrogradă începând cu 24 ianuarie, creându-ţi efecte în zona relaţiilor sentimentale şi a celor cu copiii. Se pot repune în discuţie chestiuni mai vechi legate de educaţia şi nevoile copiilor sau a persoanei iubite. Se recomandă multă prudenţă, pentru că există riscul degenerării dialogurilor cu cei dragi în adevărate dispute. Pe de altă parte, relaţiile afective se pot rupe foarte uşor. Cel mai indicat ar fi să îţi orientezi energiile către proiecte legate de hobby-uri. În intervalul 25 – 27 ianuarie se întrezăresc relaţii deosebite cu prietenii, întâlniri şi dialoguri plăcute ce te vor înviora, primind totodată şi sfaturi utile pentru carieră.

 

Gemeni
Începutul săptămânii îţi aduce evenimente deosebite în zona relaţiilor cu străinătatea, datorită formării aspectului de Lună nouă în semnul Vărsătorului în dimineaţa zilei de 23 ianuarie. Începe o perioadă minunată în care îţi poţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu informaţii legate de cultura altor ţări, prin dialoguri cu persoane aflate departe de granţele ţării sau tu la rândul tău poţi pleca într-o călătorie. Demersurile legate de călătorii în scop turistic, la studii sau la muncă pot avea succes în această perioadă. Totuşi fii prudent, deoarece factorul necunoscut îţi poate crea neplăceri. Cei implicaţi în studii universitare ar putea avea de-a face cu examene şi probe specifice la care aprecierile vor fi la cote înalte. Intrarea planetei Mercur tot în semnul Vărsătorului în seara zilei de 27 ianuarie îţi va da idei bune, forţă şi farmec în vorbe. Relaţiile cu familia vor cunoaşte turnuri deosebite, datorită intrării în mişcare aparent retrogradă a planetei Marte în semnul Fecioarei începând cu 24 ianuarie. Urmează o perioadă în care se vor reitera discuţiile mai vechi legate de casă, patrimoniu sau probleme de sănătate ale rudelor apropiate. Îţi sunt favorizate reparaţiile, zugrăvelile şi reamenajările interioare pe care le-ai plănuit sau început mai demult. Se recomandă atenţie, calm şi mai ales ţine cont şi de părerile celorlalţi.

 

Rac
Capitolul financiar va intra într-o nouă etapă, datorită formării aspectului de Lună nouă în semnul Vărsătorului în dimineaţa zilei de 23 ianuarie. Este vorba despre banii şi bunurile altora, respectiv poţi primi un cadou substanţial sau o sumă de bani consistentă când te aştepţi mai puţin sau de la cine nici cu gândul nu gândeşti. Practic se deschid oportunităţi de câştig, posibilităţi de a investi sau de a te asocia în afaceri. Fii prudent, verifică cu atenţie bugetul de venituri şi cheltuieli şi nu te hazarda. Planeta Mercur se va instala în semnul Vărsătorului în seara zilei de 27 ianuarie, aducându-ţi idei financiare bune şi succes în demersurile legate de credite sau moşteniri. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor cunoaşte turnuri deosebite, pentru că planeta Marta aflată în semnul Fecioarei va intra în mişcare aparent retrogradă în ziua de 24 ianuarie. Sunt posibile discuţii furtunoase şi reluări ale unor subiecte legate de patrimoniul familial care nu au fost finalizate sau înţelese pe deplin. Se recomandă calm, diplomaţie şi tăcere, deoarece gândirea şi comunicarea sunt umbrite. Călătoriile pe distanţe scurte ar trebui făcute prudent şi cu verificarea prealabilă a tuturor detaliilor specifice. Cei implicaţi în diverse cursuri şi cercetări pot întâmpina dificultăţi sau stagnări legate de procesul asimilării cunoştinţelor sau a ducerii la bun sfârşit a activităţilor de învăţare şi cercetare.

 

Leu
Aspectul de Lună nouă format în semnul Vărsătorului, ce deschide această săptămână în dimineaţa zilei de 23 ianuarie, îţi va crea efecte în plan relaţional. Este un moment de excepţie în care poţi face o curăţenie drastică printre relaţiile de colaborare. Relaţiile mai vechi se pot reconfigura, dar sunt şanse mari de a apărea altele mult mai interesante şi profitabile. Planeta Mercur te va ajuta şi ea în acest sens, deoarece în seara zilei de 27 ianuarie se va instala în Vărsător, oferindu-ţi posibilitatea de a dialoga eficient şi de a pune la punct proiecte viabile alături de oameni de valoare. Important este să îţi deschizi sufletul şi mintea la tot ce te înconjoară şi să accepţi sfaturile celorlalţi. Atenţie sporită la capitolul financiar începând cu 24 ianuarie când planeta Marte, aflată în semnul Fecioarei, va intra în mişcare aparent retrogradă. Se întrezăreşte o perioadă în care restricţiile financiare şi materiale vor fi la ordinea zilei. Se recomandă prudenţă în privinţa cheltuielilor de orice fel. Reorientează-ţi bugetul către achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau creditelor şi apoi către nevoile zilnice. Evită achiziţionarea unor bunuri, deoarece mai târziu ai putea constata că ai dat pe ele mult prea mult, fără să merite. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să plăteşti din nou unele facturi care nu au fost înregistrate. Verifică cu atenţie toate documentele ce vizează bani şi bunuri şi păstrează-le în siguranţă.

 

Fecioara
La serviciu se anunţă o nouă etapă, cu activităţi interesante şi oameni dornici să îţi fie alături în munca pe care o desfăşori. Aspectul de Lună nouă ce se formează în dimineaţa zilei de 23 ianuarie în semnul Vărsătorului îţi trimite influxuri deosebite în sectorul muncii, deschizându-ţi oportunităţi de a-ţi găsi un nou loc de muncă sau de a începe lucrul la un proiect interesant şi profitabil. Bine ar fi să îţi dozezi elanul şi eforturile, pentru că sănătatea va avea de suferit în special pe segementele sistemului circulator. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în perioada 23 – 25 ianuarie! Riscul erorilor de diagnosctic şi tratament este la cote înalte şi greu de controlat sau remediat. Rezervă-ţi momente pentru plimbări în aer liber, meditaţii în locuri sfinte şi odihnă. Începând cu seara zilei de 27 ianuarie, planeta Mercur îţi va susţine comunicarea şi relaţiile colegiale, prin intrarea sa în semnul Vărsătorului. Fii precaut, evită critica excesivă şi ascultă-i mai mult pe ceilalţi. Din 24 ianuarie, planeta Marte, aflată în semnul tău zodiacal, va intra în mişcare aparent retrogradă, îndemnându-te să reiei unele activităţi personale legate de îngrijirea sufletului şi corpului tău. Atenţie că vei fi tentat să rupi unele relaţii de colaborare, ceea ce nu este de dorit deocamdată. Evită implicarea în treburile celorlalţi şi fii mai atent la ceea ce faci tu.

 

Balanta
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii capătă influxuri astrale minunate încă de la începutul săptămânii, datorită formării aspectului de Lună nouă în semnul Vărsătorului, în dimineaţa zilei de 23 ianuarie. Se poate înfiripa o iubire, poţi concepe un copil sau măcar tot ce ţine de sfera iubirii şi a plăcerilor fizice va fi la cote înalte. Pe de altă parte, starea de bine pe care o vei simţi în aceste zile anunţă schimbări importante vizavi de relaţionarea ta cu cei dragi. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby, ce îţi va aduce cu trecerea timpului atât beneficii sufleteşti, cât şi materiale. Planeta Mercur îţi va susţine creativitatea şi comunicarea cu cei apropiaţi, prin intrarea sa în semnul Vărsătorului. Începe o perioadă excelentă de a lămuri chestiuni legate de viaţa în doi şi de a-ţi stabiliza sentimentele şi relaţiile intime. Totuşi, fii prudent şi evită relaţiile frivole sau cele cu persoane puţin cunoscute. Atenţie mare la serviciu şi la tot ce ţine de sfera muncii! Planeta Marte, aflată în semnul Fecioarei, va intra în mişcare aparent retrogradă începând cu 24 ianuarie şi îţi va aduce aminte de conflicte vechi rămase nesoluţionate. De reţinut că în aparenţă relaţiile colegiale sunt bune, iar munca pare că se defăşoară uşor, dar există duşmani ascunşi destul de puternici. Pot izbucni uşor rivalităţi sau activităţile desfăşurate de tine la un loc de muncă să fie date peste cap. Ocupă-te doar de îndatoririle tale, fii rezervat vizavi de lucrul în echipă şi nu răspunde la provocări.

 

Scorpion
Începutul săptămânii îţi aduce succes în treburile gospodăreşti şi în relaţiile familiale, datorită formării aspectului de Lună nouă în semnul Vărsătorului în dimineaţa zilei de 23 ianuarie. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură sau reamenajări interioare plănuite mai demult. Se poate pune problema achiziţionării unei locuinţe noi, a unui teren sau a negocierilor profitabile în acest sens. Demersurile legate de spaţiul locativ şi patrimoniu familial îţi vor fi susţinute şi de către intrarea planetei Mercur în semnul Vărsătorului în seara zilei de 27 ianuarie. Relaţiile cu membrii familiei vor fi la ordinea zilei, dar se pot lămuri şi pune la punct diverse chestiuni ce privesc casa şi rudele. Totuşi, fii prudent şi nu încerca să  forţezi nota în a face mai mult decât poţi sau decât este nevoie pentru cei dragi. Planeta Marte, aflată în semnul Fecioarei, va intra în mişcare aparent retrogradă din 24 ianuarie, influenţându-te în relaţiile cu prietenii şi protectorii. Se vor repune în discuţie subiecte mai vechi rămase nerezolvate sau neînţelese pe deplin. Atenţie că începe o perioadă în care te poţi îndepărta uşor de vechii prietenii, dar poate că aşa este mai bine. Pe de altă parte, cineva care s-a manifestat protector în viaţa ta acum se poate retrage, lăsându-te singur să iei decizii şi să acţionezi. Prudenţa şi discernământul te vor ajuta să depăşeşti totul cu bine.

 

Sagetator

Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor cunoaşte schimbări majore, datorită formării aspectului de Lună nouă în semnul Vărsătorului în dimineaţa zilei de 23 ianuarie. Este un moment bun de a-ţi schimba modul de relaţionare cu aceştia şi de a te apropia de alţi oameni care până acum stăteau în fundalul vieţii tale cotidiene. Totuşi fii foarte prudent, pentru că factorul necunoscut îţi poate crea neplăceri. Cei care sunt implicaţi în diverse forme de instruire personală sau profesională vor începe o etapă nouă de studiu sau vor finaliza un curs deja parcurs. Planeta Mercur va intra în semnul Vărsătorului în seara zilei de 27 ianuarie, susţinându-ţi gândirea şi comunicarea cu cei dragi. Călătoriile pe distanţe scurte, realizate în scopuri diverse, sunt o altă temă sugerată de astre pentru intervalul analizat. Capitolul muncii va fi răscolit, datorită intrării în mişcare aparent retrogradă a planetei Marte în semnul Fecioarei, începând cu 24 ianuarie. La serviciu dovedeşti mult exces de zel, aspect ce ar putea să îi deranjeze pe colegi, dar mai ales pe şefi. Ideea este că îţi canalizezi incorect eforturile în activităţi care nu te privesc sau care nu merită atâta efort. Încearcă să îţi dozezi eforturile şi să te ocupi doar de treburile tale

 

Capricorn
Capitolul financiar va cunoaşte o nouă etapă, în care s-ar putea să câştigi mai mulţi bani din munca desfăşurată la un loc de muncă. Sau condiţiile de muncă pot cunoaşte îmbunătăţiri. Câştigurile îţi sunt susţinute de formarea aspectului de Lună nouă în semnul Vărsătorului în dimineaţa zilei de 23 ianuarie. Poţi primi cadouri şi recompense neaşteptate, care îţi vor încânta sufletul şi de care te vei folosi multă vreme de acum încolo. Tentaţia cumpărăturilor va fi la cote înalte, dar se recomandă prudenţă, pentru că norocul la bani va dura aproximativ trei săptămâni. Planeta Mercur va veni şi ea în semnul Vărsătorului începând cu seara zilei de 27 ianuarie, dându-ţi idei bune legate de investiţii şi cheltuieli. Atenţie că energia vitală va fluctua destul de mult, aşa încât dozează-ţi eforturile, evită implicara în treburile celorlalţi şi odihneşte-te mai mult. Relaţiile cu străinătatea şi studiile pe termen lung vor primi influxuri noi de la planeta Marte, aflată în semnul Fecioarei, ce îşi va schimba aparent mişcarea în sens retrograd. Este vorba despre reluarea unor acţiuni sau demersuri ce vizează călătoriile îndepărtate sau discuţii rămase nefinalizate cu persoane aflate peste graniţă. Cei implicaţi în cursuri de formare vor fi nevoiţi să reia unele activităţi de învăţare sau evaluare, activităţi ce nu au fost parcurse corect şi la timp.

 

Varsator
Tu eşti vedeta zodiacului, datorită formării aspectului de Lună nouă în semnul tău zodiacal, în dimineaţa zilei de 23 ianuarie. Este un moment de început, în care ai şanse bune de a te raporta altfel la tot ce te înconjoară. Planeta Mercur te va ajuta în acest sens, prin venirea sa tot în semnul tău începând cu seara zilei de 27 ianuarie, oferindu-ţi idei bune şi mult farmec în vorbe. Începe o perioadă excelentă de a te îngiji atât de trupul, cât şi de sufletul tău. Pe de altă parte ocupă-te doar de treburile tale, deoarece tentaţia de a te implica în viaţa celorlalţi, fără să ţi se ceară acest lucru, îţi poate crea neplăceri. Capitolul financiar va cunoaşte unele dificultăţi, deoarece planeta Marte, aflată în semnul Fecioarei, va intra în mişcare aparent retrogradă începând cu 24 ianuarie. Este vorba despre banii şi bunurile provenite de la alţii. Recomandabil este să îţi achiţi la timp toate facturile, taxele, funcţie de caz creditele şi să laşi deoparte afacerile, investiţiile sau cumpărăturile extravagante. Relaţiile cu instituţiile financiare vor fi destul de distorsionate, fapt pentru care fii foarte atent la documentele specifice. Nu se recomandă investiţii, semnări de documente sau achiziţii de bunuri. Verifică în permanenţă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli.

 

Pesti

Săptămâna aceasta se recomandă multă atenţie la capitolul sănătate. Bine ar fi să îţi iei câteva zile de vacanţă sau măcar să încerci să te ocupi de treburi uşoare. Aspectul de Lună nouă ce se formează în semnul Vărsătorului în ziua de 23 ianuarie îţi poate da stări interioare contradictorii, iar sănătatea inimii poate fi destul de afectată. Nu sunt indicate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 23 – 25 ianuarie, decât în cazuri ce nu suportă amânare. Foloseşte doar remedii naturiste, stai mai mult în aer liber şi odihneşte-te regulat. Sunt zile bune pentru o reevaluare atentă a evenimentelor şi oamenilor din viaţa ta. Planeta Mercur se va instala în semnul Vărsătorului din seara zilei de 27 ianuarie, ajutându-te să îţi pui ordine în gânduri. Conflictele ascunse pot ieşi la iveală, de aceea fii prudent. Relaţiile parteneriale vor intra într-un con de umbră datorită intrării planetei Marte, aflată în semnul Fecioarei, în mişcare aparent retrogradă. Se vor repune în discuţie situaţii mai vechi legate de colaborări sau parteneriate, situaţii ce nu au fost finalizate sau înţelese corect. Sunt posibile altercaţii, dialoguri aprinse şi chiar rupturi de colaborări. La o analiză atentă a proiectelor în care eşti implicat alături de alţii, vei constata că este nevoie să te retragi din unele activităţi care nu te mai reprezintă sau care nu sunt profitabile. Totuşi, foloseşte tonul moderat, diplomaţia şi circumspecţia.

 

 

Citeste si alte sfaturi si informatii utile de la Sfatulparintilor.ro:

 

Teste de personalitate: Testul saptamanii – Afla ce sansa ai la fericire

Relatia parinti-copii: Spui sau nu copilului tau “Imi pare rau, am gresit fata de tine”?

Creste-ti coeficientul de inteligenta: 5 pasi simpli sa-ti imbunatatesti IQ-ul

Reteta zilei: Supa de dovleac

Desertul zilei: Prajitura desteapta

Arsuri la stomac sau atac de cord? Cum sa stii sa faci diferenta intre ele

Pentru barbati: 5 obiceiuri tipic masculine care le enerveaza pe neveste

Concurs nou din 23 ianuarie! Aptamil prezinta concursul special dedicat mamicilor: Despre protectia imunitara

Pregatirea juniorului pentru inceperea gradinitei si intrarea in colectivitate

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu