Shop
Ultimele 100 de articole

Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 13-19 februarie 2012

13 februarie 2012, , Vizualizări: 945
sfatulparintilor.ro - Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 13-19 februarie 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru a saptea saptamana din 2012, 13-19 februarie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 13 ianuarie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

 

 

TRAIESTE MIRACULOS! Workshop, 18-19 februarie 2012, Bucuresti, cu Nicoleta Svarlefus.

 

 

 

Berbec
La începutul săptămânii sunt zile bune pentru a-ţi achita facturile, taxele, impozitele sau pentru a te ocupa de relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neînţelegeri, întârzieri legate de obţinerea banilor sau documentelor, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să rezolvi totul cu bine. În dimineaţa zilei de 14 februarie planeta Mercur va intra în semnul Peştilor, oferindu-ţi şanse de a te gândi profund la tot ce se petrece în jurul tău. Urmează o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care îţi poţi trasa noi direcţii de viaţă, alături de alţi oameni. Pe 15 şi 16 februarie se anunţă veşti din străinătate sau, funcţie de logica lucrurilor, legate de studii. De reţinut ce informaţii se vehiculează în preajam ta vizavi de aceste sectoare de viaţă, întrucât îţi pot schimba viaţa. S-ar putea să fii nevoit să susţii un examen sau un interviu necesar dezvoltării profesionale. La serviciu se poate pune problema reorganizării activităţilor. Este nevoie să îţi selectezi priorităţile şi să te ocupi mai mult de sufletul tău. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea alternează orele de muncă cu cele de odihnă. La finalul săptămânii se întrezăresc discuţii aprinse cu şefii şi multă forfotă în sfera profesională. Vei fi nevoit să îţi justifici deciziile şi acţiunile din ultimele zile. Fii prudent, vorbeşte puţin, concret şi ţine cont pe viitor de sfaturile sau reproşurile şefilor şi colegilor de lucru.

 

Taur
Relaţiile parteneriale îţi vor atrage atenţia încă din primele zile ale săptămânii. Sunt posibile dialoguri aprinse, reconfigurări de poziţie în cadrul unui parteneriat sau chiar o colaborare se poate încheia. În dimineaţa zilei de 14 februarie, planeta Mercur păşeşte în semnul Peştilor şi îţi va aduce poftă de întâlniri şi dialoguri cu prietenii. Ţi se poate oferi posibilitatea aderării la diverse grupuri sau organizaţii cu scopuri umanitare. Fii prudent, verifică cu atenţie toate detaliile şi evită persoanele cunoscute prea puţin. Este posibilă apariţia discretă a unui sfătuitor deosebit. Recomandabil este să fii deschis la părerile şi îndemnurile celorlalţi, dar singur să iei deciziile ce privesc o eventuală implicare în acţiuni noi. Atenţie că persoana iubită îţi poate reproşa faptul că eşti precupat mai mult de prieteni, neglijându-ţi astfel sentimentele. Zilele de 15 şi 16 februarie sunt favorabile achitării datoriilor de orice fel. Bine ar fi să îţi planifici bugetul de venituri şi cheltuieli, astfel încât să primeze achitarea facturilor, creditelor sau taxelor. Pe de altă parte poate reveni în prim plan un partaj mai vechi sau o moştenire. În ultimele zile ale intervalului analizat, astrele ţi-au rezervat dialoguri cu persoane aflate departe de ţară. Veştile primite de la aceştia sau cele legate de o călătorie peste hotare nu prea sunt pe placul tău, dar bine ar fi să te detaşezi de ele. Sufletul tău are nevoie de rafinare, de aceea vizionează o piesă de teatru, un film bun sau lecturează o carte spirituală.

 

Gemeni
Domeniul profesional este cel mai vizat de astre în această săptămână. Faptul că planeta Mercur va intra în semnul Peştilor în dimineaţa zilei de 14 februarie îţi va facilita dialogul cu şefii şi posibilitatea de a-ţi consolida poziţia socială. Bine ar fi să fii sincer mai întâi cu tine însuţi şi apoi să îţi spui părerea, ideile sau doleanţele vizavi de activităţile desfăşurate la serviciu. S-ar putea să primeşti însărcinări noi, care în aparenţă sunt tentante, însă vei realiza ceva mai târziu că sunt greu de dus la capăt. Sfătuieşte-te cu colegii, cere ajutorul persoanelor cu autoritate sau retrage-te cinstit din acea activitate. Tendinţa perioadei este de a-ţi orienta eforturile către zona socială în detrimentul familiei şi a celor dragi. Poate şi pentru că relaţiile cu aceştia şi atmosfera din cămin sunt destul de tensionate, însă cu prudenţă şi discernământ vei depăşi totul cu bine. Pe 15 şi 16 februarie se anunţă dispute cu partenerul de viaţă. Se pot lămuri diverse chestiuni legate de viaţa de cuplu. Pe de altă parte, colaborările şi proiectele în care eşti implicat sau vrei să te implici pot cunoaşte reconfigurări. Totuşi acceptă să lucrezi alături de alte persoane pentru că sunt oportunităţi cu repercusiuni pe toată viaţa. Pentru finalul săptămânii, astrele îţi recomandă verificarea bugetului de cheltuieli şi achitarea datoriilor.

 

Rac
Copiii sau persoana iubită sunt temele propuse de astre la începutul săptămânii. Replicile aprinse şi controversele vor fi frecvente, iar de aici va rezulta şi un nivel crescut de emotivitate. Încearcă să îţi ţii firea, lasă-le şi celorlalţi dreptul de a-şi spune părerea şi de a-şi hotărî singuri destinul. Intrarea planetei Mercur în semnul Peştilor în dimineaţa zilei de 14 februarie îţi aduce dorinţă de elevare, studiu şi cercetări aprofundate, în special al subiectelor spirituale. Relaţiile cu străinătatea vor fi la ordinea zilei, oferindu-ţi veşti interesante şi informaţii preţioase legate de o posibilă călătorie îndepărtată în scop turisitc, pentru studii sau pentru un loc de muncă. Zilele de 15 şi 16 februarie anunţă multă zarvă la serviciu şi relaţii colegiale tensionate. Ocupă-te doar de îndatoririle tale şi evită provocările celorlalţi. Poate ar fi bine să îţi orientezi eforturile, măcar la nivel mental, către un alt domeniu profesional în care să îţi valorifici mai mult talentele. Sănătatea este vulnerabilă pe zonele ficatului şi picioarelor. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale decât în cazuri speciale. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. În ultimele zile ale intervalului analizat se pare că vor interveni aspecte legate de partenerul de viaţă sau de afaceri.  Dacă este vorba despre partenerul de viaţă, bine ar fi să te detaşezi de problemele acestuia, însă dacă are nevoie de ajutorul tău atunci fă-i pe plac, dar atât cât trebuie. Şi pentru relaţiile de afaceri, astrele îţi recomandă detaşare, retragere din colaborările vechi şi orientarea către oameni şi afaceri noi.

 

Leu
Pentru începutul săptămânii, astrele îţi transmit mult spor şi chef de treburi gospodăreşti. Îţi sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajările interioare. Atenţie la sursele de apă din spaţiul locativ, deorece pot ridica ceva probleme. Capitolul financiar va primi sprijinul plantei Mercur, ce se va instala în semnul Peştilor. Este vorba despre banii şi bunurile altora, aşa încât se poate vorbi de mici favoruri sau rezolvări financiare pe căi neobişnuite. Atenţie că factorul necunoscut îţi poate juca feste. Verifică atent toate documentele legate de bani şi bunuri. Mirajul afacerilor îţi va da târcoale timp de aproximativ trei săptămâni de acum încolo, însă de reţinut că este doar un miraj. Evită cheltuielile extravagante şi achită-ţi dările către stat sau către ceilalţi. Zilele de 15 şi 16 februarie sunt favorabile hobby-urilor. Orientează-ţi eforturile către o activitate creativă în care să îţi foloseşti talentele native. Sau poţi organiza o petrecere surpriză pentru cei dragi. Sunt posibile mici neînţelegeri cu persoana iubită sau cu copiii, dar sunt momente pasagere. Pentru finalul săptămânii se anunţă multe treburi la serviciu. Colegii vor pleca în week-end repede, aşa încât va trebui să te bazezi doar pe forţele tale. Atenţie că afecţiunile osoase vor fi destul de active. Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult.

 

Fecioara
Relaţiile parteneriale sunt tema principală propusă de astre începând cu dimineaţa zilei de 14 februarie, datorită intrării planetei Mercur în semnul Peştilor. Începe o perioadă bună de negocieri, de reconfigurare a colaborărilor sau de renunţarea la proiectele care nu îţi mai sunt de folos. Totuşi s-ar putea să simţi un fel de nesiguranţă vizavi de oamenii alături de care eşti implicat în colaborări mai vechi sau faţă de propunerile noi. Fii prudent, cântăreşte bine fiecare ofertă şi nu da vrabia din mână pe cea de pe gard. Pe de altă parte, dialogurile cu partenerul de viaţă vor avea un farmec aparte, dar misterios. Declaraţiile de dragoste sau vorbele de duh vor fi frecvente în preajma ta. Pe 15 şi 16 februarie sunt momente bune pentru treburile casnice. Membrii familiei te pot convoca la un dialog aprins legat de patrimoniu sau de problemele de sănătate ale unei rude. Încearcă să asculţi opiniile şi doleanţele lor şi oferă-ţi ajutorul numai dacă îţi este cerut. Spre sfârşitul intervalului analizat s-ar putea să primeşti invitaţii la o petrecere, sau funcţie de caz, copiii să îţi solicite prezenţa. Evită provocările celorlalţi, situaţiile frivole şi critica excesivă.

 

Balanta
Capitolul financiar pare că te preocupă la începutul acestei săptămâni. Sunt zile bune pentru cheltuielile necesare traiului zilnic. Poţi primi cadouri, mici recompense sau veşti interesante legate de salarizarea şi condiţiile unui loc de muncă în care eşti implicat sau vrei să te implici. Pe de altă parte, intrarea planetei Mercur în semnul Peştilor în dimineaţa zilei de 14 februarie îţi aduce noutăţi în sfera muncii. Se anunţă o perioadă de negocieri, dialoguri şi chiar posibile oferte noi de muncă. Atenţie că există factori de confuzie şi iluzie în privinţa serviciului. Fii prudent şi verifică pe îndelete fiecare informaţie şi ofertă. Relaţiile colegiale sunt ambigue şi bine ar fi să eviţi sprijinul colegilor. Se pot accentua dialogurile pe teme medicale şi afecţiunile specifice picioarelor şi aparatului digestiv. Sănătatea este destul de vizată din astral, aşa încât consultaţiile şi analizele medicale sunt binevenite. Recomandabil este să îţi orientezi atenţia către remediile naturiste, să te plimbi mai mult în aer liber şi să îţi rezervi momente de singurătate. Pe 15 şi 16 februarie se anunţă multe drumuri şi întâlniri cu o rudă apropiată sau un prieten. Nu pleca urechea la tot ce auzi şi fii mai detaşat de problemele celorlalţi. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să stai pe acasă.

 

Scorpion
Copiii sau persoana iubită te vor solicita destul de mult începând cu această săptămână, datorită intrării planetei Mercur în semnul Peştilor din 14 februarie. Se anunţă o perioadă cu discuţii frecvente, neînţelegeri, confuzie şi iluzie. Fii prudent, încearcă să asculţi mai mult şi deocamdată reţine-ţi opiniile. Pe de altă parte se poate accentua dorinţa de a te ocupa de un hobby. Sunt momente excelente de a-ţi pune în valoare talentele native şi de scoate din mâinile tale adevărate opere de artă. Totul este să te detaşezi de provocările celorlalţi şi să dai frâu liber imaginaţiei. Zilele de 15 şi 16 februarie sunt potrivite pentru verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Sunt posibile cadouri, favoruri mărunte din partea celorlalţi sau poţi primi informaţii legate de posibilităţi noi de câştig financiar. La serviciu, relaţiile colegiale sunt bulversante, iar activitatea se poate desfăşura în salturi. Din când în când apare şi câte un strop de armonie sau veselie prin sfera muncii, însă sunt momente scurte. Atenţie că multe relaţii colegiale considerate până acum fructuoase se pot termina definitiv. În ultimele zile ale intervalului analizat îţi sunt recomandate întâlnirile şi dialogurile cu rudele apropiate sau cu prietenii. Călătoriile pe distanţe scurte te pot revigora şi linişti.

 

Sagetator
Tu eşti foarte discret în peisaj la începutul săptămânii. Tendinţa de a te izola este la cote înalte şi bine ar fi să profiţi de această ocazie pentru a-ţi analiza pe îndelete viaţa şi a face corecturile necesare. Sunt posibile conflicte la serviciu atât cu şefii, cât şi colegiale. Încearcă să eviţi provocările celorlalţi şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă mai ales pe segmentele aparatului uro-genital şi gât. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale decât în cazuri speciale. Riscurile de diagnostic şi tratament sunt foarte posibile şi greu de remediat şi controlat. Relaţiile cu familia şi sectorul casei vor primi influenţele planetei Mercur din 14 februarie, deoarece va intra în semnul Peştilor. Vor fi favorizate dialogurile cu rudele, achiziţiile de bunuri patrimoniale sau punerea la punct a documentelor legate de moşteniri. Prudenţa şi discernământul foloseşte-le din plin şi evită situaţiile hazardate sau deciziile pripite. Pe de altă parte poţi afla informaţii ţinute în secret multe timp despre neamul din care provii. Nu lua de bun chiar tot ce ţi se spune, pentru că unele informaţii pot fi false sau nu te privesc pe tine. Zilele de 15 şi 16 februarie îţi aduc o stare de spirit mai bună şi vei reveni în mijlocul celorlalţi refăcut şi cu poftă de viaţă. La sfârşitul săptămânii, astrele te îndeamnă să îţi revizuieşti bugetul de venituri şi cheltuieli. S-ar putea să fii nevoit să ajuţi cu bani pe cineva drag. Poate te gândeşti şi la revizuirea sistemului valorilor morale, care din când în când trebuie reorientat.

 

Capricorn
Relaţiile cu străinătatea sunt distorsionate, de aceea bine ar fi să te orientezi către cei apropiaţi. Dacă se pune problema învăţării în cadrul unui curs sau susţinerea de examene şi probe, bine ar fi să te pregăteşti riguros, pentru că există posibilitatea reluării acestor secvenţe. Pe 13 şi 14 februarie se întrezăresc discuţii aprinse cu prietenii, însă sunt momente pasagere ce pot fi depăşite cu eleganţă. Bine ar fi să ai grijă să îi fereşti pe cei dragi de nemulţumirile tale interioare. Mercur va păşi în semnul Peştilor începând cu 14 februarie, aducându-ţi spor şi chef de învăţare, de dialog, dar şi de călătorii pe distanţe scurte. S-ar putea să întâmpini dificultăţi de ordin mental, de aceea nu forţa nota şi nu te avânta în studii şi cercetări de anvergură. De la dorinţă la putinţă e ceva cale, aşa încât dozează-ţi eforturile şi orientează-te către discipline uşoare. Pe de altă parte, dialogurile cu cei apropiaţi vor avea note de mister şi chiar este posibil ca una să se gândească şi alta să se spună. Bine ar fi să eviţi prezentările publice sau examenele şi interviurile, pe cât posibil. Zilele de 15 şi 16 februarie sunt potrivite retragerii din iureşul cotidian. Plimbă-te în aer liber, dormi mai mult şi detaşează-te de toate. La sfârşitul săptămânii te vei simţi mai bine, recomanabil fiind să mergi la piscină, saună sau la cumpărături dragi sufletului tău.

 

Varsator
Săptămâna începe cu aspecte legate de banii câştigaţi din munca proprie, deoarece planeta Mercur intră în semnul Peştilor în dimineaţa zilei de 14 februarie. Astfel începe o perioadă în care îţi pot veni bani, favoruri sau se pot vehicula în jurul tău informaţii preţioase legate de bani şi investiţii. Totuşi, perioada traversată este delicată la acest capitol, de aceea fii prudent. Un soi de nesiguranţă predomină în zona câştigurilor tale. Există şi varianta să primeşti cadouri sau chiar bani de la autori necunoscuţi sau de la persoane care de fapt vor dori să le întorci favorurile la un moment dat sub o altă formă. Zilele de 13 şi 14 februarie îţi mai aduc în atenţie relaţiile cu şefii şi ceva probleme în domeniul profesional. Se pot rezolva uşor divergenţele dacă vei avea răbdare să îţi explici deciziile şi să asculţi ce au de spus ceilalţi. Pe 15 şi 16 februarie se întrezăresc dialoguri importante cu un prieten drag. De reţinut informaţiile primite în aceste zile, pentru că îţi vor fi de folos în domeniul profesional. Chiar dacă s-ar putea să nu îţi placă ce auzi, până la urmă lucrurile se vor desfăşura în favoarea ta. Pentru finalul săptămânii, astrele îţi recomandă să te ocupi mai mult de sufletul tău. Eşti destul de obosit, sănătatea este vulenrabilă pe segmentele osoase şi stomac, de aceea odihneşte-te şi apelează la terapii naturiste pentru a te revigora.

 

Pesti

Tu eşti vedetă încă de la începutul săptămânii, deoarece Mercur se instalează în semnul tău zodiacal pentru aproximativ trei săptămâni de acum încolo. Efectele generate de acestă mutare se vor remarca imediat şi anume vei deveni mai comunicativ, dornic de dialog cu ceilalţi, iar calităţile psihice se pot accentua. Atenţie însă că poate apărea tendinţa de a trăi mai mult la nivel mental şi de a ignora viaţa de zi cu zi. Influenţa celorlalţi asupra deciziilor tale încearcă să o eviţi şi să laşi demararea planurilor măreţe de viaţă pentru o altă perioadă mai bună. Zilele de 15 şi 16 februarie aduc forfotă în domeniul profesional. Atenţie la relaţiile cu şefii, pentru că imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit. Prudenţa, discernământul şi sinceritatea te pot ajuta mult. Relaţiile parteneriale sunt distorsionate, existând posibilitatea ruperii contractelor vechi, inclusiv cele de căsătorie.  În ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să te alături prietenilor. O persoană cu autoritate îţi poate da sfaturi importante legate de viaţa socială.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu