Afla ce spun stelele: Horoscopul saptamanii 2-8 ianuarie 2012 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Afla ce spun stelele: Horoscopul saptamanii 2-8 ianuarie 2012

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Afla ce spun stelele: Horoscopul saptamanii 2-8 ianuarie 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru prima saptamana din anul 2012, respectiv 2-8 ianuarie 2012, asa cum ne sunt ele prezentate de www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie al dr. Nicoleta Svarlefus, astrolog si life coach.


Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Berbec
În primele zile ale anului ar trebui să te simţi bine şi cu chef de toate. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, de aceea fii prudent, evită implicarea în activităţi care cer mult efort şi odihneşte-te mai des. Pe 3 şi 4 ianuarie vor apărea gânduri îngrijorătoare legate de banii obţinuţi de la un loc de muncă. Gustul dulce-amar predomină în acest segment de viaţă, de aceea încearcă să fii foarte precaut în privinţa cheltuielilor. La serviciu se menţin activitatea intensă şi relaţiile colegiale conflictuale. Astrele îţi recomandă să te ocupi doar de îndatoririle tale. Sănătatea sistemului digestiv este destul de afectată. Poate ar fi bine să ţii o dietă de sezon şi să îţi faci analize regulate. A doua parte a săptămânii este caracterizată de întâlnirile cu rudele şi prietenii apropiaţi. Se pot isca uşor neînţelegeri pe care le vei putea depăşi cu puţin efort, dar mai ales cu umor. Sunt zile bune de a-ţi alcătui planuri legate de instruirea profesioală sau pur şi simplu pentru îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe. În preajma datei de 8 ianuarie planeta Mercur va intra în semnul Capricornului, favorizându-ţi comunicarea cu şefii. Începe o perioadă bună de a te pune în valoare pe plan profesional şi de a-ţi consolida statutul social. Totuşi fii prudent în gânduri, vorbe şi fapte!

 

Taur
Începutul anului te găseşte destul de emotiv şi preocupat mai mult de propria-ţi persoană. Bine ar fi să îţi alcătuieşti planuri noi de viaţă şi să încerci să abordezi relaţiile cu mai mult curaj. Discordia sălăşluieşte în semnul tău zodiacal, de aceea fii prudent şi evită stările neplăcute sau problemele celorlalţi. Energia vitală fluctuează destul de mult. Programează-ţi vizite la un salon de întreţinere corporală, îmbunătăţeşte-ţi mediul ambiant şi petrece mai mult timp în aer liber. Zilele de 6 şi 7 ianuarie se asociază cu aspecte legate de bani. Poţi primi cadouri, recompense sau tu la rândul tău va trebui să oferi ceva cuiva drag. La finalul intervalului analizat se întrezăresc întâlniri agreabile cu rudele sau prietenii apropiaţi. O veste legată de cineva drag te poate pune pe gânduri, însă nu este cazul să te îngrijorezi. În preajma datei de 8 ianuarie planeta Mercur va intra în semnul Capricornului, oferindu-ţi premizele unor călătorii în străinătate. Sau poţi stabili uşor relaţii cu persoane din afara graniţelor ţării. Procesul învăţării şi asimilării cunoştinţelor este un alt subiect vizat de astre în această perioadă. S-ar putea să fii nevoit să susţii examene, probe, interviuri care vor fi încununate de succes.

 

Gemeni
Tu eşti destul de retras la începutul acestui an. Oboseala acumulată în perioada petrecerilor de iarnă îşi va spune cuvântul, de aceea fii foarte atent la semnalele organismului. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în intervalul 2 – 4 ianuarie, decât în cazuri speciale. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Dorinţa de retragere în sine va fi la cote înalte. Sunt zile bune pentru o analiză detaliată a ceea ce s-a petrecut în anul anterior, dar şi pentru trasarea unor noi planuri de viitor. Pe de altă parte poţi descoperi intrigi ţesute în taină de prieteni sau colegi de servici. Mantia divină te protejează discret, dar sigur, însă de tine depinde cum îţi gestionezi gândurile, vorbele şi faptele. În zilele de 5 şi 6 ianuarie te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu şarmul tău caracteristic. Îţi sunt favorizate dietele, tratamentele cosmetice, exerciţiile fizice uşoare, dar şi dialogurile cu specialiştii în dezvoltare personală. Intrarea planetei Mercur în semnul Capricornului în preajma datei de 8 ianuarie îţi aduce noroc şi deschidere la banii şi bunurile altora. Începe o perioadă bună de a-ţi pune la punct situaţia financiară, în special cea legată de un partener de viaţă sau de afaceri. Relaţile cu instituţiile financiare vor fi bune, iar dacă este cazul, poţi obţine uşor un credit sau o moştenire.

 

Rac
Primele zile ale anului te găsesc alături de prieteni. De reţinut sfaturile, îndemnurile sau informaţiile primite, deoarece le vei folosi la momentul potrivit. Totuşi fii cu mare băgare de seamă vizavi de aceste relaţii, pentru că se pot strecura în anturajul tău persoane nepotrivite, care să îţi pună beţe în roate. Din când în când este bine să faci o triere a oamenilor din jurul tău şi nu în ultimul rând să taci mai mult. Există varianta să te desparţi definitiv de vechii prieteni sau să renunţi la un protector care te-a dezamăgit. Dar ai încredere că vor veni alături de tine alte personaje mult mai interesante şi potrivite ţie în această etapă de viaţă. În zilele de 5 şi 6 ianuarie bine ar fi să te ocupi pe îndelete de sufletul tău. Sunt momente potrivite plimbărilor în aer liber, meditaţiilor în locuri sfinte şi odihnei. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator şi ficat. Evită tratamentele alopate şi orienteză-te către remediile bunicii. Capitolul relaţiilor parteneriale va primi începând cu ziua de 8 ianuarie influxurile planetei Mercur, ce se va instala în semnul Capricornului. Astfel urmează o perioadă bună pentru negocieri de contracte, demarări de proiecte noi şi viabile, alături de parteneri eficienţi. S-ar putea să îţi reconsideri poziţia într-o colaborare mai veche sau pur şi simplu să renunţi la ea.

 

Leu
Domeniul profesional şi relaţiile cu şefii sunt temele principale din primele zile ale noului an. Cu toate că este încă vacanţă, s-ar putea să fii nevoit să rezolvi unele probleme de servici sau măcar să dai explicaţii legate de modul în care ţi-ai îndeplinit sarcinile şi ce planuri profesionale ai pe viitor. Atenţie că se pot ivi neplăceri în acest segment de viaţă şi activitate foarte uşor. Cântăreşte bine vorbele şi corelează-le cu faptele. Pe de altă parte în zona profesională ţi se oferă mult, dar şi preţul pe care va trebui să-l plăteşti va fi destul de mare. Pe 5 şi 6 ianurie pot fi frecvente întâlnirile şi dialogurile cu prietenii. Sunt posibile discuţii aprinse, controverse, dar totul se va sfârşi cu bine. Intrarea planetei Mercur în semnul Capricornului în preajma datei de 8 ianuarie îţi va aduce multă forfotă la serviciu. Comunicarea la locul de muncă va fi la cote înalte, existând şanse să te pui în valoare. Relaţiile colegiale vor fi fructuoase, se va lucra mai bine în echipă, chiar dacă vor fi şi momente mai delicate. De reţinut că se întrezăresc multe activităţi, însă plata aferentă muncii depuse se va lăsa aşteptată. Pentru ultinele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să te odiheşti mai mult şi să fii prudent la sănătatea aparatului digestiv şi osos.

 

Fecioara
În cazul tău se remarcă o dorinţă mare de a acţiona şi de a fi în mjlocul evenimentelor de orice fel. Bine ar fi să te rezumi doar la treburile tale şi să eviţi critica excesivă şi tendinţa de a te implica prea mult în treburile celorlalţi. Zilele de 3 şi 4 ianuarie îţi pot aduce în atenţie relaţiile cu străinătatea sau demersurile legate de o călătorie în afara graniţelor ţării. Fii foarte atent dacă vei călători, pentru că discordia îţi urmăreşte fiecare pas şi îţi poate crea neplăceri când te aştepţi mai puţin. Recomandabil este să pleci doar dacă este absolută nevoie şi să verifici pe îndelete toate detaliile. Alţii vor avea de-a face cu aspecte legate de studii pe termen lung. Se poate pune în discuţie planificarea unor examene, probe, interviuri profesionale sau parcurgerea unor cursuri de perfecţionare. Pe 5 şi 6 ianuarie eşti în vizorul lumii, fie printr-un dialog aprins cu un şef, fie printr-un eveniment social la care va trebui să participi. În orice caz, imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit, dar cu prudenţă şi discernământ te vei descurca excelent. Planteta Mercur va intra în semnul Capricornului în preajma datei de 8 ianuarie, oferindu-ţi influxuri bune în relaţiile sentimentale şi cele cu copiii. Comunicarea cu cei dragi va fi la cote înalte, iar timpul petrecut împreună cu aceştia va fi de neuitat.

 

Balanta
Capitolul financiar îţi deschide anul. Se pare că este nevoie să îţi achiţi cât mai repede taxele, facturile sau să te ocupi de documente financiare ce vizează bani şi bunuri în comun cu ceilalţi. Recomandabil este să fii prudent şi să eviţi speculaţiile de orice fel. S-ar putea să fii tentat de investiţii şi afaceri, dar nu este o perioadă bună. Pe 5 şi 6 ianuarie se întrezăresc veşti legate de străinătate. Pe de altă parte îţi sunt susţinute demersurile pentru o călătorie îndepărtată în scopuri turistice sau la studii. Cei implicaţi în diferite forme de şcolarizare vor primi veşti legate de examene sau probe specifice. Intrarea planetei Mercur în semnul Capricornului, în preajma zilei de 8 ianuarie, îşi va face simţită influenţa în zona casei şi familiei. Începe o perioadă bună de a-ţi achiziţiona o locuinţă nouă, obiecte decorative de valoare sau terenuri. Dacă ai deja cele amintite, perioada este favorabilă administrării corecte şi a ordonării documentelor aferente. Comunicarea cu membrii familiei este la cote înalte şi se pot lămuri chestiuni ce trenează de mult timp. Pentru finalul săptămânii astrele te sfătuiesc să fii atent la relaţiile cu şefii. Sunt posibile dialoguri aprinse şi neînţelegeri. Domeniul profesional îţi poate da bătăi de cap, dar sunt momente pasagere pe care le vei trece cu succes.

 

Scorpion
Pentru tine, debutul anului este legat de relaţiile parteneriale. Este posibil să te fi hotărât să renunţi la vechii colaboratori sau la proiectele neprofitabile. Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de conflictuală, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent. Se poate rupe foarte uşor şi definitiv orice tip de relaţie. Zilele de 5 şi 6 ianuarie sunt bune pentru a-ţi plăti facturile, ratele la bancă sau pentru a-ţi verifica atent situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Bine ar fi să îţi reconfigurezi sistemul propriu al valorilor morale, găsind totodată un echilibru între partea materială şi cea spirituală a vieţii. Atenţie că energia vitală este destul de fluctuantă, astfel încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te numai de priorităţi. În preajma datei de 8 ianuarie planeta Mercur va intra în semnul Capricornului, oferindu-ţi influxuri minunate în gândire şi comunicare. Se vor înteţi dialogurile şi întâlnirile cu rudele şi prietenii apropiaţi. Pe de altă parte, procesul învăţării şi asimilării cunoştinţelor este foarte bine susţinut, aşa încât ai putea parcurge uşor cursuri de formare profesională. Sau dacă eşti deja implicat în forme de instruire, se poate pune problema susţinerii unor examene şi probe. Călătoriile pe distanţe scurte vor fi o altă temă principală a următoarelor trei săptămâni. Atenţie la prieteni!

 

Sagetator
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt temele principale ale începutului acestui an. Există o tendinţă mare de a te desprinde de trecut şi de a aborda cu totul altfel relaţiile cu cei dragi. Totuşi, bine ar fi să ai în vedere că ce se strică acum, va rămâne bun stricat. Zilele de 3 şi 4 ianuarie se asociază cu multe treburi la serviciu, ba chiar şi acasă. Relaţiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind să te bazezi doar pe forţele tale. Teoretic ai foarte multe de făcut, dar practic nu toate sunt de folos. Încearcă să îţi reorganizezi priorităţile şi fii mai realist. Provocarea momentului constă în a munci doar de dragul muncii. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului şi aparatului uro-genital. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în intervalul 2 – 4 ianuarie, deoarece riscul diagnosticării şi tratării greşite este la cote înalte. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Zilele de 5 şi 6 ianuarie sunt tensionate în zona relaţiilor parteneriale. Partenerul de viaţă sau de afaceri îţi poate face reproşuri legate de faptul că eşti foarte implicat în activităţile de la serviciu în detrimentul celor de acasă. Pe undeva are dreptate, aşa încât explică-te în cuvinte puţine şi clare. Planeta Mercur va intra în semnul Capricornului în preajma datei de 8 ianuarie, oferindu-ţi posibilitatea unor câştiguri bune din munca depusă la un servici. Dar evită cheltuielile nefondate, pentru că acest noroc la bani şi bunuri va dura doar trei săptămâni.

 

Capricorn
Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte pentru tine. Persoana iubită sau copiii nu prea sunt de acord cu stările tale, de aceea fii prudent şi încearcă să îţi temperezi efervescenţa. De reţinut că pe zona relaţiilor sentimentale domneşte discordia şi se pot rupe definitv aceste relaţii. Pe 5 şi 6 ianuarie se anunţă multe treburi la serviciu. Ocupă-te pe îndelete doar de îndatoririle tale, fără a te baza pe colegi sau şefi. S-ar putea să primeşti reproşuri legate de modul cum îţi îndeplineşti sarcinile de lucru, însă vei reuşi să depăşeşti momentele delicate fără probleme. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor şi ficatului. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 4 – 6 ianuarie. Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. În preajma datei de 8 ianuarie planeta Mercur se va instala în semnul tău zodiacal, oferindu-ţi putere şi farmec în gânduri, vorbe şi fapte. Se anunţă o perioadă în care vei avea idei bune, vei vorbi frumos şi convingător, dar mai ales vei reuşi să te pui într-o lumină favorabilă. Astrele îţi recomandă să te ocupi mai mult de sănătatea trupului şi sufletului tău şi mai puţin de ceilalţi.

 

Varsator
Primele zile ale anului sunt potrivite pentru a le petrece acasă în compania celor dragi. Eşti destul de emotiv, tensionat, dar cu puţin efort îţi poţi gestiona energiile foarte bine. Gândurile tale zboară către copilărie şi farmecul ei, dar mai bine concetrează-te pe momentul prezent, deoarece acum ai multe lucruri minunate în jurul tău. În zilele de 5 şi 6 ianuarie te vei simţi mai bine, remarcându-se cheful de aventuri şi distracţii. Sunt posibile mici neînţelegeri cu persoana iubită, dar vei depăşi situaţia fără probleme. Alţi vor avea de-a face cu copiii şi năzbâtiile lor. Intrarea planetei Mercur în semnul Capricornului în preajma datei de 8 ianuarie îţi va aduce profunzime în gândire şi discuţii lungi cu tine însuţi. Este o perioadă excelentă pentru a analiza pe îndelete evenimentele şi oamenii din viaţa ta. Pe de altă parte sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, însă toate au darul te a ajuta să îţi reconfigurezi destinul. Alcătuieşte-ţi planuri noi de acţiune, alături de oameni deosebiţi şi care chiar vor să îţi fie alături. De reţinut că sănătatea este vulnerabilă pe segementele aparatului osos şi digestiv. Fii prudent şi la cel mai mic semnal al organismului consultă un specialist. În ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă detaşarea de cotidian, dar mai ales de problemele de la serviciu.

 

Pesti
Se pare că primele zile ale anului te vor prinde mai mult pe drumuri. Întâlnirle şi dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor fi frecvente. De unele persoane, faţă de care ai fost apropiat până acum, ar trebui să te îndepărtezi sau măcar să nu îţi mai divulgi planurile de viitor. Atenţie la călătorii! Verifică cu atenţie toate detaliile şi pleacă la drum numai dacă este absolut necesar. Zilele de 5 şi 6 ianuarie sunt potrivite pentru curăţenii generale, reparaţii curente sau pentru amenajări interioare. Relaţiile cu membrii familiei vor fi destul de controversate, dar totul se va termina cu bine. Intrarea planetei Mercur în semnul Capricornului în preajma datei de 8 ianuarie îţi aduce o bună comunicare cu prietenii şi protectorii. Începe o perioadă favorabilă dialogurilor cu aceştia, negocierilor pe teme profesionale, dar şi posibilităţi de a-ţi lărgi orizontul social. Pe de altă parte va exista tendinţa de a amesteca o relaţie sentimentală cu una de prietenie. Poate apărea un protector important, care va fi prezent alături de tine doar pe o perioadă de trei săptămâni, însă amprenta celor discutate sau învăţate de la el o vei resimţi pe tot parcursul vieţii.

Data articol: 02/01/2012