3 zodii ale căror relații sunt testate de univers la final de săptămână. Cum se vor resimți efectele întâlnirii dintre iubăreața Venus și înșelătorul Neptun - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3 zodii ale căror relații sunt testate de univers la final de săptămână. Cum se vor resimți efectele întâlnirii dintre iubăreața Venus și înșelătorul Neptun

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » 3 zodii ale căror relații sunt testate de univers la final de săptămână. Cum se vor resimți efectele întâlnirii dintre iubăreața Venus și înșelătorul Neptun
zodii ale căror relații sunt testate de univers
Credit foto: Imagine de Foundry Co de la Pixabay

Săptămâna 10-16 iunie 2024 a început în forță, cu tranzite astrologice cunoscute ca generează conflicte, ceea ce poate face dificil pentru trei zodii să avanseze, să-și spună sentimentele sau să vadă adevărul despre relația sau partenerul tău. Adesea, astrologii compară acest aspect cu punctul culminant al filmului tău preferat, deoarece evenimentele se pot îmbunătăți sau pot lua o întorsătură într-o direcție mai gravă atunci când au loc. Pe măsură ce energia s-a acumulat pe parcursul săptămânii, Mercur în Gemeni se pătrunde cu Saturn, iar Venus din Gemeni cu Neptun din Pești.

Vor fi provocări. S-ar putea să te simți blocat atunci când vine vorba de crearea unui plan de acțiune pentru a merge mai departe, deoarece va fi mai greu să diferențiezi ceea ce este adevăr de ceea ce sentimentele tale sunt legate de eventualele declanșatoare recente. Încearcă să păstrezi spațiu pentru sentimentele tale și asigură-te că te uiți la acțiunile partenerului tău și nu doar la cuvintele lor, astfel încât orice alegere pe care o faci se va învârti în jurul vindecării de care ai nevoie în acest moment.

Fecioara

O problemă nu dispare ignorând-o, dar nici nu poate fi rezolvată dacă tu ești singurul care încearcă să îmbunătățești lucrurile în relația ta. Oricât de mult ai o capacitate profundă de a vindeca, trebuie să fii conștient că nu încerci să-ți repari partenerul sau să obții prea multă muncă pentru a obține dragostea de care ai nevoie. Dacă partenerul tău este cu adevărat persoana potrivită pentru tine, atunci va fi capabil să abordeze orice provocări ca un adult sănătos și matur.

Soarele din Gemeni s-a confruntat cu Saturn din Pești, creând o provocare de a merge mai departe sau de a te simți văzut cu adevărat de partenerul tău. Ai fost deja conștient sau ai încercat să faci față acestui aspect de a te simți văzut. Cu toate acestea, pe măsură ce energia Soarelui și Saturn începe să vă afecteze conexiunea, este posibil să trebuiască să decizi dacă această relație este cu adevărat una care poate fi vindecată – sau dacă, în schimb, esti menit să intri într-o nouă fază unică a vieții voastre.

Îmbrățișarea granițelor sănătoase asupra a ceea ce ai de purtat te poate ajuta să abordezi această fază actuală provocatoare a relației tale. Amintește-ți că ești demn de dragostea pe care o dorești și de a fi întâmpinat cu reciprocitate și efort, astfel încât tu și partenerul tău să poți lucra la vindecarea relației.

Cum poate fiecare zodie să iasă în evidență, cu impulsivul Marte în năvalnicul Taur până în iulie

Horoscopul de dragoste pentru vara 2024. Vezi ce zodii vor avea parte de o aventură fierbinte!

Ponturi pentru zodii. Ce ai de facut ca sa fii ferit de probleme in luna IUNIE

Săgetător

Doar pentru că vrei ceva nu înseamnă că trebuie să se întâmple întotdeauna. Poate fi greu să reajustezi cum credeai că va arăta viața ta sau chiar să găsești un spațiu sigur pentru a pivota dacă dragostea nu a ieșit așa cum ai sperat. Cu toate acestea, există un motiv pentru aceste provocări pe care le întâmpini în acest moment: pentru a manifesta vindecarea și o conexiune mai mare în relația ta, trebuie, de asemenea, să fii dispus să înțelegi diferența dintre ego-ul tau și inima ta.

Mercur în Gemeni s-a confruntat cu Saturn în Pești, aducând vești nedorite relației tale și întârziind orice planuri de a-ți continua legătura. Într-o eră în care vrei un angajament mai profund, esti provocat să te asiguri că iti urmezi cu adevărat inima și nu doar să continui pentru că este o cale pe care ai luat-o deja. Mercur și Saturn ar putea aduce vești proaste cu privire la planurile de a vă muta împreună sau de a cumpăra o casă, dar nu înseamnă neapărat că nu va funcționa niciodată – doar că ar putea fi nevoie să vă ajustați planurile împreună.

Încearca să nu te descurajezi dacă simți că ceea ce ai sperat nu se realizează în acest moment. Ai ocazia să te asiguri că alegerile pe care le faci vin din inima ta față de orice sentiment de obligație. Dar pentru a profita la maximum de această energie, poți începe să te deschizi și să vorbești cu partenerul tău. Nu trebuie să porti greutatea planificării pentru viitor, dar ar trebui să vă puteți crea împreună viețile.

Cum poate fiecare zodie să iasă în evidență, cu impulsivul Marte în năvalnicul Taur până în iulie

Horoscopul de dragoste pentru vara 2024. Vezi ce zodii vor avea parte de o aventură fierbinte!

Ponturi pentru zodii. Ce ai de facut ca sa fii ferit de probleme in luna IUNIE

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14/06/2024