Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiile pe care ar trebui să le păstrezi alături de tine și să nu le părăsești!

28 iunie 2017, , Vizualizări: 1,345
flirt - cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

În următoarele rânduri vă vom prezenta 7 zodii pe care dacă le-ați întâlnit în viața dumneavostră vă sfătuim să nu le dați drumul să plece deoarece sunt cele mai speciale, cele mai de încredere persoane, sunt de neegalat.

Ce le face atât de minunate este caracterul lor deosebit, sunt atât de pure la suflet și dacă le-ați dezamăgit vreodată puteți foarte ușor să-i împăcați, dăruiți-le un lucru mărunt dar din inimă, ceva semnificativ și vă vor ierta cu ușurință, dar aveți grijă, nu va merge treaba asta la infinit.

 

Capricorn

Nativii acestor zodii le recomandăm să-și păstreze cu tărie caracterul minunat. Ești o persoană de încredere, îi înțelegi pe cei din jur chiar dacă primești doar dezamăgiri și nimeni nu pare a te înțelege. Te atașezi greu de cineva dar atunci când ai făcut-o îl iubești necondiționat chiar și în ciuda defectelor pe care le are. Îți protejezi familia și prietenii deoarece ei sunt întotdeauna pe primul loc. Persoane mai de încredere ca tine nu există.

 

 

Rac

Ești o persoană neprețuită, te atașezi de oricine, suferi mult, iubești cu adevărat, iar de cele mai multe ori oferi inima ta cui nu trebuie dar niciodată nu te înveți minte. Prin sfaturile tale faci orice persoană mai bună, îi înțelegi pe toți, îi ajuți pe toți dar când vine vorba de tine te lași deoparte și te duci să rezolvi alte probleme, niciodată nu înțelegi că ești mai presus de toți.

 

 

Berbec

Te sfătuim să te gândești mai mult în cine ai încredere că de nu vei avea de suferit. Ești o persoană sinceră, foarte deschisă, sociabilă dar cam naivă. Nu toți care zic că te admiră o și fac, deci fii precaut! Mulți oamenii te-ar vrea prin preajma lor, cine-i condamnă? Le păstrezi atât de bine secretele celor ce ți le-au împărtășit, îi sprijini mereu, indiferent de moment, iar persoane mai dedicate ca tine rar.

 

 

Fecioară

Nu ești o persoană de ignorat, încrederea ta a fost de multe ori trădată dar te-ai învățat minte iar asta te-a determinat să accepți greu persoane în inima ta fapt ce este spre binele tău. Ai puțini prieteni dar și ăia pe care îi ai îți sunt loiali și capabili de orice pentru tine. Ești o fire nu prea deschisă însă îți place ca prietenii și familia să-ți vorbească despre orice, fără secrete.

 

 

Săgetător

îți place să asculți, asculți pe oricine are nevoie, îi sfătui de bine, îți pasă mult de cei din jurul tău, ești un prieten loial pe care toată lumea l-ar vrea. Păstrează și cele mai întunecate gânduri ale prietenilor. Tu influențezi ușor, te pricepi la cuvinte, socializezi mult, dar nu atât de mult încât să-ți spui problemele personale oricui. Priceperea ta la a înveseli pe cei abătuți de viață este deosebită, iubești sincer, ai un suflet atât de pur și meriți ceva mai bun decât ai avut până acum.

 

 

Taur

Increderea ta este câștigată greu, persoanele care vor câtuși de puțin atenția ta trebuie să facă să merite încredere, să dovedească că sunt loiali, nu merge prin cuvinte dulci, faptele contează foarte mult, nu sari niciodată în brațele primului venit, timpul e prețios pentru tine și nu-ți place să-l pierzi cu cine nu trebuie. Prietenii pe care i-ai avut în trecut te-au trădat iar asta te-a făcut greu de înțeles dar nu imposibil. Sfatul nostru este să riști mai mult dacă vrei să câștigi mult. Fii atent la detalii, păstrează persoanele care ți-au câștigat deja încrederea pentru că sunt mulți care o vor dar nu o merită.

 

 

Pești

Cum ierți tu oamenii nu o face nimeni, personalitatea ta este atât de frumoasă încât nu are egal, te invidiază mulți, prietenii și familia te adoră, nu-ți place să fii supărat pe cineva care e posibil să-ți fi greșit, mereu zici că suntem oameni dar asta nu înseamnă că nu învățăm din greșeli și că nu ne putem schimba în mai bine. Ai grijă pe cine ierți de mai multe ori, răul să nu ți-l faci cu mâna ta.

 

 

 

Citeste articolul integral pe HEALTHYNEWS.EU

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu