Shop
Ultimele 100 de articole

Zodii de bărbați care fac din tine o femeie mai bună

24 august 2017, , Vizualizări: 1,921
sa nu i le spui sotului

Fiecare femeie își dorește să aibă alături un bărbat care să o facă fericită și să o respecte întotdeauna. Un cuplu solid este alcătuit din două persoane care se sprijină una pe cealaltă și care își construiesc drumul spre o viață armonioasă împreună.

Într-o relație de dragoste este importantă și evoluția partenerului. Bărbatul trebuie să facă tot ceea ce poate pentru ca femeia de lângă el să fie mai bună, iar ea are datoria să depună toate eforturile posibile care să ducă la partenerul visurilor. Astrele influențează acest aspect și scot la iveală zodiile de bărbați cu o deosebită capacitate de a face din tine o femeie mai bună.

 

Uite ce bărbați din zodiac te ajută să fii mai bună

 

Berbec

Bărbatul Berbec are întotdeauna la îndemână metodele potrivite pentru ca femeia de lângă el să se simtă iubită și prețuită așa cum merită. Urăște să se complacă și vrea să învețe în fiecare zi a vieții, de aceea partenera lui va simți că evoluează alături de el. Adrenalina va fi prezentă permanent, iar plictiseala nu își va găsi locul între ei.

Dacă îți dorești să găsești alinare, Berbecul se poate ocupa de asta fără nicio problemă. Va oferi cele mai bune sfaturi de fiecare dată când e nevoie și devine un sprijin pe care să poți conta. Găsește momentele potrivite pentru a elimina monotonia instalată în relație, lucru care te va motiva să faci la fel. Pentru că este atât de protector, simte la rândul lui nevoia de afecțiune, așa că femeia de lângă el va trebui să îi fie alături dacă trece prin momente mai dificile.

Rac

Nativul născut în zodia Rac se poate dovedi ușor a fi ceea ce orice femeie își dorește. Firea lui misterioasă ascunde, de fapt un bărbat foarte iubitor și atent care ar face până și imposibilul să o răsfețe pe cea de lângă el. Loialitatea de care dă dovadă reprezintă motivația perfectă pentru ca femeia să își dorească să fie mai bună și să îl sprijine constant și necondiționat.

Sentimentalismul său îl determină să rememoreze cu drag cele mai frumoase momente pe care le-a trăit până acum, iar acest lucru îl va face să îți mulțumească permanent pentru faptul că exiști în viața lui. Privește căsătoria ca pe un lucru serios, un legământ care durează toată viața – lucru la care foarte mulți bărbați nici măcar nu gândesc, așa că nu ai cum să nu faci tot ceea ce poți pentru a fi mai bună, atât pentru el, cât și pentru tine.

Citeste mai multe pe DivaHair.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu