Shop
Ultimele 100 de articole

Zodii care se hranesc cu sufletele altora

08 iunie 2017, , Vizualizări:
Sexy horoscop Cele mai pupacioase zodii
Nimeni nu este perfect. Toti avem calitati, dar si defecte. Putem parea cele mai bune persoane de pe pamant in ochii strainilor, iar in viata personala sa nu fim chiar atat de draguti cu persoanele dragi. Multe persoane sunt egoiste atunci cand vine vorba de relatiile cu ceilalti, deoarece instinctul de supravietuire este mult mai puternic decat convietuirea si respectul. Totusi, aceste defecte se repara odata cu inaintarea in varsta, dar mai ales cu maturizarea. Ne dam seama ca o astfel de atitudine ne va lasa singuri pentru toata viata, iar singuratatea este atat de trista, nu-i asa?
In ceea ce priveste zodiacul, exista anumite zodii care pur si simplu traiesc din nefericirea celorlalti. Faptul ca altii se afla in necaz le face sa se simta bine si puternice, ca si cum ar putea sa preia controlul asupra vietilor celorlalti. De asemenea, contribuie la suferinta altora, iar asta le ofera un mare sentiment de satisfactie si de multumire sufleteasca. Este bine sa te feresti de aceste persoane, daca vrei sa ai o viata linistita.

Acestea sunt zodiile care se hrănesc cu sufletele altora

 

Gemeni

Zodia Gemeni este una a contrastelor și a extremelor. Acești nativi pot părea cele mai drăguțe ființe de pe pământ, iar în interiorul lor să își urmărească propriile interese și scopuri. Le place să îi aducă pe ceilalți la nivelul de nefericire pe care îl doresc și să se folosească de orice mijloace pentru a-i face să sufere. Nimeni nu scapă de judecata nativilor din Gemeni, deoarece suferința altora le provoacă o plăcere de neimaginat.

Citeste mai multe pe DivaHair.ro.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.