VESTE! Visătorul Neptun iese din retrograd! Ce înseamnă Neptun direct în Pești până în 2026? Decepții, negare sau realitate? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

VESTE! Visătorul Neptun iese din retrograd! Ce înseamnă Neptun direct în Pești până în 2026? Decepții, negare sau realitate?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » VESTE! Visătorul Neptun iese din retrograd! Ce înseamnă Neptun direct în Pești până în 2026? Decepții, negare sau realitate?
Neptun in Pesti
Credit foto: Pixabay.com

Neptun în Pești. Realitatea este doar un vis pe care decidem să îl creăm. Sâmbătă 3 decembrie 2022, Neptun iese din retrograd și revine la mișcarea directă în zodia Pești.

Neptun este planetă spiritualității, viselor și iluziilor, iar marea planetă albastră va rămâne în zodia romantică și magică Pești până în 26 ianuarie 2026, deci aceste energii nu ne vor părăși pentru suficient de mult timp de acum încolo. Dar de ce este așa de important Neptun pentru noi? Cât timp a fost retrograd, Neptun ne-a forțat să devenim realiști, să coboram cu picioarele pe pământ acolo unde eram prea prinși în visele și imaginația noastră. Ce este real si ce nu în viață ta?

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Neptun, a opta planetă de la Soare, a ajuns în Pești în anul 2011. Neptun are nevoie de 165 ani să orbiteze în jurul Soarelui și trece prin fiecare semn pentru aproximativ 14 ani. O dată în fiecare an, Neptun este în mișcare retrogradă în jur de 5 luni. În 2022, Neptun a intrat în retrograd pe 28 iunie, incetinindu-ne visele și învățându-ne diferența dintre vis și realitate, că să revenim la ce am visat cândva și să corectăm ce e de corectat. Ce a adus zodiei tale Neptun retrograd 2022 reamintește-ti aici.

Când Neptun, planetă viselor, călătorește în Pești, este de fapt în propriul sau semn și element. Peștii sunt asociați cu apă și indică energia feminină marcată de mister și subtilități. Este cel mai “bătrân” și înțelept semn din zodiac, cuprinzând toate celelalte semne, toate celelalte vârste și grade de dezvoltare.

Neptun în Pești este semnul artistului; imaginația operează la cote maxime aici. Vibrația este atât că a unui copil cât și că a unui bătrân înțelept în același timp.

Starea se poate schimbă de la clară la încețoșată subit.

Aici avem o dificultate să “dăm mai încet” butonul imaginației, iar abilitatea de a distinge imediat între realitate și fantezie este deseori alterată.

În timp ce fiecare dintre noi simte că are încă multe de făcut pentru a se realiza în viață, în iubire, Neptun în Pești ne arată cât de departe am ajuns cu adevărat între ce am visat și ce e real, între ce se poate împlini din visele noastre în continuare și ce nu – caz în care visul poate fi adaptat la realitate!

Acest tranzit afectează oamenii într-un asemenea mod încât ni se cere să vedem diferența dintre fantezie și realitate în viață noastră.

Ce a vrut să ne transmită 5 luni Neptun retrograd?

Mișcându-se în sens opus, Neptun retrograd implică un strigat de trezire. Tranzitul ne-a făcut să ne confruntăm cu adevăruri neplăcute că să ne dăm seama ce (mai) este real în viață noastră (din ce am visat) și ce nu.

Acum este timpul să ne oprim din a confundă visele cu realitatea. Dar să ne focusam pe un aspect pozitiv: un sens clar a ce este real ne va ajută acum să ne facem planuri mai bune pentru viitor, mai realizabile.

Oprește-te din a ignoră adevărul, setează-ți corect prioritățile și începe să acționezi, nu doar să visezi! ne spune Neptun retrograd 5 luni.

De ce Neptun direct în Pești contează pentru ține?

Neptun este o planetă cu o energie visătoare, care în cel mai bun caz al sau ne face să vedem dincolo de lumea tangibilă și explorează spiritualitatea, credință și fantezia. Din acest motiv, din 2011 încoace, sub Neptun în Pești a explodat curentul spiritual al omenirii, mulți oameni s-au deschis spre spiritualitate și legătură cu lumea spirituală, mulți guru și specialiști din acest domeniu și-au consolidat cariere de specialitate.

Însă partea întunecată a lui Neptun este că iubirea să pentru iluzie ne poate inspiră să evadăm în realități paralele ale minții pe care ni le-am creat, cu alte cuvinte în iluzii.

Deci da, cu Neptun în Pești suntem încurajați să trăim în negare.

Cu toții avem anumite frici specifice cu care nu dorim să avem de-a face – cum ar fi să ignorăm o situație financiară precară sau să îți spui că relația ta de iubire deloc satisfăcătoare este de fapt ceea ce îți dorești. Sunt șanse că Neptun în Pești să fie în spatele acestor scuze pe care le inventăm că să ne susținem aceste idei.

Neptun direct ne da voie să ținem factorii externi la o distanță și să evadăm în lumea noastră interioară. Nu ne vom simți la fel de clari și realiști cum ne-am simțit în ultimele 5 luni cât Neptun a fost retrograd.

DECEPȚIA ȘI NEGAREA sunt temele principale ale lui Neptun direct.

Vom fi provocați să vedem linia de demarcare dintre ce este real versus ce este fals, sau care sunt obiectivele realizabile versus cele nerealiste.

Să nu cazi în capcane ce te pot răni doar pentru că PAR nepericuloase la suprafață. Situațiile complicate cauzează mult stres inutil, deci încearcă să fii cât mai obiectiv și realist posibil.

Să nu cazi în capcane ce te pot răni doar pentru că PAR nepericuloase la suprafață. Situațiile complicate cauzează mult stres inutil, deci încearcă să fii cât mai obiectiv și realist posibil.

Ce înseamnă Neptun direct în Pești pentru iubirea și relațiile tale?

Neptun este a două planetă “răspunzătoare” de iubire, alături de Venus. În ultima perioadă, ambele planete au fost retrograde. În această perioada de reevaluare a relațiilor, mulți dintre noi putem simți că am început să ne vedem partenerul/partenera într-o nouă lumina sau poate doar simțim că a devenit o cu totul altă persoană.

Da, avem nevoie de timp să procesăm ce am descoperit sau trăit în perioada retrogradă, dar acum această este realitatea.

De exemplu, asta înseamnă că în caz că partenerul te-a înșelat sau are comportamente toxice, minte, totul se întâmplă cu un motiv, pentru că în astologie întotdeauna Universul ne livrează situații care sunt pentru cel mai mare bine al nostru, chiar și când pare că totul se prăbușește.

Acum este important să rămâi în prezent, să respiri adânc și conștient și să te abandonezi la orice se întâmplă acum, după ce ai trăit perioada retrogradă.

Încearcă să te focusezi nu pe ce ai pierdut (relație, situație, obicei comun, etc) ci pe ce poate umple spațiul creat prin deciziile luate ce te onorează pe ține și nevoile tale. Sigur, poți să te convingi că ce este real de fapt nu este (negare), te poți strădui să faci să funcționeze o relație care nu mai e ce era când îți aduce bucurie (fugă de decepție), dar mai devreme sau mai târziu sufletul întotdeauna trimite un sunet de alarmă pentru trezire, dacă el nu mai este fericit și pe drumul lui.

Vestea bună este că o dată cu Neptun direct, el se deschide spre iubire, spre magie și spre acele aspecte ale vieții care uneori par prea frumoase să fie adevărate. Pentru noi, asta înseamnă că – în combinație cu Venus care este tot directă acum – vom vedea blocaje date la o parte din viață noastră amoroasă și lucrurile evoluând înainte ușor și frumos. Intențiile oamenilor vor fi clare și comportamentele vor fi mai consecvente.

Nu doar că lucrurile se vor mișcă la o viteză mai mare, dar vom avea parte de o energie romantică diferită, din pricina alegerilor pe care le-am făcut în perioada retrogradă despre ce e adevăr și ce nu dar și despre care ne este granița personală în relații.

foto: Pixabay.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 29/11/2022