Shop
Ultimele 100 de articole

Top 4 zodii protejate de DIVINITATE în luna decembrie

29 noiembrie 2017, , Vizualizări: 8,826
ingeri - nu mai plange - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Luna decembrie mai este numită și luna cadourilor. În această lună, ultima din an, 4 nativi se vor simți protejați în fața oricărei intemperii.

Cele 4 zodii care vor fi sub protecție divină sunt:

TAUR – A doua jumătate a anului a fost pentru Taur una anevoioasă. Este unul din nativii care a muncit cel mai mult pentru a obține lucruri simple, la îndemâna oricui.

Veștile bune vin în luna decembrie pentru acest nativ silitor. Toată munca lui va fi răsplătită atât financiar, cât și spiritual. Taurul va renaște din propria cenușă.

FECIOARA – Fecioara este în general pe lista zodiilor protejate. În luna decembrie, Divinitatea le va aduce în cale oameni minunați, cu povești de viață impresionante în fața cărora se vor putea deschide fără niciun fel de reținere.

Chiar dacă Fecioara nu știe să se bucure de succesele sale, în decembrie va trebui să învețe să facă asta. Apar tot felul de momente interesante de care trebuie să profite dacă vrea să evolueze profesional.

Deși în mod obișnuit în decembrie nu prea se găsesc joburi, Fecioara ar putea avea norocul vieții sale. Nativii care își caută un loc de muncă de ceva vreme își vor îndeplini visul.

 

 

Balanțele și Săgetătorii, ținuți în brațe de astre

BALANȚA – Și Balanța are parte de ceea ce își dorește în luna decembrie. Se vor schimba foarte multe lucruri în viața ei, mai ales din punct de vedere familial.

Balanța are parte de surprize incredibile mai ales din a doua jumătate a lunii decembrie. Trebuie să fie extrem de atentă la multe situații care vor fi benefice pentru ea, dar care la prima vedere pot părea periculoase.

Balanța a învățat de-a lungul anului să nu interpreteze lucrurile fără o amănunțită analiză. Divinitatea îi va arăta calea corectă și de această dată.

Cu banii va sta ceva mai bine față de lunile anterioare. Decembrie îi poate aduce o mărire salarială, un bonus sau de ce nu o avansare în funcție.

 

Citeste continuarea pe REVISTA TEO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu