Shop
Ultimele 100 de articole

Soarele intră în Săgetător: Cum sunt afectate zodiile

23 noiembrie 2017, , Vizualizări: 1,447
sagetator - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - contactors-2689092_1920

Soarele intră în Săgetător, ceea ce înseamnă curaj și optimism, spune astrologul Nicoleta Svârlefus. Săgetătorul este un semn al aventurii și este bine să fim un pic mai deschiși către a vedea partea frumoasă a vieții și să găsim partea distractivă în muncă. E o perioaă în care cu toții trebuie să ne deschidem mai mult. Săgetătorii interacționează în mod diferit cu celelalte zodii.

Săgetătorul va interacționa cu ușurință și se va înțelege destul de bine cu semnele de foc. Cu semnele de aer, de asemenea, Săgetătorii se simt într-o stimulare intelectuală și le place. Cu semnele de pământ nu interacționează ușor și nu le place deloc. Cu semnele de apă s-ar putea să se simta amenințați. Oricum sunt prea intense semnele de apă pentru Săgetător.

Soarele intră în Săgetător. Cum interacționează Săgetătorul cu fiecare zodie în parte

Cu Berbec poate face o echipă bună din prima dacă au un scop comun, chiar dacă această relație tinde spre afaceri mai mult decât către o relație afectivă.

Cu Taurul comunică greu. Taurul este rigid în gândire, iar Săgetătorul este la polul opus. El iubește schimbarea. Aceste două semne pot ajunge la un punct de mijloc.

Cu Gemenii se stimulează intelectual și mental foarte bine, sunt semne complementare. Dacă cele două zodii au idei pe care le împărtășesc se pot înțelege foarte bine.

O relație cu Racul are șanse foarte mici să ducă la ceva stabil și pe termen lung. Racul e prea emoțional pentru Săgetator. Săgetătorul nu are răbdare. Posesivitatea este greu de suportat.

Cu Leul se simte în elementul lui. Totul este să mai renunțe la orgoliu și aroganță.

Cu Fecioara e complicat. Săgetătorul este vizionar, gândeste în mare, în timp ce o Fecioară gândește în detaliu. Din punct de vedere confesional, dacă au un scop comun, dacă ajung la un numitor comun, Săgetătorul se folosește de detalii pe care Fecioara le aduce în relații, iar Fecioara gândește în perspectivă. Atunci ei fac echipă foarte bună.

 

Citeste continuarea pe REVISTATEO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu