Shop
Ultimele 100 de articole

Previziuni numerologice 2018. Cooperare și echilibru!

01 ianuarie 2018, , Vizualizări: 2,285

Vibrația numerologică a anului 2018 este 2. O vibrație care predispune la evidențierea energiei feminine, la colaborare, căutarea și găsirea echilibrului sub toate formele sale. Cuvintele frecvente pe care fie le vom folosi, fie le vom auzi frecvent pe parcursul acestui an vor fi cooperare, echipă, grup, echilibru, oscilație, indecizie, emoție.

Am putea asemăna pe drept cuvânt ambientul general cu o balanță, ale cărei talere tot fac efortul de a se echilibra. Însă, până la stabilizarea la același nivel, brațele balenței se mișcă în sus și în jos, iar echilibrul găsit la un moment dat este fragil și de scurtă durată.

În felul acesta ne vom balansa și noi în toate sectoarele vieții cotidiene, dar pe fundal va domni izul cooperării, al dorinței sincere de a ne echilibra situațiile și relațiile în care ne aflăm. Mai mult sau mai puțin conștient, fiecare dintre noi va depune eforturi serioase pentru a-și reconfigura viața, uneori poate cu prea mult aplomb sau cu prea mult zgomot, metaforic vorbind.

Pentru că 2 este o cifră pară, energia sa este feminină. Astfel, femeile sunt mai avantajate, se pot pot afirma mai ușor, pot ieși în evidență în toate sectoarele de activitate, pot rezolva cu ușurință diverse situații. Într-un alt an de vibrație masculină spre exemplu, nici n-ar putea fi vorba de succes.

Este bine să ascultăm femeile pe parcursul acestui an, să le urmăm sfaturile, să le urmărim acțiunile, pentru că multe dintre reprezentantele sexului frumos vor fi modele de viață cu totul și cu totul deosebite, demne de urmat și admirat.

Pe de altă parte, tot ce ține de sfera feminină, inclusiv probleme de sănătate specifice femeilor se pot exacerba, pot ieși în evidență mai mult ca în alți ani, dar se pot rezolva în mod spectaculos prin diverse terapii, metode de vindecare inedite și, nu în ultimul rând, prin schimbarea mentalității în general.

Foarte evidențiate vor fi pe tot parcursul acestui an relațiile de cuplu. Va exista o predispoziție la rezolvarea, ameliorarea neînțelegerilor, lămurirea unor situații matrimoniale care trenează de multă vreme. Toate relațiile de cuplu vor trece printr-un iureș care se produce în mod regulat, în funcție de situația acelui cuplu. Căsătoria, separarea, divorțul vor reprezenta subiecte principale

Și în planul profesional va exista tendința de ne axa mai mult pe ideea de colaborare, cooperare, egalitate. Colaborările vechi se vor reconfigura, dar sunt șanse să apară alte colaborări noi, mult mai profitabile.

Însă partea mai puțin plăcută va consta în faptul că indeciziile și emoțiile vor fi la cote înalte. În funcție și de structura interioară a fiecăruia dintre noi, vom lua decizii ceva mai greu. Vom avea nevoie la propriu de ceva mai mult timp și de mai multe dovezi pentru situația sau relația respectivă, astfel încât să fim siguri că vom avea succes.

 

astrocafe

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu