Previziuni Nostradamus 2019. Profetie, destin sau stiinta? Tu in ce alegi SA CREZI? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Previziuni Nostradamus 2019. Profetie, destin sau stiinta? Tu in ce alegi SA CREZI?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Previziuni Nostradamus 2019. Profetie, destin sau stiinta? Tu in ce alegi SA CREZI?
Previziuni Nostradamus 2019

Previziuni Nostradamus 2019. Cine a fost Nostradamus si de ce oamenii continua sa fie asa de interesati sa afle informatii descoperite in catrenele sale ? Nostradamus a fost cel mai mare profet care a existat vreodata pe aceasta Planeta. In una din celebrele sale scrieri, a facut predictii pentru 1000 ani in avans.

Iata mai jos una din profetiile sale importante pentru 2019. Este oare ea credibila sau nu ? Este cazul sa o hranim cu energia de panica si atentie, sau sa alegem sa hranim cu atentia noastra o alta linie de destin, cum ar fi cea in care profetia sa nu se implineste, asa cum a fost cu multe altele ?

 

Previziuni Nostradamus 2019. Sa aflam ce spune Nostradamus si ce spun si specialistii vremurilor noastre.

Nostradamus a murit in 1566 iar dupa moartea sa multe din profetiile sale s-au implinit. Evenimente precum Revolutia Franceza, marele foc din Londra, primul razboi mondial si nasterea lui Hitler si a nazismul au fost cele mai izbitoare. In cartile sale, el a scris si despre moartea presedintelui John F. Kennedy si a Printesei Diana. Din pacate, a avut dreptate.

Din cauza multor din previziunile sale implinite, oamenii inca dau mult credit catrenelor sale.

 

Pentru 2019, Nostradamus vine, printre ale predictii, si cu o veste proasta pentru omenire, predictie care poate semana panica. Ca sa fie tacamul complet, si alti profeti isi bazeaza profetiile tot pe profetiile lui Nostradamus fara a cita sursa, intarind astfel respectiva profetie si trimitand omenirii noi vibratii de panica.

 

 

Nostradamus ar fi prevazut ca lumea se va sfarsi in 2019 in urma coliziunii cu un asteroid.

Exista o portiune de text in catrenele sale care releva posibilitatea ca Terra sa fie izbita de un corp ceresc venit din spatiu, culminand cu distrugerea sa.

“Soarele va fi complet eclipsat, un nou corp ceresc va trece prin cerurile noastre. Monstrul va fi vazut in plina lumina zilei. Astronomii ii vor interpreta efectele asupra corpului intr-un fel, iar oamenii nu vor avea provizii suficiente pentru a face fata penuriei.”

 

 

Previziuni Nostradamus 2019. De ce ar trebui sa luam in calcul aceasta previziune a lui Nostradamus ?

In 2002, specialistii NASA au detectat un asteroid de dimensiuni mari a carei traiectorie indica clar directia spre Pamant. Numele i-a fost dat “2002 NT7”. Desi pare mic in comparatie cu Terra, este suficient cat sa distruga tot ce este viu prin impactul sau.

Asteroidul 2002 NT7 este un corp ceresc aflat in apropiere de Terra al carui diametru este de aproximativ 1,5 – 2 km. A fost clasificat drept “obiect ceresc de hazard” pentru ca orbita sa il aduce mai aproape de Pamant din cand in cand. La inceput, imediat ce acesta a fost descoperit, NASA a afirmat ca sunt sanse de 1 la un milion ca un impact sa aiba loc in preajma datei de 1 februarie 2019 intre asteroid si Terra. Ulterior, in doar 4 zile, noi studii au dovedit ca amenintarea impactului este cu mult mai mica. La inceput, a avut un rating de 0.06 pe scala Palermo iar dupa noi calcule acesta a scazut la -0.25.

Alte cateva zile mai tarziu, impactul a fost eliminat cu desavarsire de catre NASA si asteroidul a fost eliminat din lista potentialelor obiecte ceresti de hazard din spatiu.

Pe 23 ianuarie 2019, conform unor surse, sau in jur de 1 februarie 2019, conform altor surse, asteriodul 2002 NT7 va trece aproape de Pamant la o distanta estimata ca fiind jumatate din distanta dintre Pamant si Soare. Iata un video reprezentativ in acest sens :

 

 

 

 

Ce spun mayasii despre acest subiect?

Mayasii au fost un popor foarte antic care au avut dintotdeauna o relatie speciala cu Pamantul. Ei au format o civilizatie plina de mistere ce nu au putut fi descifrate nici de cei mai priceputi arheologi si paleontologi. In plus, mayasii au propriul lor calendar. Acest calendar se termina in 2019. istoricii au analizat textele mayasilor si au ajuns la concluzia faptului ca mayasii credeau ca viata pe Terra se va sfarsi la un moment dat. Textele relevau si o inversare a polurilor, anume ca emisfera nordica sa faca schimb cu cea sudica.

Au fost unii experti care au analizat catrenul lui Nostradamus despre asteroid si impactul sau asupra Terrei in 2019 dar si calendarul mayas si, oricat de absurd pare, previziunile mayase ar putea avea ceva in comun cu cele ale lui Nostradamus. Depinzand de locatia impactului, asteroidul ar putea fi in stare sa afecteze axa Pamantului, generand aceasta schimbare a polurilor. Asemenea actiune ar provoca cutremure, tsunami-uri si tot felul de dezastre naturale la o scara cum nu s-a mai vazut.

 

 

 

Previziuni Nostradamus 2019. Ce ar trebui sa stim despre profetie versus destin?

Este vital de stiut si retinut ca “PROFETIE” are o semnificatie diferita fata de “DESTIN”. Cei ce au harul viziunii isi spun profetiile pentru a atrage atentia asupra a ceva ce s-ar putea intampla. Acestea servesc ca avertisment si inspiratie pentru omenire ca sa ia decizii pentru a evita asemenea evenimente. Deci nu avem de ce sa ne panicam, intrucat sunt si multe profetii ale lui Nostradamus care nu s-au implinit, insa acelea nu sunt mediatizate, desigur, pentru ca nu contin nimic senzational !

 

Singurul motiv pentru care 2002 NT7 a fost privit drept o mare amenintare a fost agitatia media din acesti ultimi ani. Media de pretutindeni va rasuci totul pentru a genera titluri si emisiuni ce generaza vizualizari bazate pe frica oamenilor. Titluri ca “Impact iminent cu un asteroidul – 1 februarie 2019” sau “Pamantul se va izbi de un asteroid, viata dispare” sunt de mai mare impact la citiri decat “Specialistii elimina total orice impact dintre Terra si asteroid in 2019”.

 

Intre ce vede un profet si desfasurarea vietii, a influentelor in continua schimbare din Cosmos, a energiilor in continua transformare, este cale lunga.

Lucrurile nu sunt totalmente decise in acest Univers. Pana la urma, gandurile pozitive colective chiar atrag evenimente pozitive si modificarea karmelor.

 

Daca omenirea, in loc sa se panicheze de profetii de acum cateva sute de ani, trimite mai bine constant ganduri de iubire si de recunostinta, de protectie si de aparare catre Mama Pamant, totul va fi mult mai bine pentru viitor !

 

 

 

Documentare : space.com; quora.com; wemystic.com ; askscience.com

Data articol: 26/12/2018