Shop
Ultimele 100 de articole

Previziuni feng shui noiembrie 2017. Ce schimbări apar pentru toate zodiile chinezești

08 noiembrie 2017, , Vizualizări: 1,888
previziuni-noiembrie-zodiac-chinezesc-5397

Începând cu ziua de 7 noiembrie, steaua zburătoare 8 devine numărul guvernant lunar al pătratului Lo Shu. Steaua zburătoare 8 aduce cu sine o serie de schimbări majore pentru toate zodiile chinezești.

 

Șobolan

Steaua 4, a romantismului, se combină cu steaua 6, a norocului divin, de aceea este posibil ca în această lună să fiți mai romantici decât de obicei. Veți observa trezirea dorinței de a vă îndeplini unele fantezii sexuale, poate chiar în afara relației, însă nu exagerați, pentru a nu da motive de gelozie.

 

Bivol

Steaua 2, a  bolilor, face aspect nefavorabil cu steaua 4, a infidelității, de aceea sunt posibile unele probleme  de sănătate la nivel renal, reproducător și digestiv. Pe plan amoros, vitalitatea scăzută va duce la scăderea performanțelor sexuale, dar nu vă faceți griji, totul se va remedia luna viitoare.

 

Tigru

Steaua 2, a bolilor, poate crea probleme la nivelul ficatului, a articulațiilor. Pentru a vă menține sănătatea, evitați excesul de grăsimi și nu consumați alimente și băuturi reci. Se recomandă prudență pe plan sexual, sunt posibile trădări din dragoste, care vă pot aduce multă suferință.

 

Iepure

Beneficiați de un influx astral excelent, steaua 8, a banilor, face aspect favorabil cu steaua 6, a norocului ceresc, ceea ce predispune la reușite pe plan financiar. Un ajutor neașteptat de la persoane de sex masculin va face ca ghinionul să dispară și obiectivele să fie îndeplinite cu ușurință.

 

Dragon

În această lună, efectele negative ale stelei 7, a accidentelor, sunt amplificate de steaua 9. Pentru a nu mări riscul de injurii la nivelul abdomenului, încercați să vă temperați instinctele agresive, evitați călătoriile lungi cu mașina și sub nicio formă nu călcați până la sol pedala de accelerație.

 

Șarpe

Apele vor fi mai tulburi în casa voastră zodiacală, unde steaua 7, a furturilor, vă poate pune probleme pe plan financiar. Pe cât posibil, evitați investițiile în afaceri riscante, mai bine vă continuați proiectele deja începute și vă relaxați mai des împreună cu cei dragi.

 

 

Citeste continuarea pe ZODIACOOL.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu