Shop
Ultimele 100 de articole

Noi provocări pentru ZODII în această TOAMNA. Află ce îţi rezervă astrele

29 august 2017, , Vizualizări: 8,429
HOROSCOP MARE - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - man-888591

După o vară plină de neprevăzut, toamna lui 2017 se anunţă a fi încărcată de schimbări pentru toţi nativii. În timp ce unii se vor întoarce din vacanţă şi vor da de noi provocări, alţii vor munci din greu ca să îşi îndeplinească obiectivele.

 

Berbec (21.03 – 19.04)

BANI: Ai cheltuit în vacanţă tot ce ai strâns, drept urmare va mai trece ceva timp până când vei avea din nou portofelul plin. E indicat să faci economii în perioada, următoare deoarece unele cheltuieli ale casei te vor lua prin surprindere. Nu ar strica să îţi reorganizezi modul de viaţă, aşa că poţi începe cu dieta zilnică. Renunţă la mâncărurile nesănătoase şi axează-te pe fructe şi legume de sezon.
DRAGOSTE: Toamna se anunţă dificilă pentru tine, căci poţi să ai parte de certuri mari cu partenerul, din motive neînsemnate. Contează foarte mult modul în care reacţionezi la nervi şi ceea ce spui în situaţiile limită. Dacă încerci să tratezi totul cu indiferenţă, s-ar putea ca jumătatea ta să devină drastică în ceea ce priveşte relaţia voastră şi să impună anumite reguli.
SĂNĂTATE: La începutul toamnei, e posibil să te confrunţi cu migrene mai vechi, care nu îţi dau pace. Dacă observi că starea ta de sănătate se agravează, nu ar strica să consulţi un medic şi să vezi care e problema. Altfel, rişti să te trezeşti, mai târziu, cu surprize neplăcute. Dacă ţi se dă un tratament, ai face bine să îl respecţi, căci altfel, durerile de cap puternice vor reapărea.

 

 

 

Taur (20.04 – 20.05)

BANI: Ţi-ai cheltuit toate resursele financiare, dar sărăcia nu te sperie deloc, din contră, te motivează să te reapuci de muncă. Ai venit din vacanţă cu forţe proaspete şi eşti pregătită să evoluezi în domeniul în care te-ai specializat. Nu refuza oportunităţile care apar, căci poţi avea de pe urma lor câştiguri serioase. Toamna îţi rezervă multe surprize din punct de vedere profesional.
DRAGOSTE: Dacă ai o relaţie la distanţă, nu îţi neglija partenerul, deoarece acesta are nevoie de atenţia ta. În schimb, dacă sunteţi aproape unul de celălalt, încercaţi să comunicaţi mai mult şi să fiţi mai optimişti, adică să vedeţi şi partea plină a paharului. Poate aţi trecut prin multe încercări împreună, de aceea e important să nu vă opriţi chiar acum.
SĂNĂTATE: Nu se anunţă mari schimbări pe planul sănătăţii, însă nu ar strica să faci un control preventiv. Nu de alta, dar e bine să ştii că eşti cu toate analizele la zi pentru a nu avea surprize în viitor. Spre sfârşitul toamnei, e posibil să fii nevoită să tratezi unele afecţiuni minore.

 

 

Gemeni (21.05 – 20.06)

BANI: Vei investi într-o afacere pe care s-ar putea să regreţi dacă o neglijezi şi nu te implici atât cât ar trebui. Trebuie să fii foarte dedicată cu tot ceea ce faci ca să vină succesul. Dacă se întâmplă să ai probleme la locul de muncă, ar fi bine să te consulţi un prieten, care să te ajute sau, de ce nu, cu un specialist în domeniu.
DRAGOSTE: Parcă s-au mai domolit conflictele în cuplu, şi asta prin efortul amândurora. Trebuie să încercaţi în continuare să cooperaţi şi să vă acceptaţi defectele. În fond, nimeni nu e perfect! Dacă se întâmplă ca partenerul să greşească, fii tu cea care trece cu vederea. Atenție la compromisurile pe care eşti dispusă să le faci!
SĂNĂTATE: Pe timpul nopţii, e posibil să te confrunţi cu o deficienţă respiratorie care te îngrijorează. Mergi la medic şi urmează un tratament, pentru a diminua din gravitatea problemei. Dacă eşti adepta remediilor naturiste, încearcă ceaiurile şi tincturile potrivite.

 

 

Rac (21.06 – 22.07)

BANI: Toamna vine cu schimbări majore pentru tine. E posibil să fii nevoită să îţi schimbi locul de muncă sau să te muţi din locuinţă, dar această schimbare nu trebuie să te sperie. Îţi va fi extrem de benefică. O rudă te va ajuta cu un împrumut şi astfel nu vei duce grija facturilor. Nu e o perioadă foarte bună pentru tine din punct de vedere economic, căci lucrurile se vor limpezi abia spre sfârşitul anului.
DRAGOSTE: Eşti o fire timidă şi sfioasă, aşa că nu ar strica să ieşi mai des, să încerci să cunoşti şi alte persoane în afară de cei mai apropiaţi prieteni. Dacă cineva se arată interesat de tine, nu spune nu şi demonstrează că poţi fi şi comunicativă. Nu se ştie în spatele cui se ascunde persoana pe care o cauţi de multă vreme.
SĂNĂTATE: Din toamnă ţi-ai propus să slăbeşti, să fii mai suplă şi să îţi îmbunătăţeşti simţitor aspectul fizic. Ceea ce nu e rău deloc, mai ales că organismul tău are nevoie de mai multă energie. Ai grijă ce exerciţii alegi şi modul în care le execuţi, pentru a nu te trezi cu probleme la coloană.

 

 

 

Leu (23.07 – 22.08)

BANI: Urmează o perioadă calmă pentru tine, asta pentru că ai scăpat de multe cheltuieli şi datorii din vară. Încearcă să faci economii, pe cât posibil, însă nu îţi refuza unele plăceri. Dacă doreşti să îţi reînnoieşti garderoba sau să îţi schimbi mobilierul, nu face rabat de la calitate.
DRAGOSTE: Dacă încă nu ţi-ai găsit jumătatea, s-ar putea ca toamna aceasta să îţi aducă mari surprize pe plan amoros. Poate cineva din trecut încearcă să reia legătura cu tine sau un nou venit îţi face cu ochiul. Lasă-te surprinsă!
SĂNĂTATE: Atenţie mare la băuturile alcoolice pe care le consumi! Acestea îţi pot crea probleme la ficat sau îţi pot da peste cap sistemul digestiv. Dacă nu eşti amatoare de astfel de băuturi, limitează consumul de zahăr şi grăsimi.

 

 

Citeste continuarea pe CLICKPENTRUFEMEI.RO

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu