Shop
Ultimele 100 de articole

Mare atentie daca esti din aceasta zodie! Se anunta mari pierderi financiare!

10 octombrie 2017, , Vizualizări:
bani - economii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - savings-2789137_1920

Se pare ca aspectele astrale pe plan financiar pentru una din cele douasprezece zodii nu vor fi bune in viitorul apropiat! Desi a inceput sa castige destul de mult in ultima perioada, investitiile pe care le va face vor fi unele prost gandite si extrem de nefolositoare. Pur si simplu norocul nu mai este de partea nativului zodiei despre care discutam acum.

Cu toata truda sa de a economisi bani si de a-si face totusi o mica „avere pentru zile negre”, nicio incercare de a strange mai multi bani nu va avea succes. Motivul: se va ivi mereu cate o situatie nepotrivita care sa le scoata din buzunar sume mai mari sau mai mici.  Nu este exclusa nici o taiere considerabila din salariu sau pierderea unor clienti.

Cum nevoile financiare vor deveni extrem de greu de satisfacut nativilor acestei zodii li se recomanda sa fie mai precauti cu banii, iar daca vor sa investeasca sa o faca numai urmand sfaturile unor specialisti. Daca fac lucrurile de capul lor, risca sa intre in faliment personal.

Leii, caci despre ei este vorba, au intrat intr-o perioada de dezinteres total, vor sa scape de responsabilitati si de tot ce inseamna efort profesional. Isi doresc sa calatoreasca mai mult, si nu realizeaza gravitatea situatiei lor financiare. De aceea li se recomanda sa fie mai cumpatati, sa munceasca mai mult, sa ofere servicii de calitate superioara.

 

Vestea buna este ca pot aparea suficiente oportunitati care sa le limiteze derapajul financiar. Trebuie doar sa se concentreze pe ceea ce au de facut pentru a putea profita la maximum de fiecare situatie favorabila bugetului lor. Mai putina distractie si mai multa munca este cheia solutionarii tuturor problemelor lor.

 

 

Sursa: healthynews.eu

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.