Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna septembrie. Risc de conflicte, sacrificii, jocuri duble. Afla previziunile pentru zodia TA!

02 septembrie 2017, , Vizualizări:
zodie leu horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele in luna septembrie, potrivit Astrocafe.ro.

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Pentru Berbeci este o luna aglomerata, plina, cu multe sarcini, responsabilitati, duse pana la extrema datoriei. Se simt impovarati, ca si cum „trebuie” sa se ocupe de probleme ale altora sau de situatii care-i vizeaza mai ales pe cei din jur. Cumva, Berbecii simt sa se sacrifice pentru a ajuta la vindecarea cuiva sau salvarea lui. Pot avea rezultate foarte bune in sectorul muncii, daca isi vad doar de treaba lor, nu raspund la atacuri, nu se lasa distrasi de invidii, informatii false si zvonuri. Cu cat sunt mai discreti si atenti, cu atat mai castigati.

E necesar sa fie atenti si la sanatate, in aceasta luna ar fi bine sa schimbe ceva in dieta lor si in programul zilnic.

Minunata este zona iubirii si a creativitatii. Berbecii jubileaza, au parte de experiente fericite, fie pentru ca iubesc cu toata inima, fie pentru ca descopera bucuria de a face ceva nou, a crea ceva ce le place, a investi mai multa pasiune in propria viata. Le poate creste inima si datorita unor succese pe care le au copiii lor.

Taur

Zodia Taur

Zona iubirii Taurilor este tranzitata de multe planete in aceasta luna, semn ca in aceasta zona de viata multe se fac si desfac, se discuta, se analizeaza si, in final, se aleg. Exista oportunitati amoroase pentru Tauri, la fel cum exista sanse pentru proiecte bune, profitabile. Totusi, Taurii e necesar sa fie prudenti, sa faca pasi mici si sa se asigure ca nu se iluzioneaza ori cred prea multe povesti frumoase care nu au nicio baza reala. Exista risc de iluzii, jocuri duble, neautenticitate.

In alta ordine de idei, Taurii se vor simti bine in casa lor, in familie, poate si cu ajutorul unor imbunatatiri pe care le aduc acum spatiului in care locuiesc sau structurii familiei.

Pot avea succese profesionale, mai ales Taurii care muncesc de acasa sau au afaceri de familie. Au sustinere financiara pentru demersurile pe care aleg sa le faca in plan imobiliar si in zona afacerilor. Pot finaliza o tranzactie avantajoasa, de exemplu.

Gemeni

Zodia Gemeni

Mercur, stapanul Gemenilor, isi reia mersul direct pe 5 septembrie, iar acest lucru are efecte bune asupra starii generale a acestor nativi. Au energie, mai multa hotarare, entuaziasm si elocventa. Totusi, exista risc de conflicte, excese de tot felul si situatii tensionate, care pot sa aiba impact si asupra starii de sanatate. Asadar, Gemenii e bine sa fie prudenti, sa ia lucrurile mai usor, sa reactioneze cat mai putin si sa raspunda oricarei situatii cat mai intelept. De asemenea, e bine sa se ocupe de starea lor de sanatate, sa ia masuri pentru rezolvarea unor disfunctii sau afectiuni mai vechi.

In alta ordine de idei, din punct de vedere romantic, afectiv, relational, sunt premize foarte bune si frumoase, pentru Gemenii aflati in relatii serioase. Acum se iau hotarari importante im doi, se pot construi fundatii sanatoase pe termen lung, cu mai multa claritate si cu realizari comune.

Un alt aspect activat acum este cel legat de munca si bani, prima jumatate a lunii fiind profitabila pentru Gemeni, cu oportunitati de expansiune si castig.

Unii Gemeni vor face schimbari legate de casa, locuinta, bunuri, avere. Nu le mai place unde stau, ii deranjeaza tot felul de detalii care s-au adunat si le-au umplut paharul, asa ca acum pot lua decizia sa schimbe, sa renoveze sau sa se mute ori sa investeasca.

Rac

Zodia Rac

Pentru Raci, este o luna extrem de interesanta, pe de o parte agitata si cu multe situatii care le solicita atentia, concentrarea, indemanarea si inteligenta, iar pe de alta parte fructuoasa prin oportunitatile de crestere financiara, relationala si intelectuala.

Fac multe drumuri, discutii, intalniri diverse, au de pus la punct intelegeri, lucreaza cu documente, scriu, sunt vehicule de informatii, pot studia. E foarte important sa se lase cat mai putin enervati, provocati sau impresionati de povestile pe care le aud. Sa fie prudenti la drum si sa ramana lucizi in tot ce fac.

Au sansa acum sa stabilizeze relatii, sa le faca functionale, sa primeasca beneficii si sa aiba reusite prin intermediul si cu ajutorul unor relatii care se dovedesc bune si solide. Familia ii sustine pe Raci si reprezinta fundamentul lor de incredere. Locul de munca este un teren de joaca serios, unde ar face bine sa se concentreze si sa continue ce au inceput, pentru ca Racii perseverenti, care nu renunta, au de cules  roade pe parcursul acestei luni.

Financiar, stau bine, au noroc, sunt avantajati, pot sa-si creasca veniturile. Racii care lucreaza in domeniul imobiliarelor, in constructii sau in agricultura pot avea rezultate bune in afaceri.

Leu

Zodia Leu

Leii sunt in continuare favorizati, mai ales ca Venus se afla in semnul lor pana pe 20 septembrie si ii sprijina sa obtina mai usor ceea ce vor, ca urmare a farmecului personal, magnetismului si atitudinii increzatoare. Leii sunt capabili acum sa obtina usor succesul, in aproape tot ce intreprind. Cu mentiunea ca orgoliul si impulsivitatea le pot sta in cale, daca nu se tempereaza din cand in cand.

Premize frumoase exista din punct de vedere amoros, unde o relatie se poate oficializa sau se stabilizeaza si se aseaza pe un fagas consistent, frumos, armonios. Leii stiu ce vor si au si sanse mari sa li se aseze realitatea dupa cum si-au dorit, chiar daca unii au asteptat ceva pentru asta.

Exista si sansa aparitiei unor persoane interesante in viata unor Lei, cu care vor crea ceva, se vor implica in proiecte comune de anvergura si isi iau angajamente pe termen lung.

In zona banilor exista multa efervescenta, acum nu sunt interesati atat de aplauze si admiratie, cat de castiguri mai mari. Vor cauta si probabil ca vor gasi, surse noi de venit sau solutii pentru crestere financiara.

 

astrocafe

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.