Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna mai

01 mai 2017, , Vizualizări:
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - horoscope-96309_1920

Iata care sunt previziunile astrale pentru luna mai 2017, potrivit AstroCafe.ro

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Se lămuresc multe aspecte personale pe parcursul acestei luni. În primul rând este bine să-ți revizuiești relațiile cu propria ta persoană și apoi cu ceilalți. Chiar dacă apar stări de spirit neliniștitoare adoptând un stil de viață potrivit ție în această etapă a vieții vei depăși totul cu brio. În plan financiar se află Soarele, însă precauția și sfaturile unor specialiști sunt binevenite. După 17 Mai apar rezolvări financiare, poate chiar și schimbări salariale sau ale condițiilor de muncă. Final de capitol vizavi de câștiguri de la și prin alții. Sunt posibile plata unor daune, rezolvarea unor moșteniri sau partaje. Foarte dinamice sunt relațiile cu prietenii apropiați, cu neamurile și alte cunoștințe. Conflicte, situații care par fără sens, dialoguri pe tonmuri ridicate. Cu siguranță te vei desprinde de unii apropiați, dar se face loc pentru alții. Cultivă conștient gândirea pozitivă!

Taur

Zodia Taur

O perioadă benefică, pentru că îți poți lămuri chestiuni personale trenante, poți dialoga pe îndelete cu tine însuți și poți schimba multe și mărunte în viața ta. Strălucești oriunde apari și pentru mulți poți deveni chiar un model demn de urmat. Totuși, ferește-te să povestești prea mult despre tine și intențiile tale. Există riscul să pari ceea ce nu ești și nu ai vrea să fii. Segmentul financiar este foarte dinamic în sensul că sunt șanse să cheltuiești mult și bine pe diverse. Însă abia după 21 Mai îți vin bani mai mulți, iar tendința de a cheltui se va accentua. Se conturează o etapă nouă de câștig din munca proprie. Relațiile parteneriale se animă în preajma datei de 25 Mai. Dialoguri importante, anularea unor înțelegeri, separări în cadrul unui cuplu, desprinderi din colaborări profesionale. Hiba acestor tipuri de relații este legată de bani, probabil de felul în care vrei tu să obții venituri sau să cheltuiești. Ține cont și de nevoile celorlalți.

Gemeni

Zodia Gemeni

Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc vizibil mai ales după 4 Mai. Îți va fi foarte clar cine te susține cu adevărat, cine merită în continuare sprijinul și atenția ta. Totuși fii circumspect și ferește-te de a povesti multe și mărunte despre tine și planurile tale. Este important ca în prima parte a lunii să te detașezi de cotidian și încă să meditezi la ce anume vrei să faci mai departe. Ai șanse minunate pe tot parcursul lunii să schimbi planuri personale și profesionale. Relațiile cu ceilalți se îmbunătățesc numai dacă îți îmbunătățeti relația cu tine însuți. Investește timp și energie în dezvoltarea ta personală, iar restul va veni de la sine. Sănătatea este vulnerabilă, dar vei găsi variante bune care te vor ajuta mult. Totul este să te îngrijești corespunzător și să te odihnești conștient. La serviciu se conturează schimbări pe la mijlocul lunii. Poate fi vorba despre finalul unui proiect, despre modificări ale condițiilor de lucru sau apariția unor colegi noi.

Rac

Zodia Rac

Situații controversate, dialoguri desfășurate în taină, aflarea unor secrete profesionale, dar și personale ale unora din anturajul apropiat alcătuiesc climatul întregii perioade analizate. În prima parte a lunii vei fi în mijlocul atenției, prietenii și susținătorii de la serviciu de asemenea, dar parcă simți că în aer plutește ceva. Pe undeva așa și este în sensul că există dușmănii ascunse, conflicte mocnite și animozități vechi. Fii foarte prudent în vorbe și fapte. Cine pare că acum te susține și se tot învârte în preajma ta, de fapt adună informații despre tine pentru a le folosi undeva, cândva. Sensibilitatea-ți înnăscută ar trebuie bine controlată și poți foarte bine să faci asta. Sănătatea continuă să fie vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Posibile analize și consultații medicale.

Leu

Zodia Leu

Parcă ai fi pe o scenă, în care ai rolul principal! Multe întâlniri și dialoguri cu persoane oficiale, prezentări pe care trebuie să le faci altora, dar într-un cadrul oficial. Unele dintre acestea se pot desfășura în străinătate, departe de locurile natale. Prudență, calm, alege cu grijă vorbele și gesturile, pentru că unii te vor lua drept model și te vor urma întocmai. Tumultul din segmentul profesional îți poate crea neplăceri acasă, în familie. Ar fi bine să te ocupi și de cei dragi, chiar dacă poate nu vor fi de acord cu acțiunile tale socio-profesionale. Relațiile cu prietenii și susținătorii se animă mult în a doua parte a lunii. Sunt șanse de a demara proiecte de anvergură cu unii, mai ales cu persoane aflate în străinătate. Voința este mare, puterea de acțiune de asemenea, însă este posibil să apară controverse între tine și ceilalți. Asta pentru că vei descoperi că unii au interese ascunse, total diferite de ale tale, aspect ce ar trebui luat în calcul.

 

 

 

astrocafe

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.