Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna decembrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna decembrie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna decembrie

Iata ce va rezerva astrele pentru luna decembrie 2016, potrivit Astrocafe.ro.

 

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

Segmentul profesional este foarte dinamic pe tot parcursul lunii. Se întrezăresc discuții importante cu șefii, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, invitații la evenimente sociale. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, pentru că mentalul și percepțiile sunt distorsionate. Astfel, una se gândește, alta se vorbește și cu totul altceva se înțelege. Este posibil să-ți fie șifonată imaginea publică. Răsturnările de situație în plan profesional sunt frecvente și greu de înțeles la prima vedere. A doua parte a lunii aduce neplăceri legate de sănătate. Ar fi bine să-ți programezi analize medicale și dialguri cu specialiști în sănătate. În relațiile cu anturajul apropiat există șanse să se destrame unele relații. Detașează-te, bucură-te de vacanța de Iarnă și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Taur

Zodia Taur

Se pare că îți vei schimba foarte mult filozofia de viață pe parcursul acestei luni. Sunt favorizate studiile, participarea la seminarii și cursuri pe teme diverse. Temele spirituale îți vor atrage în mod special interesul, poate și datorită faptului că finalul lunii aduce sărbători de sezon. Relațiile cu persoanele aflate în străinătate vor fi frecvente. De asemenea vor avea succes planurile de călătorie. Totuși, după 19 Decembrie fii prudent la drum, deoarece sunt posibile neplăceri. Călătorește numai în condiții de siguranță și numai cu un scop bine determinat, ce nu poate fi rezolvat în altă perioadă. Financiar este o perioadă bună, în sensul că poți obține bani și bunuri prin intermediul altora. Te poți descurca foarte bine și cu datoriile, așa încât ar fi bine să le achiți pe toate. A doua parte a lunii îți aduce în preajmă prieteni, dar fii prudent. Unii sunt cu totul altceva decât par!

Gemeni

Zodia Gemeni

Multă forfotă în plan partenerial în prima parte a lunii. Este o perioadă de bun augur, pentru că ai șanse să lămurești animozități vechi și să te gândești serios la implicarea în colaborări noi sau, în funcție de situație, într-o legătură amoroasă oficială. Segmentul financiar îți aduce în atenție cheltuielile comune cu alții, dar și moștenirile și partajele personale sau profeisonale. Acordă atenție maximă acestui segment și redu cheltuielile. Este rost să primești recompense și cadouri. După 19 Decembrie pot apărea nereguli în documentele financiare, cheltuieli nefinalizate în trecut și discuții aprinse pe teme patrimoniale. Prudență, discernământ, răbdare! Călătoriile sunt susținute în prima parte a lunii, mai ales cele în străinătate. Însă relațiile cu persoanele străine sunt conflictuale și se pot destrăma de la banalități. Se așterne în fața ta o nouă etapă de viață.

Rac

Zodia Rac

O perioadă fructuoasă în plan partenerial! Sigur că la prima vedere, totul pare distorsionat, dar cu puțin efort și bunăvoină vei reuși să depistezi părțile bune ale situațiilor în care vei fi implicat. Se vor lămuri chestiuni parteneriale vechi, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. De asemenea este posibil să revii asupra unor înțelegeri și contracte, deoarece apar elemente noi vizavi de modul de desfășurare al acțiunilor comune sau vizavi de plata aferentă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsa impreisonat de figurile unora! Continuă să-ți îndrepți atenția și eforturile spre casă și familie. Renovează, repară, schimbă piesele de mobilier, decorează-ți căminul așa cum îți place, cu inima deschisă. Astfel vei atrage de partea și fondurile necesare, dar și oameni dragi și de încredere.

Leu

Zodia Leu

Evenimentele principale ale perioadei analizate se vor desfășura în mod special în segmentul profesional. Răsturnări de situație, reluarea unor activități vechi și a unor discuții furtunoase. Dozează-ți eforturile, selectează prioritățile și evită provocările celorlalți. Pe fondul agitației din câmpul muncii, sănătatea poate avea de suferit. Astfel este posibil să-ți programezi consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Este bine să te tratezi corespunzător și să-ți pui pe primul loc sănătatea și relațiile cu cei dragi. Relațiile parteneriale se mențin conflictuale în prima parte a lunii, însă există și o parte bună. Vei reuși să te debarasezi de oamenii și situațiile care te necăjesc și care au devenit prea obositoare. A doua parte a lunii aduce iz de sărbătoare și chef de petrecere. Bucură-te de tot ce te înconjoară!

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

 

astrocafe

Data articol: 01/12/2016