Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna august 2013 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna august 2013

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna august 2013

Iată horoscopul lunii august prezentat de

astrocafe.ro

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Berbec

Până pe 21 ale lunii se întrezăresc distracţii, întâlniri amoroase, dar şi relaţii apropiate cu copiii. Veselia este la cote înalte, însă fii prudent. Persoana iubită îţi poate pune beţe în roate când te aştepţi mai puţin, în special după 29 august. În preajma datei de 7 august se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Leului, aspect ce îţi aduce o nouă etapă sentimentală. Poate fi vorba despre o nouă idilă sau dacă eşti deja implicat într-o relaţie, aceasta se poate îmbunătăţi substanţial. În a doua parte a lunii se recomandă prudenţă la capitolul sănătate. Vizate sunt sistemul digestiv şi picioarele, mai ales tălpile. Consultaţiile şi analizele medicale pot fi frecvente. Se pare că vei avea multe de făcut la serviciu, chiar dacă pentru unii este încă vacanţă. Ori îţi iei de lucru acasă, ori şefii îţi solicită prezenţa şi eforturile mai mult decât de obicei. Rezervă-ţi momente regulate de odihnă. După 17 august, relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc, existând posibilitatea apariţiei unor colaborări noi sau, în funcţie de situaţie, chiar poate apărea o cerere în căsătorie. Pe 21 august se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, creându-ţi efecte în relaţiile cu prietenii şi protectorii. De unii prieteni te vei despărţi fie în urma unor discuţii aprinse legate de bani şi bunuri, fie datorită schimbării percepţiei tale despre lume şi viaţă.

 

Taur

În prima parte a lunii se întrezăreşte armonie şi voie bună în casă şi familie. Perioada este favorabilă reamenajărilor interioare, curăţeniilor generale sau achiziţionării unei case sau unui teren. De asemenea, relaţiile cu membrii familiei sunt armonioase şi se poate cădea la pace pe marginea oricărui subiect. Însă după 29 august fii prudent, pentru că există riscul apariţiei unor conflicte greu de controlat. În preajma datei de 7 august se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Leului, aducându-ţi o nouă etapă la capitolul familial. Poate fi vorba chiar de o mutare temporară într-un alt spaţiu locativ, într-un alt oraş sau într-o altă ţară. În a doua parte a lunii vor fi momente favorabile recreerii şi dialogurilor bune cu persoana iubită sau cu copiii. Relaţiile cu cei dragi se vor îmbunătăţi. Evită implicarea excesivă în viaţa celor apropiaţi. După 17 august, sănătatea capătă influxuri bune, însă problemele de fond, în special cele care vizeză segmentele capului, vor persista în surdină. Vei fi tentat să lucrezi mai mult la serviciu sau pentru locul de muncă actual, chiar dacă toată lumea se află în vacanţă. Pe 21 august se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, marcându-ţi un final de etapă profesională. Poţi fi îndepărtat dintr-o funcţie de conducere, se poate restrânge activitatea de la serviciu sau şefii care te susţineau până acum îşi vor retrage susţinerea.

 

Gemeni

Până pe 21 august sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte alături de prietenii apropiaţi sau de rude. Întâlnirile şi dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar sfaturile şi poveştile tale vor fi ascultate cu mult interes. Pe 7 august se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Leului, aspect ce îţi aduce fie un succes de natură intelectuală, fie relaţii noi şi de bună calitate cu oameni deosebiţi. De asemenea, astrele îţi susţin instruirea personală, îndemnându-te să parcurgi un program educativ. Procesele de învăţare-evaluare sunt bine aspectate, aşa încât poţi susţine cu succes examene, probe sau interviuri. Relaţiile cu membrii familiei sunt bune, iar dialogurile cu aceştia îţi vor aduce lămuriri importante legate de neamul din care provii. Pe de altă parte îţi poţi îmbunătăţi condiţiile de trai din spaţiul locativ sau chiar te poţi orienta către o nouă locuinţă. Relaţiile cu cei aflaţi peste hotare vor cunoaşte revigorări, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului pe 21 august. Totodată se pot ivi călătorii îndepărtate, fie în scop turistic, fie în scop profesional. Astrele îţi sugerează să îţi schimbi filozofia de viaţă şi să fii mai deschis către divinitate şi implicaţiile ei în viaţa cotidiană.

 

Rac

Eşti combativ, ai multă energie şi dorinţă de a te implica în mai multe treburi deodată. Până pe 8 august îţi sunt susţinute demersurile intelectuale şi cele legate de semnarea documentelor profesionale. Capitolul financiar se îmbunătăţeşte vizibil. Astfel este posibil să primeşti sume importante de bani din munca ta desfăşurată în cadrul unui loc de muncă. De asemenea ţi se pot deschide culoare noi de câştig, fie prin apariţia unui nou loc de muncă, fie prin diversificarea activităţii pe care o desfăşori la actualul loc de muncă. Posibilităţile financiare descrise vor fi susţinute şi de formarea aspectului de Lună nouă în Semnul Leului în preajma datei de 7 august, aspect ce va marca o nouă etapă financiară pe termen lung. Spre finalul lunii va interveni tentaţia de a cheltui mult, însă nu se recomandă. Faptul că ţi se măresc veniturile din munca ta, va induce un final de susţinere financiară din parte altora. Într-un anume fel, în preajma datei de 21 se va încheia o etapă de câştig de la alţii, deoarece se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Atenţie la nivelul energiei vitale, deoarece acesta va fluctua mult. Dozează-ţi eforturile şi evită suprasolicitarea mentală. Pe tot parcursul lunii îţi sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte, întâlnirile şi dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi. Vin către tine informaţii interesante despre domenii diverse, aşa încât te-ai putea decide să urmezi un curs sau chiar o şcoală de specialitate.

 

Leu

Eşti vedetă în mod special în prima parte a lunii, deoarece beneficiezi de multă susţinere astrală, plus un aspect de Lună nouă în preajma datei de 7 august. Gândeşti bine, ai idei strălucite şi vorbeşti frumos. Este o perioadă favorabilă pentru a-ţi modifica personalitatea şi modul de raportare la tot ce te înconjoară. Aspectul de Lună nouă te poate obosi mult, de aceea fii prudent şi dozează-ţi eforturile. A doua parte a lunii îţi aduce câştiguri financiare din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Poţi primi cadouri, dar şi sume de bani importante. Totodată se pot îmbunătăţi condiţiile de muncă şi salarizarea. Pe de altă parte este o perioadă importantă în care îţi poţi muta interesul pe un alt sistem de valori morale şi spirituale. Se recomandă atenţie pe tot parcursul lunii la sănătatea aparatului digestiv. Axa sănătăţii este tensionată şi în orice clipă se pot ivi afecţiuni serioase. Mergi regulat la controale de specialitate şi ai grijă la modul în care te hrăneşti. Duşmanii ascunşi şi conflictele din sectorul profesional sunt la cote înalte. Ar fi bine să te detaşezi de ceilalţi şi să îţi urmezi planurile cum crezi tu că este mai bine. Relaţiile parteneriale se vor reconfigura în preajma datei de 21 august, deoarece se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Unele relaţii şi colaborări se vor încheia definitiv, însă se face loc pentru altele noi mult mai bune.

 

Fecioara

Se pare că preocupările tale sunt legate de sănătate şi loc de muncă, mai ales în prima parte a lunii. Segmentele aparatului cadiovascular sunt tensionate şi ar fi bine să fii foarte prudent. Unele afecţiuni mai vechi se pot accentua, însă poate fi vorba şi despre altele noi care se instalează acum. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 6 – 8 august, pentru că se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Leului. Există riscul apariţiei erorilor de diagnostic şi tratament, erori greu de remediat. Pe de altă parte, la serviciu se ţes conflicte, dar ai încredere că mâna divină le va risipi la momentul potrivit. Tot problemele de sănătate şi de serviciu vor cunoaşte un final de etapă în preajma datei de 21 august, când se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Este nevoie să priveşti cu alţi ochi munca, relaţiile colegiale şi sănătatea întregului organism. Rezervă-ţi perioade regulate de vacanţă şi adoptă o dietă de sezon. În a doua parte a lunii te vei simţi mult mai bine, revenindu-ţi cheful de viaţă. Sănătatea se va îmbunătăţi vizibil spre finalul lunii.

 

Balanţa    

Eşti înconjurat de prieteni, mai ales în prima parte a lunii. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri deosebite, sfaturi şi idei bune pentru a-ţi duce la bun sfârşit în special proiectele socio-profesionale. În preajma datei de 7 august se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Leului, aspect ce îţi va aduce alături oameni noi, legând astfel prietenii trainice. Totodată este posibil să te implici în proiecte noi, în grupuri sau organizaţii care militează pentru diverse scopuri umanitare. Spre finele lunii pot apărea tensiuni între tine şi prieteni, existând şi varianta ca de unele persoane să te desprinzi definitiv. De reţinut că ar fi bine să păstrezi foarte clară limita dintre o relaţie de prietenie şi una amoroasă. Confuziile în acest sens îţi pot aduce neplăceri serioase, mai ales în preajma datei de 21 august, când se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Acest aspect îţi va marca un final de etapă vizavi de relaţiile sentimentale. A doua parte a lunii îţi accentuează dorinţa de interiorizare, poate şi datorită unei oboseli care se tot acumulează pe parcursul acestei luni. Rezervă-ţi momente de odihnă, ia-ţi zile libere şi stai mai mult în natură.

 

Scorpion

Accentele lunii august cad pe domeniul profesional. Chiar dacă este încă vacanţă, tu munceşti de zor, fiind mai ales solicitat de către şefi. Este posibil să fii împovărat cu sarcini de lucru noi, poate chiar cu funcţii de conducere. Diplomaţia, prudenţa şi discernământul se recomandă în doze mari. Beneficiezi de suficient sprijin astral, astfel încât să te descurci cu brio. Atenţie la evenimentele care se petrec în preajma datei de 7 august, deoarece se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Leului. Ochii şi urechile lumii vor fi aţintite asupra ta, existând posibilitatea să îţi îmbunătăţeşti imaginea publică şi statutul social. Prezintă-te cum se cuvine în faţa celorlalţi. Spre finalul lunii se conturează tensiuni între tine şi persoanele cu autoritate sau cu şefii. Atenţie că tot ce ai clădit cu trudă până acum vizavi de poziţia ta în mediul în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea se va putea răsturna foarte uşor dacă devii prea recalcitrant. A doua parte a lunii îţi scoate frecvent în cale prietenii sau susţinătorii. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri interesante şi de bun augur. Pe 21 august, aspectul de Lună plină ce se va forma în Semnul Vărsătorului îţi aduce schimbări în casă şi în relaţiile cu membrii familiei. Astrele te provoacă la o reconfigurare a atitudinii şi mentalităţii tale faţă de domeniul familial.

 

Săgetător

Relaţiile cu străinătatea sunt bine susţinute de către astre, mai ales în prima parte a lunii. Fie că te ocupi de planuri de călătorii, fie că ai nevoie să stabileşti relaţii cu persoane străine, intervalul 8 – 23 august este favorabil semnării documentelor necesare sau dialogurilor. De asemenea este o perioadă favorabilă înscrierii la diverse cursuri de lungă durată, atât în ţară, cât şi în străinătate. Dacă ai de susţinut examene sau probe, pregăteşte-te temeinic şi ai încredere că te vei descurca excelent. Pe 7 august se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Leului, aspect ce îţi aduce o nouă etapă fie de relaţionare cu străinătatea, fie o nouă cale de instruire personală şi profesională. De reţinut că după 29 august, segmentul străinătăţii şi al şcolarităţii devine tensionat, existând riscul producerii unor răsturnări de situţie greu de estimat şi controlat. A doua jumătate a lunii îţi aduce în atenţie domeniul profesional, în special relaţiile cu şefii şi autorităţile. Se întrezăresc relaţii bune, dar şi îndatoriri profesionale noi. Există şi varianta ca pe termen scurt să primeşti o funcţie de conducere sau să ţii locul unui şef care trebuie să plece. În orice situaţie te vei descurca excelent. Datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului, în preajma datei de 21 august, mentalul tău îşi va modifica parametrii. Astfel, gândirea şi comunicarea vor deveni mai coerente şi mai realiste.

 

Capricorn

Banii şi bunurile deţinute în comun cu alţii sunt preocuparea ta din prima parte a lunii. Poţi primi suport financiar şi material fie din partea colaboratorilor sau asociaţilor dacă eşti implicat în afaceri, fie din partea partenerului de viaţă sau a rudelor. Moment important în acest sens este ziua de 7 august, când se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Leului. Se deschide o etapă nouă de câştig de la şi prin alţii, însă fii prudent. Evită cheltuielile nefondate, împrumuturile sau implicarea în afaceri. Pot intra în discuţie demersurile legate de intrarea în posesie a unor moşteniri sau a unor bunuri de pe urma unui divorţ. Dacă pe parcursul întregii luni beneficiezi de sprijin substanţial din partea altora, veniturile tale din activitatea desfăşurată la un loc de muncă vor cunoaşte o diminuare importantă. De reţinut ce se petrece în preajma datei de 21 august, pentru că se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, aspect care indică un final de etapă de câştig din propria ta muncă. Astfel, condiţiile de muncă se pot reconfigura, salarizarea se poate schimba sau activitatea profesională se poate restrânge. Energia vitală va fluctua mult în intervalul 20 – 22 august şi de aici şi stările tale de spirit. Controlează-ţi emoţiile şi evită să găseşti altora vină pentru ce ţi se întâmplă ţie.

 

Vărsător

Evenimentele marcante ale primei jumătăţii a lunii august se petrec în segmentul relaţional. Vin către tine colaboratori interesanţi şi oferte de colaborare bune. Ziua de 7 august, prin formarea aspectului de Lună nouă în Semnul Leului îţi deschide noi variante de asociere fie în plan personal, fie în plan profesional. Pentru unii nativi se poate pune în discuţie o cerere în căsătorie sau oficializarea unei relaţii care până nu demult se desfăşura în surdina vieţii cotidiene. Însă după 29 august se întrezăresc nori ameninţători în relaţiile parteneriale. De aceea fii prudent cu cine te însoţeşti. A doua parte a lunii se pare că îţi va aduce câştiguri de la şi prin alţii. Se deschide o etapă de un an de zile în care poţi beneficia de bani şi bunuri din colaborări profesionale sau din partea partenerului de viaţă. De asemenea pot intra în discuţii şi o moştenire sau rezolvarea situaţiei banilor şi bunurilor în cazul unui divorţ. Intervalul 20 – 22 august este foarte important pentru sufletul tău, deoarece se formează aspectul de Lună plină chiar în Semnul tău zodiacal. Asta înseamnă că ai şanse desebite de a-ţi îmbunătţi personalitatea şi modul de raportare la tot ce te înconjoară. Atenţie sporită la sănătatea aparatului digestiv, în special a stomacului şi la sănătatea aparatul osos şi articular. Rezervă-ţi momente regulate de vacanţă şi singurătate!

 

Peşti

Toată lumea este în vacanţă, însă tu cu greu te poţi desprinde de activităţile de la serviciu. Este adevărat că munceşti cu drag şi spor, relaţiile colegiale sunt agreabile, însă şefii nu au cum să îţi observe zelul şi dăruirea. Atenţie că astfel te poţi pricopsi cu probleme de sănătate serioase şi pe termen lung. Sistemul cardiovascular este vulnerabil, de aceea fii prudent şi dozează-ţi eforturile. În preajma datei de 7 august se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Leului, accentuându-ţi o stare generală de disconfort. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalele 6 – 8 şi 20 – 22 august, deoarece există un risc crescut de erori greu de remediat. Pe 21 august se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, aspect care te poate obosi mult. În sfera profesională se ţes conflicte, însă cu un strop de efort le poţi risipi cu uşurinţă. Rezervă-ţi momente de odihnă, detaşare de cotidian şi plimbări în aer liber, dar în apropierea unei ape curgătoare. De reţinut că relaţiile sentimentale şi cele cu copiii stau pe un bulgăre de dinamită!

 

Astrolog Anca Gordin Stoica

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

Data articol: 31/07/2013