Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna aprilie

01 aprilie 2017, , Vizualizări:

Iata previziunile astrale pentru luna aprilie 2017, potrivit AstroCafe.ro.

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică gusturile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care ești implicat, privește obiectiv la oamenii cărora le-ai permis să se apropie prea mult de tine și trasează alte planuri de viitor. Segmentul financiar îți va oferi satisfacții în a doua parte a lunii. Cheltuieli majore pe diverse, posibil reluarea unor plăți care au rămas restante sau descoperirea unor erori în documentele financiare, dar și apariția unor variante de câștig din munca proprie. Prudență în relațiile parteneriale, pentru că în preajma datei de 11 Aprilie se va contura un final de etapă. Renunță la tot ce nu îți mai este de folos: concepții, idei, oameni, obiecte, planuri stagnante!

Taur

Zodia Taur

În prima parte a lunii ești orientat mai mult spre tine și nevoile tale sufletești. Forfota interioară este uriașă, riscând să te consumi nervos prea mult. Încă din primele zile ale lunii este bine să-ți stabilești prioritățile și să revizuiești toate planurile și relațiile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și pe segmentele sistemului renal. Ia în caclul niscai analize medicale, o minivacanță și ajutorul venit din partea celorlalți, mai ales la locul de muncă. Revelațiile de pe parcursul acestei luni îți vor fi de mare folos multă vreme de acum încolo. De aceea ar fi bine să ai în permanență în preajma ta un jurnal în care să notezi diverse, oricât ar părea de bizare sau de nerealizat. Cu voia Universului și dacă este spre binele tău suprem, totul este posibil! Mentalul este răscolit, astfel încât ar fi bine să-ți dozezi vorbele și deciziile. Sunt șanse de a te răzgândi frecvent, mai ales în ceea ce privește activitatea profesională și prietenii.

Gemeni

Zodia Gemeni

Activitățile profesionale, relațiile colegiale în special cu șefii sunt temele principale ale întregii luni Aprilie. Se pare că vei fi nevoit să reiei unele sarcini de lucru, unele discuții sau unele activități comune cu prietenii. Cum fiecare vorbește pe limba sa și pe tine pare că nu te aude nimeni, ar fi bine să fii prudent, răbdător și să accepți faptul că traversăm o perioadă foarte distorsionată atât pentru relații, cât și pentru comunicare. Relațiile cu prietenii revin în forță, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi cunoscute demult sau să participi la rediscutarea unor subiecte neplăcute considerate încheiate între tine și cei dragi. Detașează-te de probleme altora, discerne atent ce ți se spune și evită luarea deciziilor sau emiterea părerilor personale. Există jocuri de culise pe segmentul socio-profesional, de care este bine să ții cont. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și pe cele ale sistemului urinar.

Rac

Zodia Rac

Ești foarte solicitat de către șefi și de persoanele importante la locul de muncă. De fapt este o perioadă în care îți vor fi recunoscute meritele și contribuția la dezvoltarea segmentului profesional în care activezi. Însă, a doua parte a lunii îți poate aduce aminte de unele sarcini profesionale care au rămas nerezolvate, au fost rezolvate parțial sau pur și simplu le-ai neglijat fără să-ți dai seama. Relațiile cu prietenii, mai ales cu femeile se vor schimba pe parcursul acestei luni, fiind posibil să renunți la persoanele care ți-au tot provocat diverse neplăceri. Prudență, detașare, evită să te agăți de vechile relații sau situații și ai încredere că vor veni în preajma ta alte persoane mai utile și de mai bună bună calitate! Din 21 ale lunii se va evidenția dorința de interiorizare și de odihnă. Ascultă-ți semnalele corpului și îngrijește-te corespunzător! Se vor înteți discuțiie tăinuite cu cineva drag și de încredere.

Leu

Zodia Leu

Eforturile și atenția îți vor fi atrase de segmentul financiar, în mod special de banii și bunurile comune cu alții. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante pe taxe și facturi restante sau pentru a ajuta pe cinva drag aflat la ananghie. De asemenea pot interveni și cheltuieli profesionale sau investiții fie la locul de muncă, fie pentru a parcurge un curs de formare sau reconversie profesională. Fii foarte prudent la cheltuieli, la bani și la documentele financiare în general. Sunt posibile erori, pierderi, furturi. Pe de altă parte, dincolo de evenimentele din planul cotidian, gândurile tale vor fi animate de idei mărețe și de scopuri nobile. Foarte ușor îți poți modifica filozofia de viață, mai ales în urma unor călătorii îndepărtate sau în urma dialogurilor cu persoane erudite. Traversăm o perioadă de mari răscolri mentale și de crez, astfel că ar fi bine să eviți luarea deciziilor importante și acțiunile grăbite.

astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.