Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Soarele in TAUR 2021, 19 aprilie – 20 mai! Un NOU PAS in sezonul senzualului Taur 2021! Catre ce, catre cine?

17 aprilie 2021, , Vizualizări:
soarele in taur 2020

Soarele in TAUR pentru RAC

Racul, ca si Taurul, iubeste mancarea… Deci nu este de mirare ca sezonul mijlocului de primavara cand Soarele este in Taur este perioada ta cea mai sociabila si deschisa din tot anul. Este timpul sa fii foarte aproape de prieteni, sa te bucuri de clipe de socializare, sa ai companie placuta la cina, sa mergi in natura dar nu singur ci cu prietenii sau aliantele acelea importante. Este timpul si sa analizezi mai constient ce iti doresti de la prieteniile tale, de la cercul social si de la viata ta sociala in general. Varful primaverii este perioada in care sa iti revitalizezi sperantele pentru viitor si sa faci pasi noi ca visele sa devina realitate.

Soarele in TAUR pentru LEU

Mijlocul primaverii este perioada in care cariera ta ajunge in lumina reflectoarelor, draga Leu ! Este timpul sa dai vocatiei tale o analiza serioasa si sa iti revitalizezi sensul drumului viitor. Cine vrei sa fii in ochii lumii ? Spre ce aspiri ? Poti sa iti asumi responsabilitati profesionale mai mari acum pentru ca ai taria si vitalitatea necesare pentru a le sustine. Asta te ajuta sa fii mai vizibil in profesia ta. Lumina atentiei poate sa cada si pe un sef sau VIP care sa te ajute sa iti cresti cota si sa iti clarifici scopurile in cariera. Este timpul sa profiti de acest ritm mai lent al Taurului care este perfect pentru a-ti analiza realizarile si pentru a face totul spre consolidarea pozitiei profesionale.

Soarele in TAUR pentru FECIOARA

Varful primaverii este intotdeauna o perioada profund filozofica pentru tine, draga Fecioara, cand esti chemat sa redescoperi sensul si semnificatia vietii. Esti puternic conectat cu vibratia naturii asa cum este ea iar cand infloreste tu esti inclinat sa iti pui cele mai mari intrebari existentiale. De ce esti aici ? Care este sensul si rostul a tot si toate ? Soarele in Taur iti mai revigoreaza si aspecte ce tin de calatorie, educatie, publicare de materiale scrise, deci daca muncesti in aceste domenii este momentul tau sa iti arati calitatile, sa iti promovezi ideile si sa stralucesti ! Este timpul sa te gandesti mai mult si la viziunea ta, la planuri pe termen lung si sa iti propui o noua experienta frumoasa de viata!

Soarele in TAUR pentru BALANTA

Aceasta este perioada cea mai sexy pentru tine din tot anul, draga Balanta. Primavara infloreste si tu simti dorinta sa te alaturi pasarilor si albinelor in chemarea pe care o lanseaza spre perechea lor si sa bei viata direct de la sursa ei ! Varful primaverii este un timp excelent sa iti pui atentia constienta asupra relatiilor tale intime si abilitatii tale de a manifesta incredere si a te apropia suficient de mult de cineva incat sa te simti confortabil. Soarele in Taur da un bun interval pentru a-ti examina toate aranjamentele financiare cu altii, fie cu partenerul, cu banca, cu un sponsor, ca sa consolidezi, simplifici si setezi baze mai solide pentru viitor. Tot acum poti gasi companioni noi la munca!

Soarele in TAUR pentru SCORPION

Varful primaverii este in totalitate despre relatii pentru tine, draga Scorpion, iar altii devin brusc centrul vietii tale. Zodia ta este in punctul opus Taurului si tu esti cu mult mai complicat, sexual si intens in comparatie cu simplitatea, senzualitatea si abordarea directa a sa… Este timpul din an in care ai de descoperit aceste calitati in altii si sa te bucuri cand partenerul iti aduce multa bucurie si vitalitate in viata, in muzica si in culori. Acum este bine si sa iti consolidezi un aranjament important, o relatie sau un parteneriat de afaceri ca sa vezi exact cum vrei sa duci lucrurile mai departe.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.