Horoscop special: Luna decembrie 2023 are provocări pentru aceste 3 zodii. Cum le depăseșc? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Luna decembrie 2023 are provocări pentru aceste 3 zodii. Cum le depăseșc?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop special: Luna decembrie 2023 are provocări pentru aceste 3 zodii. Cum le depăseșc?
decembrie 2023 are provocări
Credit foto: Imagine de Walter Frehner de la Pixabay

Acum ai fi putut face orice altceva sau ai fi putut fi pe alt site. Și, totuși, ești aici. Îți mulțumim. Bine ai venit! Cu prietenie, Sfatulparintilor.ro

Este decembrie 2023, iar trei zodii vor avea câteva provocări pe care trebuie să le depășească. După cum știm cu toții, această perioadă a anului este o perioadă grea pentru mulți oameni. Decembrie este luna în care mulți dintre noi ne facem timp să ne gândim la ceea ce ne-a adus anul acesta și, în unele cazuri, la ce ne-a luat.

Acest sfârșit de an este greu, în general, așa cum este întotdeauna chiar înainte de începutul unui nou an.

Așadar, așa cum stau lucrurile, trei zodii vor descoperi că decembrie s-ar putea să nu fie la fel de ușor pentru dorințele inimii pe cât ne-am dori să fie. Acesta este momentul în care ne cufundăm în mintea noastră; unii dintre noi se pot pierde acolo, în timp ce alții se pot folosi de experiențele noastre pentru a ne propulsa mai departe.

Oricum, suntem iubiți și susținuți de univers, deoarece această lună vine cu multe tranzite ale lui Venus pentru a ne ajuta.

O parte din rugozitate se datorează ideii că suntem și înconjurați de energia Lilith, care este mărită de fiecare planetă sau constelație pe care o tranzitează. Această energie este ceea ce vom găsi a fi perturbatoare și neliniştitoare.

S-ar putea să credem că „merităm” mai bine în această perioadă sau că am fost disprețuiți… nu se întâmplă așa ceva. Aceasta este doar o altă lună într-un șir lung de luni și ani care vor urma. Ne vom descurca si vom merge mai departe.

1. Taur, te simți ca un ciudat.

Nici măcar nu vei argumenta ideea că decembrie 2023 îți rezervă încercări și necazuri pentru că ai văzut-o venind. Oh, asta nu te va împiedica neapărat să încerci, deoarece ești aproape de neclintit.

Totuși, vei vedea că există un aer de singurătate care te însoțește în această lună și că a fi singur nu este cu adevărat ceașca ta de ceai. Îți plac prieteniile și să fii îndrăgostit, iar în decembrie 2023, s-ar putea să descoperi că partea de „dragoste” lipsește.

Ceea ce vei face pentru a-ți înlocui sentimentul de frică este că îți vei ajusta starea de spirit, astfel încât să vezi doar un viitor luminos în fața ta. S-ar putea chiar să iti surprinzi prietenii și familia cu optimismul tău remarcabil, ceea ce este aproape egal cu tine în timpul sezonului Săgetător. Îți vei face cunoscute universului intențiile în timpul Lunii Noi pe 12 decembrie și vei culege roadele pe 27.

Nu ai cerut să te simți singur, dar știi că este prețul pe care trebuie să-l plătești pentru despărțirea de persoana pe care o iubeai cândva și asta înseamnă că recent a avut loc o despărțire majoră. Dacă nu te-ai despărțit încă, știi în inima ta că o vei face. Libertatea te cheamă, Taur. Chiar dacă trebuie să mergi pe calea durerii pentru a ajunge acolo… vei ajunge acolo.

Tot ce trebuie să știi despre ÎNTOARCEREA lui Jupiter în viața ta la fiecare 12 ani. Cum să susții energia Marelui Benefic

Intrarea lui MERCUR în Capricorn 2023. Ce planuri are pentru noi planeta comunicării înainte de a intra în RETROGRAD în 13 decembrie

Horoscop TAROT lunar DECEMBRIE 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

2. Leu, trebuie să muncești mai mult decât toți ceilalți.

De ce eu? Aceasta este prima ta întrebare când vezi că zodia ta este cea care a fost aleasă drept una dintre cele trei semne zodiacale care vor simți greul „mâniei” din decembrie. De ce tu, Leu? Pentru că ai îndurat un an de zile și știi asta. Ai vrea să uiți totul și să-l împingi deoparte, dar știi că nu funcționează așa. Cu toată energia Lilith care te sâcâie, vei petrece o bună parte din decembrie 2023 „amintindu-te”.

Unul dintre motivele pentru care nu-ți place să crezi că faci parte din mulțimea „deprimată” este pentru că știi că, dacă începi, nu te vei opri niciodată și asta se referă la modul tău obsesiv de a trece peste ceea ce nu mai exista. Știi că trecutul este mort, dar odată ce te întorci acolo, devii acest dependent care se referă continuu la oameni care nu mai sunt în viața ta… și o faci cu furie și resentimente.

De aceea, îți este greu să accepți că decembrie 2023 va fi unul greu. Ești, de asemenea, aceeași persoană care te-a făcut până în ziua de azi… un supraviețuitor. Nu există dovezi care să arate că nu vei intra într-o stare de spirit complet nouă și mai bună pe măsură ce anul se apropie. O vei recâștiga din nou, iar decembrie 2023 va începe să arate mult mai proaspăt pentru tine în jurul datei de 21.

Tot ce trebuie să știi despre ÎNTOARCEREA lui Jupiter în viața ta la fiecare 12 ani. Cum să susții energia Marelui Benefic

Intrarea lui MERCUR în Capricorn 2023. Ce planuri are pentru noi planeta comunicării înainte de a intra în RETROGRAD în 13 decembrie

Horoscop TAROT lunar DECEMBRIE 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/12/2023