Horoscop Mariana Cojocaru: Tensiuni mari in septembrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Mariana Cojocaru: Tensiuni mari in septembrie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop Mariana Cojocaru: Tensiuni mari in septembrie
Mariana-Cojocaru-horoscop

Horoscop Mariana Cojocaru: Pe 16 septembrie este eclipsa de luna, iar Mariana Cojocaru a povestit la Antena 3 de ce trebuie sa tina cont zodiile. Fecioarele si Pestii sunt cele mai vizate zodii, atentie si cei care au ascendent in aceste zodii vor avea acelasi impact. Horoscop special Mariana Cojocaru.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Tensiunile ies la lumina in urmatoarea perioada, avand in vedere ca zodiile vor fi direct afectate de toate fenomenele astrologice. De curand a fost luna noua in varsator si eclipsa de luna noua, un fenomen extrem de rar, iar acum urmeaza o eclipsa de luna pe 16 septembrie.

Ce ne aduce aceasta eclipsa? Mariana Cojocaru a explicat la ca in perioada imediat urmatoare tensiunile ies la suprafata, sunt predispozitii pentru conflicte militare si politice.

Horoscop Mariana Cojocaru – Cum sunt afectate zodiile de eclipsa de luna

Berbec – Atentie la sanatate. Berbecii vor avea o confruntare de zile mari
Berbecii simt o energie suplimentara, chiar daca nu sunt atenti in general la detalii. In perioada urmatoare nativii acestei zodii vor participa la batalii care vor genera confruntari de zile mari. Este o perioada in care pot aparea conflicte la locul de munca, prin urmare trebuie sa fiti obiectivi si punctuali, mai ales ca aveti o putere suplimentara oferita de Uranus. Mariana Cojocaru ii sfatuieste pe berbeci sa fie atenti la sanatate si orice semn este dat de organism in perioada urmatoare sa fie tratat cu mare atentie.

Citeste previziunile pentru toate zodiile pe Huff.ro

Data articol: 24/08/2016