Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2023. Incepe luna recoltei pentru zodii? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2023. Incepe luna recoltei pentru zodii?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2023. Incepe luna recoltei pentru zodii?
Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2023
Credit foto: Depositphotos.com

In general, luna septembrie 2023 te refamiliarizeaza cu intimitatea, dar nu inainte de a-ti rezolva responsabilitatile.

In timp ce Mercur retrograd prin acest semn de pamant mutabil nu faciliteaza tocmai ignorarea imperfectiunilor vietii, ieșirea lui Venus din retrograd in Leu in aceasta luna iti va permite sa te conectati și sa relationezi cu alti oameni fara la fel de multe obstacole. Pe masura ce Soarele se transforma in semnul cautator de placeri al Balantei, va fi mai ușor sa socializezi și sa rezolvi conflictele in relatii. Cu toate acestea, pe masura ce Jupiter retrograd incepe in semnul Taurului guvernat de Venus, visurile tale de stabilitate sporita, confort și placere s-ar putea sa nu se materializeze inca.

 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, in aceasta luna pari un pic egoist si asta poate dezamagi unii oameni din preajma ta. Finantele insa sunt prioritate de top pentru tine si vrei sa te ocupi cum se cuvine de acest aspect. Evita conflictele cu cei dragi insa, pentru ca ele pot ajunge sa va vatameze relatia. Orice probleme care apar trebuie abordate cu gandire clara si control, ceea ce Fecioara iti va da din plin, mai ales daca intentia este sa le rezolvi cu cele mai putine consecinte negative posibile. O schimbare vitala poate avea loc pentru tine la inceputul lunii. Veniturile iti vor creste gratie unor noi surse, in timp de sociabilitatea te va ajuta sa progresezi. Daca planifici sa calatoresti in alte tari pentru afaceri, septembrie este foarte buna pentru asa ceva si poti castiga anumite beneficii.

Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2023. Venus iese din retrograd, Jupiter intră. Ce surprize are prima lună de toamnă pentru noi?

Horoscop special: Iubăreața Venus iese din retrograd la final de săptămână. Ce greutăți se rezolvă pentru aceste TREI ZODII?

Horoscop special: Comunicatorul Mercur este retrograd în Fecioară. Aceste 4 ZODII sunt puternic influențate. Ce se schimbă pentru ele între 23 august și 15 septembrie 2023?

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 31/08/2023