Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar Astrocafe.ro: SEPTEMBRIE 2014

31 august 2014, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - horoscop - freedigitalphotos.net

 

 

 

 

Berbec

Prima parte a lunii îți aduce multă activitate la serviciu, dar și acasă. Rutina este la cote mari, existând posibilitatea să obosești sau pur și simplu să te plictisești de repetarea acelorași activități. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, în special pe segmentele aparatului digestiv și picioare. În preajma datei de 9 septembrie se recomandă odihnă, o iesire la munte sau la mare, dar fără multă lume. Sunt momente bune pentru a te debarasa de idei, concepții, planuri de viață care nu au dat roade sau care deja sunt perimate. Relațiile parteneriale sunt bune. Este posibil să primești oferte de colaborare avantajoase, în special în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Totuși studiază atent ce ți se propune și ar fi bine să ceri sfatul unei persoane avizate. Intră în discuție și oficializarea unei relații de cuplu sau, dacă ești de ceva vreme într-o relație partenerială cu un partener de viață, aceasta va începe o etapă nouă. A doua parte a lunii îți creează contextul de a călători sau de a studia în cadrul unui program oficial de școlarizare.

 

 

Taur

Pentru tine distracțiile, aventurile și vacanța se vor prelungi până spre jumătatea lunii. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt tensionate, existând varianta unor separări sau a divergențelor de opinii. Bine este să ții cont și de nevoile sau sfaturile celor dragi. Surplusul de energie consumă-l în activități creative, în activități sportive sau ocupă-te mai mult de un hobby. Relațiile cu prietenii vor cunoate un final de etapă în preajma datei de 9 septembrie. De asemenea, o persoană sau un grup de persoane care te-au susținut în proiectele tale socio-profesionale își vor retrage protecția într-un mod greu de înțeles și explicat în cuvinte. Fii prudent în acest segment de viață, evită subiectivismul și lasă lucrurile să își urmeze cursul firesc. La serviciu există multă activitate pe tot parcursul lunii. Intervalul 23 – 25 septembrie îți semnalează începerea unei etape noi, care va dura un an de zile de acum încolo. Dar, atenție că asta va atrage și multă oboseală, poate chiar afecțiuni serioase pe segmentele aparatului renal și coloana vertebrală.

 

 

Gemeni

Activitățile domestice le poți desfășura foarte bine în prima parte a lunii. Alături de membrii familiei poți materializa planuri de reamenjare a casei, grădinii, dacă este cazul sau de a pregăti alimente pentru sezonul rece. De asemenea, reuniunile familiale cu rudele, vizitele în locurile natale sau discutarea aventurilor din prima parte a vieții îți vor aduce momente de fericire și chiar de eliberare sufletească. În plan socio-profesional se finalizează o etapă, se destramă relații cu persoane sus-puse, pentru că nu mai ai nevoie de ele. Universul îți pregătește alte contexte în acest domeniu care te vor ajuta să progresezi și altfel. Relațiile sentimentale, distracțiile și aventurile sunt bine susținute. Sunt șanse bune de a te îndrăgosti sau dacă ești deja ancorat într-o relație mai veche, aceasta se va nuanța cu aspecte noi, de bună calitate. Există o tendință la exagerări fie cu alimentația, cu distracția sau chiar cu activitățile sportive. Fii prudent și abordează totul cu măsură.

 

Rac

Relațiile cu anturajul apropiat, călătoriile pe distanțe scurte, poate chiar demersurile pentru a te înscrie la un curs sunt frecvente în prima parte a lunii. Minunat este că membrii familiei te susțin, astfel încât nu va fi nevoie să îți bați prea mult capul cu treburile și problemele gospodărești. Însă, a doua parte a lunii îți va aduce contexte potrivite de a te ocupa tu de casă și familie. Vei avea spor și succes la curățenii generale, pregătirea casei pentru sezonul toamnei sau pentru a trasa planuri deosebite de îmbunătățire a condițiilor din spațiul în care locuiești. Relațiile sentimentale și cele cu copii sunt răscolite, dar numai până în preajma datei de 14 septembrie. După această dată, sufletul tău se va liniști și lămuri pe deplin vizavi de acest segment de viață. În domeniul profesional, după 14 ale lunii va începe mare forfotă. Se vor contura noi sarcini de lucru și chiar deplasări în străinătate în scop profesional. Asta va atrage după sine și o șubrezire a sănătății, mai ales pe ficat. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te în permanență.

 

 

Leu

Accentul este pe capitolul financiar în prima parte a lunii. Activitatea profesională începe să se îmbunătățească și de aici și veniturile tale din munca depusă vor crește bine. Totuși va exista și o tendință de a cheltui mult. Variantele de câștig care se conturează pe parcursul acestei luni se vor desfășura pe un an de zile, cu mici sincope uneori. De aceea, fii prudent și cheltuiește strictul necesar. În preajma datei de 9 septembrie se încheie o etapă de câștig de la și prin alții. În funcție de caz se rezolvă un partaj, vin bani dintr-o colaborare mai veche, se lămuște o moștenire sau ajungi la un consens cu partenerul de viață viazavi de modul în care administrați și folosiți banii și bunurile comune. A doua parte a lunii te îmbie la călătorii, întâlniri și dialoguri frecvente cu persoanele din anturajul apropiat sau la a te instrui printr-un curs. Sau tu la rândul tău îi poți instrui pe alții, fie ținându-le prelegeri în cadrul unor întâlniri amicale, fie pe post de instructor, profesor într-un cadru oficial de predare-învățare.

 

 

Fecioara

Ești în prim-planul vieții cotidiene, radiind lumină, frumusețe și deschidere către nou, în special până în preajma datei de 23 septembrie. Este o perioadă favorabilă pentru a-ți trasa planuri de viață, o altă conduită, o altă raportare la semeni și evenimente. Financiar ar trebui să fii mulțumit, deoarece veniturile se rotunjesc. Ai încredere că sumele de bani de care dispui sunt suficiente pentru momentul actual. Cu puțin efort și bunăvoință te vei descurca onorabil cu tot ce ai nevoie. După 14 septembrie sunt momente bune de a aborda activități domestice de anvergură. Curățeniile generale, reparațiile mari sau chiar reamenajările interioare le vei face mai ușor și cu ajutoare nesperat de favorabile. Însă va exista o tendință la conflicte cu membrii familiei, datorită opiniilor diferite vizavi de mersul lucrurilor în gospodărie. Este bine să ții cont și de cei dragi și să cultivi armonia în casă și în relațiile cu membrii familiei. În relațiile parteneriale și în colaborările socio-profesionale se va încheia o etapă, fie prin finalizarea unor activități desfășurate în comun, fie pur și simplu nu le mai dorești continuarea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.