Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar Oana Hanganu decembrie 2017 . Mercur retrograd până în prag de Crăciun. Apoi, „cer senin” pentru toate zodiile!

30 noiembrie 2017, , Vizualizări: 12,471
zodie horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sun-1215092_1920

Horoscop Oana Hanganu pentru decembrie 2017. Află cum va fi ultima lună din an pentru zodia ta!

 

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Berbec

Berbecii au parte de surprize și schimbări: o nouă iubire, șansa de a călători, vești importante legate de carieră.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Berbec anunță o perioadă încărcată, solicitantă, dar și plină de surprize care vor înfrumuseța sfârșitul de an al nativilor și îi vor ajuta să intre în 2018, cu dreptul.

Din chiar prima zi a lunii, Venus, planeta Iubirii, se va afla în zodia Săgetător și îi va încuraja pe Berbeci să se bucure din plin de fiecare clipă petrecută alături de partener, să călătorească sau să „iasă în lume” împreună cu acesta.

Pentru nativii singuri, Venus va aduce oportunități sentimentale, iar Marte, planeta Pasiunii, va favoriza aventurile și cuceririle, în special după data de 9 decembrie, când va intra în Scorpion, o zodie a senzualității și intimității.

Totuși, primele 3 săptămâni din decembrie vor fi puternic influențate de tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Săgetător.

Mercur retrograd poate provoca încurcături sau neînțelegeri în domeniile pe care le patronează (comunicare, călătorii, afaceri), iar Berbecilor li se recomandă prudență în călătorii, răbdare în iubire, atenție la detalii și amânarea deciziilor importante până după data de 23 decembrie.

Dar Mercur retrograd îi poate ajuta pe Berbeci să își schimbe atitudinea și modul de comunicare, să reia legătura cu oameni din trecut sau să se împace cu foști parteneri, colegi sau prieteni.

Luna Plină din data de 3 decembrie va favoriza astfel de schimbări pentru că va avea loc în zodia Gemeni și în casa Comunicării din astrograma generală a Berbecilor.

După două săptămâni, va fi Lună Nouă în zodia Săgetător, iar Berbecii vor avea, atunci, șansa de a pleca într-o călătorie în străinătate sau de a se împrieteni cu persoane din alte țări. Luna Nouă din 18 decembrie poate accentua dorința nativilor de a studia o limbă străină, de a-și relua studiile sau de a se perfecționa într-un anumit domeniu de activitate.

În 20 decembrie, Saturn, planeta Responsabilității va intra în zodia Capricorn, unde se află, deja, Pluton, planeta Transformării. Pentru Berbeci va începe o perioadă 3 ani, cu mari schimbări în carieră.

În Capricorn va ajunge și Soarele, în data de 22 decembrie, dar și Venus, în 25 decembrie. Astfel, Berbecii pot avea șanse extraordinare de a fi remarcați șau promovați la actualul job chiar în ultimele zile ale lui 2017 sau în prima lună a anului viitor.
Cei care își caută un loc de muncă pot primi o veste foarte bună de sărbători, iar cei care vor să înceapă o afacere pe cont propriu sau se gândesc la o reorientare profesională vor avea astrele de partea lor.

Dar Venus, Soarele și Saturn le pot aduce și responsabilități suplimentare și respect în comunitate sau îi pot transforma în „oamenii- cheie” pentru pregătirea sărbătorilor la serviciu sau acasă.

 

 

 

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Taur

Taurii găsesc noi surse de venit, primesc bani, bonusuri și cadouri. Iubirea poate veni de peste mări și țări.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Taur pune accent pe resursele nativilor, care vor câștiga mai mulți bani, punându-și în valoare într-un mod mult mai eficient talentul, pregătirea sau experiența profesională.

Venus, planeta care îi patronează, va intra în zodia Săgetător în prima zi a lunii și, până în 25 decembrie, le va consolida relația de cuplu sau, pentru celor singuri le va spori magnetismul personal și șansa de a atrage iubirea în viața lor.

În același timp, le va aduce noroc prin alții și vești bune legate de banii partenerului de viață. Mai mult, Venus îi va ajuta pe nativi să fie admirați și răsfățați, apreciați și ajutați.

Cererile lor (în special cele de natură financiară) nu vor rămâne fără răspuns, iar în cont și portofel vor intra sume importante din credite, donații, sponsorizări sau prime și bonusuri de la locul de muncă.

Dar, mari amatori de lux și frumusețe, Taurii vor cheltui în exces, iar intrare în mișcare retrogradă a planete Mercur, în 3 decembrie, le cere nativilor mai multă atenție la detalii atunci când vor cumpăra obiecte de valoare.

Tot în 3 decembrie va fi Lună Plină în zodia Gemeni și în casa Banilor din astrograma Taurilor.

Aceștia pot primi bani, pot găsi noi surse de venit , pot recupera datorii sau se pot bucura de tot felul de avantaje materiale de pe urma unei afaceri sau a unui parteneriat profitabil.

Mercur retrograd în zodia Săgetător le va favoriza, între 3 și 23 decembrie, reluarea unor colaborări care să le vor aduce bani la sfârșitul anului sau refacerea unui proiect pentru a-l transforma într-un „magnet de bani”.

Reluarea unei colaborări sau planificarea unor noi proiecte vor fi ajutate și de intrarea planetei Acțiunii, Marte, în Scorpion, în data de 9 decembrie.

În Scorpion și în casa Parteneriatelor din astrograma Taurilor se află, din octombrie, Marele Benefic Jupiter. Împreună, Jupiter și Marte vor dinamiza sectorul Relațiilor și îi vor încuraja pe Tauri să că primul pas, să ia atitudine sau să acționeze și să „provoace” oportunitățile.

Dar, cât timp Mercur va fi retrograd, Taurilor le va fi pusă răbdarea la încercare. După 23 decembrie, când Mercur va reveni la mersul direct, toate „se vor lega” mai ușor și mai rapid.

Până atunci, alte evenimente astrologice importante își vor spune cuvântul. De exemplu, în 18 decembrie va fi Lună Nouă în Săgetător. Aceasta poate aduce noi oportunități financiare pentru nativii Taur.

În 20 decembrie, Saturn va părăsi senul Săgetătorului și va ajunge în Capricorn, zodie în care se află, deja, Pluton și în care vor ajunge și Soarele (în 22 decembrie) și planeta Venus (în 25 decembrie).

Pentru Tauri, va începe o perioadă cu schimbări importante în plan personal pentru că zodia Capricorn patronează casa a 9-a din astrograma lor. Acesta este „casa Străinătății”, dar și casa studiilor superioare, a perfecționării profesionale.

Perioada va dura 3 ani, iar sfârșitul lui decembrie le va aduce Taurilor oportunități profesionale în/din străinătate sau dorința de a se întoarce „la școală”.

Prezența lui Venus în „casa Străinătății” poate anunța și o iubire de peste mări și țări sau o relație la distanță. Pentru cei care au, deja, „pe cineva”, ultima decadă a Lunii cadourilor le poate aduce o călătorie împreună cu persoana iubită.

 

 

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Gemeni

Gemenii trebuie să își asculte cu mai multă atenție partenerul, dar și să își exprime sentimentele.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Gemeni anunță schimbări în plan personal, mai multă atenție acordată comunicării în cuplu, dar și noi parteneriate, noi colaborări sau, pentru unii nativi, reluarea unor relații. Inclusiv de iubire.

În plan sentimental, Gemenii vor avea noroc, din prima zi a lunii: Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Săgetător și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma lor, unde va rămâne până la 25 decembrie.

Venus în casa Mariajului va anula tensiunile din cuplu și, în multe cazuri, va spori dorința nativilor de a se căsători, mai ales că în același sector se va afla, până în 20 decembrie, Saturn, planeta Responsabilității.

Dar tot aici va fi și Mercur retrograd, care îi poate face pe Gemeni să ia o decizie, dar să revină asupra ei, să anunțe ceva și apoi să se răzgândească. Tocmai de aceea, în special în plan relațional, Gemenilor li se recomandă să nu ia nicio hotărâre importantă înainte de 23 decembrie.

În 23 decembrie, Mercur, planeta care îi patronează, va reveni la mersul direct și va rămâne în Săgetător până la data de 11 ianuarie.

Mercur retrograd îi poate ajuta, însă, pe Gemeni să se împace cu un fost partener, să reia o relație sau o afacere.

Decembrie va fi o lună în care Gemenii se vor concentra mai mult pe propria persoană și își vor schimba prioritățile. De exemplu, acum vor renunța la anumite proiecte. Astfel, vor a avea mai mult timp și mai multă energie pentru viața personală.

Luna Plină din data de 3 decembrie va fi momentul unor decizii cu impact major asupra Gemenilor pentru că ea va avea loc în zodia lor.

Iar Luna Plină din 18 decembrie va avea loc în Săgetător și în casa Parteneriatelor din astrograma lor. La momentul de Lună Plină, Mercur retrograd le va atrage atenția asupra rolului pe care comunicarea îl are în cuplu și Gemenii vor înțelege că trebuie să își asculte cu mai multă atenție partenerul, iar Venus le „va spune” că trebuie să își exprime sentimentele.

Iar asta, pentru că mulți nativi Gemeni evită să facă declarații de dragoste, chiar și atunci când sentimentele lor sunt foarte puternice.

Pentru unii nativi, prezența lui Saturn în csa Mariajului poate anunța responsabilități suplimentare față de partener (de exemplu, o sarcină sau nașterea unui copil îi poate determina pe Gemeni să se gândească la oficializarea relației).

În 20 decembrie, Saturn va intra în Capricorn și va aduce mai multă responsabilitate a nativilor față de un proiect derulat împreună cu partenerul de viață, față de bugetul familiei sau față de o afacere pe care o vor transform pentru a avea mai mult profit și succes.

Saturn va rămâne în Capricorn aproape 3 ani de zile, alături de Pluton, planeta Transformării.

În Capricorn vor ajunge și Soarele (în 22 decembrie) și Venus (în 25 decembrie), iar toate acestea vor stabili un cadru favorabil pentru sărbători petrecute în intimitatea familiei, iar cele mai apreciate daruri vor fi cele „de suflet”, care se vor transforma în amintiri de neuitat.

 

Citește pe HUFF.RO și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu