Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar IANUARIE 2016

31 decembrie 2015, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - horoscop - stockfreeimages_com

Iata ce va rezerva astrele in luna ianuarie a lui 2016, potrivit Astrocafe.ro.

 

 

 

Berbec

Debutul anului îți aduce multe schimbări în plan profesional. Se pare că unele relații cu persoane care te-au susținut până acum în demersurile tale de la locul de muncă se vor reconfigura, dacă nu chiar se vor termina. Discuțiile cu șefii, cu autoritățile în general vor fi frecvente și de mare folos pentru viitorul tău parcurs socio-profesional. Fii răbdător, atent la ce ți se spune și evită reacțiile sub impulsurile de moment. Vor exista persoane în preajma ta care te vor susține în chip minunat, dar depinde numai de tine cum vei gestiona lucrurile. Noutățile de la locul de muncă vor veni mai repede decât preconizezi tu sau decât poți ține pasul cu ele. După 24 Ianuarie vei desluși noul traseu profesional pe care ar fi bine să-l urmezi. De evitat cheltuielile majore! În plan sentimental se închide definitiv o etapă, oferindu-ți posibilitatea să te orietenzi spre alte aventuri amoroase care își așteaptă rândul.

 

 

Taur

Relațiile parteneriale se animă din 04 Ianuarie, semn că ar fi bine să te gândești pe îndelete atât la relația cu partenerul de viață, cât și la relațiile de colaborare profesională. Unele dintre aceste relații necesită reconfigurări, discuții pe baza acțiunilor comune și decizii privitoare la bunul mers al relației. Posibil că se contureze finaluri, bine fiind să lași lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Mentalul este agitat și gândurile sunt greu de disciplinat. Depune eforturi să gândești pozitiv și să vezi partea plină a paharului vieții tale. Sunt multe lucruri și situații frumoase în preajma ta, dar pe care le neglijezi, din cauza temerilor bine ascunse. Relațiile cu străinătatea se îmbunătățesc după 24 Ianuarie, astfel că poți planifica o călătorie îndepărtată sau studii și cercetări în care să fie implicați și colaboratori din alte țări. De asemenea te poți angrena în programe de instruire personală sau profesională care-ți vor aduce beneficii la momentul potrivit.

 

 

Gemeni

Încă din primele zile ale lunii se conturează multă activitate profesională, sarcini de lucru care trebuie rezolvate rapid și relații colegiale destul de tensionate. Fii prudent, ocupă-te mai mult de îndatoririle tale și oferă-ți ajutorul numai la cererea expresă a celorlalți. Va apărea tendința de a munci peste măsură, riscând astfel să obosești sau să gafezi serios. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă și nu-ți depăși limitele personale și profesionale. Segmentul financiar este supus unor mari fluctuații, de aceea cheltuiește cu măsură. De avut în vedere achitarea datoriilor, de genul facturi, taxe, servicii, fiind o perioadă în care foarte ușor se pot produce încurcături în acte, pierderi sau chiar fraude. După 24 Ianuarie vor apărea îmbunătățiri în plan financiar de la și prin alții. A doua parte a lunii este favorabilă învățării și schimbului de informații, dar și pentru activități culturale. De mare folos ți-ar fi participarea la cursuri, seminarii, ateliere sau vizitele la târguri și expoziții de sezon.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.