Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar dragoste iunie 2019. Inceput de vara fierbinte, dar si naucitor pentru zodii!

29 mai 2019, , Vizualizări:
Horoscop lunar dragoste iunie 2019

Horoscop lunar dragoste Leu

In luna iunie, dragostea pica pe locul doi, dupa sarcinile profesionale, draga Leu. Vestea buna este ca reusesti sa-ti organizezi foarte bine sarcinile, astfel incat, desi nu este o prioritate acum, relatia amoroasa sa nu aiba de suferit. Ba din contra. Reusesti sa pui la punct probleme din trecut care au creat tensiuni intre tine si partener. Daca esti singur, se prefigureaza ceva interesant la orizont. Sunt sanse mari ca o prietenie sa se transforme intr-o idila pasionala.

Citeste-ti horoscopul lunar iunie 2019 aici! 

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

Horoscop lunar dragoste Fecioara

In luna iunie, romantismul este la cote maxime, draga Fecioara. Rani din trecut se vindeca, iar tu vei fi o cu totul alta persoana in raport cu partenerul de cuplu. Daca mai exista probleme de cuplu care sa-ti genereze emotii negative, acum este timpul sa le rezolvi. Daca esti in cautarea jumatatii, o calatorie te-ar putea aduce mai aproape de implinirea dorintei. Esti pregatit sa simti din nou fluturi in stomac?

Citeste-ti horoscopul lunar iunie 2019 aici! 

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

Horoscop lunar dragoste Balanta

O luna in care va trebui sa pui multe lucruri la punct, draga Balanta. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, vei gasi cusur multor lucruri. Numai cele mai stabile relatii de cuplu vor reusi sa treaca de aceasta luna fierbinte. Cele superficiale se vor destrama. Pana la urma, spre binele tuturor, caci noi inceputuri ii asteapta pe fostii parteneri. Nimic nu se va petrece, insa, fara discutii temeinice si situatii foarte bine cantarite. De aici si vibratia pozitiva, indiferent de turnura pe care o vor lua lucrurile. Daca esti singur, nu te teme. Sunt sanse mari sa incepi o noua aventura in doi. Totul e sa actionezi fara teama si cu multa incredere de sine.

Citeste-ti horoscopul lunar iunie 2019 aici! 

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

Horoscop lunar dragoste Scorpion

Pregateste-te pentru o luna fierbinte si la propriu, si la figurat, draga Scorpion. Singura problema ar fi faptul ca momentele de amor pasional pot fi urmate de dispute la fel de pasionale. Si invers. Daca esti singur, dragostea pluteste in aer. Apar oportunitati sa-ti intalnesti jumatatea. Tu nu trebuie decat sa fii atent sa alegi cu inima.

Citeste-ti horoscopul lunar iunie 2019 aici! 

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu