Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar Astrocafe noiembrie 2017: Final de relatie pentru o zodie, discutii aprinse despre bani pentru alta

01 noiembrie 2017, , Vizualizări: 3,522
zodiac - horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - capricorn-2689947_1920
Horoscop lunar Astrocafe noiembrie 2017: Iata care sunt predictiile pentru luna noiembrie potrivit AstroCafe.ro.
astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Evenimentele importante ale lunii roiesc în jurul banilor. Mai ales secțiunea care vizează banii și bunurile comune cu alții, moștenirile, partajele, câștigurile obținute din colaborări se vor îmbunătăți într-un anume fel. Pe de altă parte fii atent la variantele noi de obținere a unor venituri sau unor bunuri. Încet, sigur și discret se conturează alte surse materiale, utilizabile pe termen lung. După 10 ale lunii, gândirea și comunicarea se vor limpezi mult. Filozofia de viață abordată până acum necesită modificări și, vrei, nu vrei, perspectiva ta asupra lumii și vieții în general va fi cu totul alta. Planuri de călătorii îndepărate, de studii, discuții cu oameni erudiți, participare la seminarii, conferințe pe teme spirituale. Relațiile cu șefii se tensionează. De acum încolo acordă atenție sporită imaginii tale pubice și locului pe care îl ocupi în cadrul unui colectiv de muncă.

Taur

Zodia Taur

Multă forfotă în segmentul partenerial. Discuții cu partenerul de viață, cu cei de afaceri sau în cadrul unor colaborări vechi. Se conturează schimbări majore și definitive în relațiile parteneriale, inclusiv apariția unor colaborări noi. Se încheie o etapă, se deschide o alta. Renunță la ceea ce este perimat și orientează-te rapid spre noi orizonturi. Segmentul financiar se îmbunătățește, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Totuși mai sunt restricții, ceea ce înseamnă că este nevoie în continuare de prudență și de evitarea acumulării datoriilor pe termen lung. Pe de altă parte, gândirea și comunicarea vor intra într-un con de umbră. Călătoriile devin vulnerabile, bine fiind să pleci la drum numai cu un scop precis și în condiții de siguranță. Relațiile cu prietenii se ameliorează, astfel că poți discuta fără rezerve cu aceștia.

Gemeni

Zodia Gemeni

Ai multe de făcut la locul de muncă, dar și acasă în plan personal, activitățile domestice de rutină își așteaptă rândul. Selectează prioritățile și dozează-ți eforturile! Ai spor, elan, planuri mărețe de a rezolva multe și mărunte, dar nu forța nota. Ești apreciat și susținut de către colegi, însă unii pot profita de bunăvoința ta. Ambientul din sfera profesională este unul în schimbare. Sunt șanse chiar să-ți găsești un job nou, mult mai bine plătit și cu condiții excepționale de muncă. Totul este să fii deschis la schimbări și să vizualizezi clar ce anume vrei. Sănătatea este un alt capitol atins de razele astrelor în chip benefic. Îmbunătățirea stării generale de sănătate, găsirea unor soluții optime de vindecare, abordarea unui nou stil de viață și activitate. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc vizibil după 10 ale lunii.

Rac

Zodia Rac

Relațiile sentimentale îți solicită atenția și eforturile. Reconfigurări ale relațiilor vechi, conturarea altora noi, discuții ample cu copiii, planuri de a avea copii. Pe de altă parte începe un proces lung în plan amoros, pe parcursul căruia îți vei schimba concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. Ocupă-te de un hobby, organizează activități recreative împreună cu cei dragi și bucură-te de tot ce te înconjoară! La serviciu se ameliorează situația după 10 Noiembrie, dar fii vigilent în continuare. Relațiile colegiale se îmbunătățesc și îți vor fi recunoscute meritele. De asemenea, sănătatea se îmbunătățește la modul general. Vor rămâne pe fundal afecțiunile deja cunocute, existând șanse de a găsi remedii excepționale utilizabile pe termen lung. Relațiile parteneriale intră într-un con de umbră, fiind nevoie de atenție sporită.

Leu

Zodia Leu

Foarte animat devine segmentul domestic. Se conturează schimbări în mediul de acasă, fie prin renovarea spațiului de locuit, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale, fie prin plecarea sau sosirea unor membri ai familiei. Discuțiile vor fi ample, importante, cu efecte pe termen lung. Stabilește-ți obiective domestice și familiale clare, iar ele se vor concretiza la momentul potrivit. Relațiile amoroase și cele cu copiii se vor îmbunătăți vizibil după 10 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Mai sunt posibile turnuri spectaculoase de situație. Capitolul muncă va căpăta alte dimensiuni pentru tine din a doua parte a lunii. Se recomandă prudență, pentru că va interveni un soi de ruptură între tine și tot ce ține de muncă și relații colegiale. Schimbări majore în acest sens, dar ele se vor instala discret. Acordă atenție sporită sănătății întregului organism.

astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu