Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar Astrocafe august. Inceputuri si sfarsituri, relatii toxice. Vezi ce zodie pune punct unei relatii

01 august 2017, , Vizualizări: 2,443
horoscop calendar zodii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele in luna august 2017, potrivit AstroCafe.ro.

 

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Relațiile amoroase și cele de prietenie sunt foarte încercate de-a lungul acestei luni. Finaluri și începuturi, însă toate punctate cu note bizare. Se răstoarnă bunul mers al oricărei relații de acest fel și nimic nu va mai fi ca înainte. Discuții de anvergură, posibil reluarea unor acțiuni comune cu unele persoane dragi, dar și controverse pe măsură. La serviciu este mult de lucru, iar colegii îți cam obstrucționează munca și elanul. Se recomandă prudență la tot ce ține de documente, echipamente de lucru, comunicare, pentru că sunt posibile avarii și dialoguri sterile. Bazează-te numai pe eforturile tale. Unele afecțiuni pot recidiva în special cele cardiace și cele legate de sistemul digestiv. Odihnește-te conștient și lasă grijile deoparte!

Taur

Zodia Taur

Evenimentele principale ale lunii se vor regăsi în segmentul domestic și în cel profesional. La serviciu, probabil că din cauza remunerației precare sau a beneficiilor nesatisfacătoare iei decizii majore privitoare la finalizarea unei etape importante. Totuși fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că sunt posibile discuții aprinse și retragerea unor responsabilități care te puneau cumva într-o postură de conducere. Acasă, în familie este multă forfotă, discuții și acțiuni domestice importante cu efecte pe termen lung. Se conturează o nouă etapă fie prin schimarea reședinței, fie prin vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale scumpe. Verifică atent instalațiile de foc și de aer din spațiu locativ, deoarece sunt posibile avarii serioase.

Gemeni

Zodia Gemeni

Foarte dinamice sunt relațiile cu anturajul apropiat pe tot parcursul acestei luni. Discuții purtate pe tonuri înalte, controverse, călătorii pe distanțe scurte pentu a rezolva diverse personale și profesionale, un amalgam de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de urmărit și controlat. Este vremea să-ți stabilizezi sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața și acțiunile. Desprinde-te din relațiile toxice și orientează-te spre oameni noi, progresiști care să te ajute să evoluezi pe toate planurile vieții. Cultivă gândirea pozitivă, întrucât mentalul este destul de răscolit, fiindu-ți uneori dificil să relaționezi cu ceilalți. În a doua parte a lunii se lămuresc relațiile parteneriale, unele finalizându-se definitiv.

Rac

Zodia Rac

Se conturează noutăți financiare pe tot parcursul perioadei analizate. Se încheie o etapă de câștig de la și prin alții, asta însemnând că se pot rezolva moșteniri, partaje personale și profesionale sau se pot lămuri demersuri legate de instituții financiare. Este nevoie de prudență și discernământ vizavi de tot ce ține de cheltuieli și investiții, întrucât există o tendință de a exagera sau de a te grăbi. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca desfășurată la un job, fiind posibil fie sarcini de lucru noi care îți măresc, în timp, veniturile, fie apare o ofertă de colaborare deosebită. Dar, în umbră există interese meschine și nu este chiar ceea ce pare. Analizează pe îndelete totul și evită deciziile majore mai ales după 13 August.

Leu

Zodia Leu

Este cea mai importantă perioadă din acest an pentru tine, deoarece energia sa te predispune la schimbări majore pe toate planurile vieții. Rezervă momente, zile în care să te gândești numai la cum dorești să se defășoare viața ta de acum încolo, vizualizează intens asta cu cele mai mici detalii și ai încredere că Universul îți va răspunde pe măsură. Totul este să eviți exagerările și implicarea în treburile celorlalți. Pe de altă parte, sănătatea întregului organsim este fluctuantă, fiind posibile manifestarea unor afecțiuni ale sistemului circulator, ale inimii, ale ochilor sau ale coloanei vertebrale. Odihnește-te conștient și plimbă-te mai mult în aer liber. Finaluri clare în relațiile parteneriale, fie că este vorba despre o relație matrimonială, fie despre una profesională.

 astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu