Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop ianuarie Astrocafe.ro. Schimbari in plan sentimental, etape noi in plan financiar

03 ianuarie 2018, , Vizualizări: 4,583
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - astronomical-clock-408306_1920
Horoscop ianuarie Astrocafe.ro. Iata previziunile astrologice pentru luna ianuarie. Horoscop complet pentru toate zodiile, de la  AstroCafe.ro.
astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

O lună dinamică în plan socio-profesional. Discuții ample cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale, un carusel interesant de situații, dar dificil de înțeles la prima vedere. Se recomandă prudență și reține cele discutate la locul de muncă. Unii îți pot contesta poziția în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea șefilor și colegilor va lăsa de dorit. Cheltuieli majore comune cu alții, dar și implicare în investiții financiare de anvergură. Relațiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuții interesante, activități plăcute desfășurate în comun, fiind șanse să te împrieteneși cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan sentimental, conturându-se un final de etapă. Fii deschis către alte relații și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Taur

Zodia Taur

Relațiile parteneriale sunt foarte active prin discuții ample, importante, dar și prin desfășurarea unor activități comune deosebite. Este vremea să te desprinzi din parteneriatele neprofitabile, indiferent că este vorba despre relația matrimonială sau despre colaborări profesionale. Cu siguranță unele parteneriate se vor destrăma fie că vrei, fie că nu. Mentalul este foarte agitat, iar avalanșa de gânduri care îți inundă mintea te obosește pe de o parte, iar de pe de alta te ajută să înțelegi anumite aspecte ale personalității tale ce trebuie îmbunătățite. Planuri de călătorii îndepărtate, discuții cu persoane străine, călătorii propriu-zise, dar și orientarea eforturilor spre abordarea unor cursuri și studii pe termen lung.

Gemeni

Zodia Gemeni

Foarte mult de lucru la serviciu, dar și rutina zilnică de acasă te preocupă în mod special. Există riscul să exagerezi cu munca și cu eforturile de orice fel, aspect neindicat. Relațiile colegiale sunt tensionate, astfe că ar fi bine să te ocupi numai de îndatoririle tale și să-i lași în pace pe ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital și pe segmentele gâtului, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. După 26 Ianuarie, starea sănătății se îmbunătățește vizibil. Odihnește-te conștient și îngrijește-te pe îndelete! Segmentul financiar comun cu alții se evidențiază prin cheltuieli majore, discuții despre investiții, moșteniri sau partaje personale și profesionale. Prudență în tot ce ține de bani și bunuri!

Rac

Zodia Rac

Relațiile sentimentale îți dau mult de furcă, de aceea fii prudent și ține-ți în frâu emotivitatea. De fapt este o perioadă favorabilă testării acestor relații și vor rezista numai acelea fundamentate pe baze solide și de bună calitate. În plan partenerial este multă forfotă, schimbări și reveniri asupra aspectelor neplăcute sau nerezolvate. Sunt șanse de separare, divorț, anularea unor promisiuni și contracte vechi. Răscoliri sufletești, desprinderi din situații neprofitabile. Gustul dulce-amar predomină în toate tipurile de relații, însă depinde numai de tine cum te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat. După 19 ale lunii se întrezăresc îmbunătățiri financiare de la și prin alții. Se deschide o nouă etapă de câștig, dar apar și cheltuieli.

Leu

Zodia Leu

Situații dinamice în plan domestic! Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, existând riscul declanșării unor animozități pe termen lung. Pe de altă parte sunt favorizate treburile gospodărești, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale și demersurile privitoare la moșteniri și partaje. Posibile avarii la instalațiile de apă din spațiul locativ. Mult de lucru la serviciu, însă predomina senzația de mers în gol. Muncește prudent, ocupându-te numai de îndatoririle tale și mai rar sau deloc apelează la colegi. Relațiile profesionale sunt deficitare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos, dar și pe stomac. Controlează-ți emoțiile și reacțiile, pentru că riști să-ți deteriorezi atât trupul, cât și sufletul.

Fecioara

Zodia Fecioara

Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente. Este momentul să te desprinzi din relațiile care s-au dovedit nepotrivite. Astfel se face loc în preajma ta pentru alte personaje de o mai bună calitate. Călătorii pe distanțe scurte pentru rezolvarea unor demersuri personale și profesionale. De asemenea vor intra în sfera ta interes și abordarea unor studii sau cercetări spirituale. Relațiile sentimentale sunt dinamice, instabile și difcil de gestionat sau de înțeles acum. Totul este să privești situațiile detașat și chiar să te gândești ce anume ai de învățat din ce se petrece în jurul tău. Etapă sentimentală nouă din 17 Ianuarie, dar nu forța nota și ai răbdare. Evită critica excesivă și izbucnirile emoționale necontrolate. Multă muncă în a doua parte a lunii.

 

 

astrocafe

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu