Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop de FINAL 2018, VERDICTUL cartilor de TAROT pentru zodia ta !

01 decembrie 2018, , Vizualizări:
horoscop tarot - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fortune-telling-2458920_1920

Horoscop tarot. Iata horoscopul lunii finalului de an, pentru cum incheiem decembrie 2018 si ce ne poate aduce timpul ramas pana la Anul Nou din perspectiva cartilor de tarot. Cartile de tarot sunt un set de 78 carti ce dateaza din a doua jumatate a secolului 15 si folosite in diverse parti ale Europei initial doar ca joc de carti. Apoi, incepand cu secolul al 18lea au inceput a fi folosite ca mijloc de accesare a subconstientului si informatiilor din Univers, datorita simbolismului fiecarei carti de joc ce a permis dezvoltarea acestui instrument, pentru a primi raspunsuri sau a prezice viitorul.

Cartile de tarot sunt populare in multe parti ale lumii, inclusiv in tara noastra. Ele contin 78 carti, fiecare cu imaginea, simbolismul si povestea sa. Exista cele 22 carti numite Arcana Majora ce reprezinta lectiile karmice si spirituale ale vietii si cele 56 carti numite Arcana Minora ce reflecta procesele si restristile pe care le experimentam in viata de zi cu zi.

 

Cartile de Tarot pot fi interpretate ca o carte de povesti  despre viata fiecaruia dintre noi, ca o oglinda spre suflet si o cheie spre intelepciunea universala ce se rasfrange si asupra noastra.

Fiecare lectie spirituala pe care o intalnim in viata poate fi gasita in cele 78 carti de Tarot. Iar cand un specialist in tarotologie consulta cartile de Tarot cu intentia bine precizata de a livra mesaje pentru o persoana anume sau pentru o zodie anume, practic este ghidat sa afle exact lectiile pe care le avem, mesajele pe care sa le primim cu scopul de a trai o viata inspirata si frumoasa. Este ca si cum ni se pune in fata o oglinda spre sine ca sa ne accesam subconstientul colectiv.

 

 

 

Horoscop Tarot : BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Noul An va fi important pentru tine la un nivel profund si adanc. Privesti inainte, tot inainte, departe in viitor si reflectezi la obiectivele tale de termen lung. Sunt ele pline de inspiratie ? Sunt ele ambitioase ? Sunt ele realiste ?

Ai experimentat o pierdere in acest an, iar acest aspect te-a schimbat dintr-un anumit punct de vedere. Emotiile tale si gandurile taler au fost prinse spre ce s-a intamplat. Acum, in interiorul tau, fara sa fii stimulat sau impins de la spate de altcineva, esti pregatit sa revizuiesti directia spre care te indrepti. 2019 va fi un an mare !

 

 

Horoscop Tarot : TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Tu stii ca posesiunea este ceva foarte important pentru tine, este un subiect vital ? (“ce e al meu e al meu, ia-ti mainile de pe el”). Ei bine, aceasta atitudine va incepe sa se relaxeze in aceasta luna decembrie si asta se va simti in bine in cele mai apropiate relatii ale tale.

Atunci cand incetezi sa mai fii obsedat de cine ce are, cine plateste, daca cumva cineva vrea ce e al tau, etc, etc (obositor, nu-i asa?), poti incepe sa te bucuri mai mult de moment si de oameni. Si, stai linistit, sunt MULTE momente magice de care sa te bucuri in acest sezon festiv cu cei pe care ii iubesti si apreciezi.

 

 

Horoscop Tarot : GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Natura ta umana te face sa fii mereu orientat spre viitor, spre ce poti obtine si realiza, si asta intr-o maniera nelinistita. Calmeaza-te. Racoreste-te. Este timpul sa te relaxezi, sa reflectezi si sa reprivesti TOT ce ai obtinut in acest an. Incarca-te cu o privire spre ce a fost. Opreste-te sa te tot uiti dupa urmatorul lucru mare (macar pana la 1 ianuarie 2019). Doar bucura-te de ceea ce ai cu cei ce ti-au fost aproape in acest an. Universul iti da oficial o pauza de la a fi asa de ambitios. Bucura-te de aceasta stare de liniste la care esti invitat.

 

 

Horoscop Tarot : RAC (21 iunie – 22 iulie)

O mare constientizare te asteapta luna aceasta, deci tine-te pe pozitii si continua sa faci ceea ce faci. Chiar daca ti se pare ca e fara de sfarsit, esti rugat sa ai incredere si credinta ca esti foarte aproape de succes. Pe de alta parte, apele pe care navighezi se anunta linistite si calme. Cu un singur mic effort ca sa depasesti obstacolele si vei vedea ca totul nu a fost asa de rau precum credeai. Te poti relaxa apoi si bucura de sezonul festiv.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.