Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Cum sunt persoanele nascute in Anul Cainelui - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Cum sunt persoanele nascute in Anul Cainelui

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Cum sunt persoanele nascute in Anul Cainelui
Horoscop chinezesc Anul Cainelui - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - calendar-3166273

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Anul 2018 este, in zodiac chinezesc – Anul Cainelui de Pamant. Daca nu stii ce zodie esti in horoscop chinezesc, da click aici.

Afla aici cum sunt copiii nascuti in Anul Cainelui.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Talismane

Daca esti nascut in Anul Cainelui, iata care sunt talismantele tale:

Numere norocoase: 3, 4, 9 sau combinatiile dintre cele trei numere

Culori norocoase: rosu, verde, violet

Flori norocoase: trandafir, orhidee

Zile norocoase: 7, 28 din fiecare luna a Calendarului lunar chinezesc.

Luni norocoase: a 6-a, a 10-a si a 12-a, din Calendarul lunar chinezesc.

Directii norocoase: est, sud si nord-est.

 

Pentru persoanele nascute in Anul Cainelui sunt considerate mai putin norocoase culorile: albastru, alb si auriu, numerele 1, 6 si 7, sud-est, si lunile a 5-a si a 8-a din calendarul lunar chinezesc.

 

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Personalitate

Persoanele nascute in Anul Cainelui sunt loiale, oneste, amabile, dragute si foarte precaute. Pentru ca au un simt al loialitatii foarte dezvoltat, acesti oameni li se dedica trup si suflet celor pe care ii iubeste. Nu sunt foarte buni comunicatori si le este destul de dificil sa isi exprime sentimentele, de aceea vor lasa impresia ca sunt incapatanati. In realitate, insa, ei sunt persoane linistite, care isi doresc un trai onest, intr-o familie iubitoare in care sa domneasca armonia. Cine s-a nascut in anul Cainelui este gata oricand sa-si ajute semenii, se lasa de multe ori pe ultimele locuri in ordinea prioritatilor, pentru a avea grija de satisfacerea nevoilor celorlalti. De aceea este si foarte socat cand cineva il tradeaza sau ii insala asteptarile.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Sanatate

La capitolul sanatate, persoanele nascute in Anul Cainelui stau foarte bine. Sunt firi optimiste, active, deci rezistente la boli din sfera racelilor, gripelor etc.

Pentru ca nu sunt firi materialiste, sunt destul de degajate si n-au probleme cu stresul, anxietatea sau grijile legate de bani.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Cariera

Pentru ca sunt firi loiale, cele mai potrivite cariere pentru persoanele nascute in Anul Cainelui sunt cele in care isi pot ajuta semenii: politie, cercetare, consiliere, design interior, invatamant, politica, clerici, justitie.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Compatibilitate si relatii

Fiecare semn zodiacal are caracteristicile sale. In ceea ce priveste compatibilitatea amoroasa, in zodiacul chinezesc, pentru zodia Cainelui cea mai potrivita zodie este zodia Iepurelui. Nu exista deloc comatibilitate intre Caine si Dragon, Capra si Cocos.

Persoanele nascute in Anul Cainelui prefera sa sufere decat sa faca rau cuiva. Nu vor face niciodata ceva impotriva valorilor lor morale. Cu prietenii sunt foarte apropiati, dar conservatori si precauti. Vor sa se asigure ca loialitatea este reciproca.

In relatiile amoroase se indragostesc destul de usor si raman fidele pana la moarte. Totusi, exista momente in care intensitatea sentimentele lor fluctueaza.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Elemente

In zodiacul chinezesc, fiecare semn zodiacal este asociat cate unui element primordial (Metal, Lemn, Apa, Foc, Pamant), care se repeta la fiecare 60 de ani.

 

Caine de Lemn (1934, 1994, 2054): sincer, intelegator, politicos si foarte rabdator.

Persoanele nascute in Anul Cainelui de lemn sunt devotate meseriei lor, depasesc cu brio obstacolele aparute in calea lor. Sunt croite pentru slujbe in care se cere multa rabdare.

 

Caine de Foc (1946, 2006, 2066): sincer, inteligent si foarte muncitor.

Persoanele nascute in Anul Cainelui de Foc sunt foarte motivate in urmarirea visurilor lor, pe care le ating unul cate unul, gratie inteligentei si perseverentei. Muncesc foarte mult pentru a progresa, dar, pentru a reusi, nu trebuie sa se angajeze in mai multe treburi deodata, ci sa le faca una cate una.

Cainii de Foc pot fi usor influentabili, de aceea este indicat sa nu stea prea mult in preajma persoanelor pe care nu le plac.

 

Caine de Pamant (1958, 2018, 2078): serios, comunicativ, responsabil.

Persoanele nascute in Anul Cainelui de Pamant nu se incurca cu jumatatile de masura. Pentru ei ori e alba ori e neagra, nu exista nuante de gri. Sunt persoane comunicative, dar nu sunt foarte interesate de parerea celorlalti. Principiul lor de viata este “Eu imi vad de drumul mei, ceilalti n-au decat sa vorbeasca!”. Cainii de Pamant sunt responsabili, seriosi, cu rezultate pe masura muncii lor.

 

Caine de Metal (1910, 1970, 2030): conservator, precaut, gata sa-i ajute pe ceilalti.

Persoanele nascute in Anul Cainelui de Metal sunt conservatoare, precaute, dar gata oricand sa-i ajute pe ceilalti. In schimb, nu le place sa se bazeze pe altii si prefera sa faca ei singuri totul. Nu renunta la visurile lor, indiferent de obstacolele intalnite.

 

Caine de Apa (1922, 1982, 2042): curajos, egoist, foarte abil cu banii.

Persoanele nascute in Anul Cainelui de Apa sunt tipicare, planuiesc totul in amanunt, pe multi ani inainte. Pot parea egoiste, pentru ca isi canalizeaza energia inspre implinirea telurilor propuse. Sunt foarte abile cu banii si pare ca pot face avere “din nimic”. In spate, insa, se ascunde o munca titanica si o planificare stricta a actiunilor.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Anul 2018 pentru Caini

Potrivit astrologiei chinezesti, oamenilor nu le merge foarte bine atunci cand este Anul semnului in care s-au nascut. Ca atare, 2018 nu este un an excelent pentru persoanele nascute in Anul Cainelui.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Cainelui. Celebritati

Celebritate Data nasterii Element
Winston Churchill 30 noiembrie 1874 Anul Cainelui de Lemn
Maica Teresa 26 august 1910 Anul Cainelui de Metal
Elvis Presley 8 ianuarie 1935 Anul Cainelui de Lemn
Bill Clinton 19 august, 1946 Anul Cainelui de Foc
Donald Trump 14 iunie, 1946 Anul Cainelui de Foc
George Bush Jnr 6 iulie 1946 Anul Cainelui de Foc
Steven Spielberg 18 decembrie 1946 Anul Cainelui de Foc
Madonna 16 august 1958 Anul Cainelui de Pamant
Michael Jackson 29 august 1958 Anul Cainelui de Pamant
Justin Bieber 1 martie 1994 Anul Cainelui de Lemn

 

 

 

 

 

Surse: chinahighlights.com

Data articol: 12/03/2018