Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop 2018. Norocul va surade acestor zodii in 2018. E si zodia ta in top?

19 decembrie 2017, , Vizualizări:
horoscop 2018 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - new-year-2841115_1920

Horoscop 2018. Astrologii spun ca anul 2018 va fi unui uluitor. Vor avea loc trei mari tranzitii astrologice: Marte va iesi din Balanta, Saturn va iesi din Scorpion, dar vor intra in aceasta zodie Marte si Jupiter.

Inainte de a intra in Scorpion, Jupiter le lasa zodiilor putin timp de odihna. Marte va intra in Scorpion din 17 ianuarie, unde va ramane pana pe 7 martie. Drept urmare, aceste trei luni sunt foarte importante pentru cateva zodii, care vor trece prin transformari semnificative.

 

Horoscop 2018. Vestea buna este ca toate aceste tranzitii au efecte pozitive asupra tuturor zodiilor, la toate aspectele vietii: sanatate, cariera, dragoste, mariaj, bunastare, insa numai cateva beneficiaza la maximum de ele.

 

 

Horoscop 2018. Iata care sunt zodiile carora norocul se va surade din plin in anul 2018.

 

 

Berbec

Marte va aduce numai lucruri bune pentru Berbeci, dar si pentru celelalte zodii, in special la tot ce are legatura cu banii.

Daca in ultima vreme ai avut frustrari legate de eforturile depuse fara prea multe rezultate, situatia se va schimba. Vei descoperi oportunitati care vor duce la progresul tau in cariera.

 

 

Capricorn

Pentru Capricorni, Marte are numai vesti bune. Tranzitia in Scorpion inca de la inceputul anului, intre ianuarie si martie 2018. Va fi o perioada propice pentru cei care stiu sa-si managerieze banii cu intelepciune. Pentru cei care au afaceri, acestea vor prospera, pentru cei care au o slujba, vor fi promovati.

 

 

 

Leu

Cealalta tranzitie a anului, Saturn – in Scorpion, va avea un impact major asupra nativilor zodiei Leu. Tot ce are legatura cu familia, turbulente, neintelegeri, se vor armoniza pana la finalul anului. Nu este exclus sa te muti in casa noua pana la mijlocul anului viitor.

Castigurile materiale nu vor intarzia sa apara. Superiorii sunt foarte impresionati de activitatea ta.

 

 

Balanta

Balantele se vor bucura si ele de efectele pozitive ale tranzitiei lui Saturn in Scorpion. Isi vor gasi linistea, armonia in viata personala. Nu este exclusa oficializarea unei relatii, organizarea unei nunti, a lunii de miere sau mutarea intr-o casa mai mare. Se intrevad cheltuieli in aceasta zona.

 

 

Alte horoscoape gasesti aici.

 

 

Sursa: speakingtree.in

 

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.