Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop 2016: Care sunt cele mai norocoase zile din 2016

31 decembrie 2015, , Vizualizări:
horoscop 2016 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

 

Capricorn

Nu este exclus pentru nativii zodiei sa porneasca o afacere proprie, in acestsens, cele mai bune date putand fi in perioada 18-25 ianuarie. Luna februarie va fi si ea dedicata carierei, rezultate favorabile putand fi inregistrate in 12 sau 25 februarie. Lunile aprilie si octombrie este dedicata problemelor de familie care isi vor gasi rapid rezolvarea. Datele importante din luna octombrie sunt 18, 21 si 26. Si cei singuri pot avea succes in dragoste, datele ce ar merita mentionate sunt 3, 6, 12 si 18 aprilie. Capricornii care isi doresc succesul in cariera ar trebui sa se concentreze pe datele 6-22 iunie. Cand vor castiga rezultatele meritate, Capricornii isi vor indrepta intreaga energie spre viata amoroasa. Decizii importante se anunta in zilele de 17, 18 si 27 august. Recomandarea speciala este sa nu ii lasi pe altii sa iti influenteze deciziile. Luna noiembrie nu aduce implicatii majore, totusi, spre finalul lunii se anunta cateva reusite in plan profesional. In luna decembrie, Capricornii pot consolida succesul profesional, rezultate importante fiind marcate pentru perioadele 8-11 si 14-18 decembrie.

 

 

Varsator

Varsatorii incep anul relaxati, fara probleme majore sau date ce ar trebui luate in seama. Luna mai poate aduce succesul din punct de vedere profesional. Rezultate remarcabile pot fi inregistrate in perioadele 4-8 mai si 19-23 mai, mai ales daca ai propria afacere. Luna iunie este calma, fara evenimente majore. O atentie sporita ar trebui acordata perioadei 19-23 iunie, insa nu esti direct implicat in aceasta poveste, ci cineva din familia ta. Zile foarte bune in plan afectiv vor fi in luna septembrie. Mentiuni speciale ar trebui notate in zilele de 18, 19 si 29 septembrie, mai ales pentru cei care nu au intemeiat inca o familie. Pentru a avea succes in luna octombrie, bazeaza-te pe intuitie. Nu sunt mentionate zile speciale la care sa fii atent. Luna noiembrie poate aduce evenimente importante in familie. Atentie la datele 4-7 noiembrie si 16-18 noiembrie. In luna decembrie poti pune la punct toate problemele nerezolvate peste an. Zilele propice sunt primele 10 ale lunii.

 

 

Pesti

In luna ianaurie, Pestii vor fi foarte populari. Intre 7 si 18 ianuarie vor avea loc tot felul de evenimente la care se vor face remarcati. In urma acestora, succesul Pestilor va fi garantat. Luna februarie este dedicata vietii amoroase, zile speciale putand fi 4, 7 si 18 februarie. Iti poti planifica intalniri romantice in aceste zile. Daca planifici o nunta, o perioada propice pare a fi intre 5 si 18 mai. Intreaga luna mai pare a fi dedicata familiei, prietenilor si relaxarii. Luna iunie nu are evenimente semnificative, fiind recomandata cat mai multa odihna. Daca nu ai succes la birou, cu siguranta vei avea in viata personala in luna septembrie. Daca esti singur, fii atent la datele de 18, 28 si 29 septembrie. Dorintele tale par a se implini in aceste zile. In luna noiembrie, cu cat muncesti mai mult, cu atat vei avea mai mult succes. Luna decembrie va fi una a relaxarii, fara evenimente majoare.
Sursa: gotohoroscope.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.