Horoscop 2014: Afla previziunile astrale pentru anul viitor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop 2014: Afla previziunile astrale pentru anul viitor

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop 2014: Afla previziunile astrale pentru anul viitor

Anul 2014 bate la usa. Afla care sunt previziunile astrale, pentru a sti cum iti va merge anul viitor.

 

Horoscop 2014: Berbec

Anul 2014 va fi pentru Berbeci mai usor decat a doua jumatate a lui 2012 si intregul an 2013. Berbecii vor regasi o bucurie sublima in fiecare rutina a zilei. Va exista o usoara indoiala in privinta banilor care, desi vin suficient de multi, Berbecii sunt usor nelinistiti ca nu vor mai veni. Este foarte posibila schimbarea locului de munca, iar jobul la care au visat toata viata sa se transforme, in sfarsit, in realitate. In relatii, este recomandat sa nu mai fie chiar atat de analitici si nu mai transforme totul intr-o afacere.

2014 este un an al realizarilor.

 

Horoscop 2014: Taur

Pentru Tauri, anul 2014 va fi unul dedicat familiei si intimitatii in cuplu. Pentru ca banii vor veni foarte multi si le vor asigura o stabilitate financiara solida, vor putea sa faca tot felul de aranjamente in casa: schimba mobila, redecoreaza caminul. Le mai raman bani si pentru investitii, chiar si in imobiliare.  Mai mult, ajuta si pe altii sa isi rezolve problemele financiare. Este recomandat sa nu fie prea duri cu ei insisi.

2014 este un an norocos.

 

Horoscop 2014: Gemeni

In anul 2014, la Gemeni vor suferi transformari majore la capitolele comunicare, emotii, studii, contacte sociale. Devin mai economi, au mai multa grija de finantelor lor, proprietati si bunuri, sunt mai prudenti. Comunicarea ii poate ajuta sa-si suplimenteze veniturile in 2014. Se anunta un an plin de calatorii de scurta durata. Anul 2014 inseamna pentru Gemeni largirea ariei de cunostinte si relatii, care sa-i poate ajuta in diverse probleme cu care se pot confrunta. Lunile septembrie si octombrie sunt bogate din toate punctele de vedere.

2014 este anul schimbarilor.

 

Horoscop 2014: Rac

Pentru Raci, 2014 inseamna recreere. Isi dau seama ca familia, copiii si timpul liber au mai multa importanta decat restul lucrurilor, asa incat intreaga lor energie se concentreaza doar asupra acestor aspecte. Vor reusi totusi sa echilibreze balanta munca-familie, astfel incat nimic sa nu umbreasca fericirea caminului. Septembrie este luna castigurilor substantiale din punct de vedere banesc, insa tot anul se bucura de o forta creatoare iesita din comun.

2014 este anul creativitiatii.

 

Horoscop 2014: Leu

Pentru Lei, anul 2014 se anunta abundent, in special dupa luna iulie. Parca fac bani din piatra seaca, pe orice pun mana, se transforma in bani. Intreaga atentie se indreapta spre cariera, reputatie, venituri, posesiuni. Se anunta sporirea responsabilitatilor, in special la job, iar noile schimbari ii incanta pentru ca le considera oportunitati de dezvoltare personala. Nici in plan sentimental lucrurile nu stau rau, cele mai prolifice luni in amor fiind aprilie si noiembrie.

2014 este anul constructiei.

 

Horoscop 2014: Fecioara

Anul 2014 are multe oportunitati de calatorii pentru Fecioare. Un an excelent pentru comunicare  si studii. Inveti si absorbi cat mai multe informatii din toate domeniile, in special cele care au legatura cu credintele si filosofiile personale. De asemenea, esti deschis sa impartasesti si celor mai tineri decat tine informatiile pe care le dobandesti. Dragostea si romantismul nu sunt capitole la care sa exceleze in 2014, intrucat isi concentreaza intreaga atentie pe cariera si studii. Insa, in lunile februarie, august si octombrie se intrevad intervale in care dragostea va fi la cote maxime.

2014 este anul dezvoltarii personale.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/12/2013