Cum sunt femeile nascute in luna iulie. Ce au ele deosebit? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt femeile nascute in luna iulie. Ce au ele deosebit?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Cum sunt femeile nascute in luna iulie. Ce au ele deosebit?
Femeile nascute in luna iulie

Femeia nascuta in iulie este timida, nobila si, ocazional, zgarcita. In bucatarie se descurca excelent. Este una la un milion. Nu vei mai gasi niciuna ca ea. Nu-i place sa fie criticata, nu va accepta sa i se atraga atentia asupra greselilor ei. In decursul a 3-4 luni se schimba de nenumarate ori. S-ar putea chiar sa nu-ti vorbeasca atunci cand trece prin momente mai proaste.

Daca incepe sa se certe cu tine, nu te astepta sa vina inapoi cu ochii in lacrimi si sa-ti ceara iertare pentru ca niciodata nu se va intampla asta. De multe ori nu vei sti ce sa faci atunci cand esti impreuna cu o femeie nascuta in iulie. Nu vei putea sa o incadrezi in nicio tipologie cunoscuta de tine. Cand ploua afara se simte deprimata, insa odata cu iesirea soarelui ii apare si ei zambetul pe buze.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Este o persoana total imprevizibila.

Incercarea de a-ti da seama ce vrea este ca si cum ai incerca sa prevezi cum va fi vremea pentru urmatoarele doua luni. Insa acest lucru nu este posibil intrucat sunt prea multi factori instabili care trebuiesc luati in calcul. Are si zile in care pare sa se fi trezit cu fata la cearceaf. Daca vrei sa fii cu ea trebuie sa te adaptezi si sa te obisnuiesti cu aceste schimbari care se petrec tot timpul.

Modul ei de actiune este asemenea unei piese muzicale, fiecare nota difera de cea precedenta. Ar trebui sa stii ca are un temperament dificil si o imaginatie bogata. Stie cum sa salveze lucrurile, iar aceste trasaturi de caracter o ajuta sa fie un consilier financiar neintrecut. Femeia nascuta in iulie este asemeni lucrurilor antice. Tocmai de aceea, ii plac amtichitatile, are chiar si lucruri care au apartinut unor figuri istorice importante.

Citeste si: Sunt 4 tipuri de oameni nascuti in luna IULIE. Tu din ce categorie faci parte?

Cheltuie foarte putini bani comparativ cu cat castiga.

Banii sunt un subiect despre care poate vorbi ore in sir. Daca vrea sa fiti impreuna, primul lucru la care se va gandi si depre care va vorbi este banul, cat de multi ai in contul bancar. Daca, s-a indragostit de tine iti va ramane alaturi chiar daca nu esti bogat cu o conditie: ca macar sa inveti cum sa castigi mai multi bani.

Nu fi surprins daca nu-ti va sari de gat atunci cand ii oferi cel mai scump cadou pe care ti-l puteai permite. Insa acesta este felul ei de a fi asa ca nu te supara. Se va simti ingrozitor daca dai prea multi bani pentru un cadou pentru ea. Daca vrei sa nu se mai gandeasca la bani, scoate-o intr-o seara in oras, atunci cand cerul este senin si stelele stralucesc puternic. Va fi total acaparata si va aprecia la maximum frumusetea cerului inspicat de stele.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 03/07/2022