Shop
Ultimele 100 de articole

Fără Fecioară, probabil am fi pierduți

27 august 2017, , Vizualizări: 1,387
fecioara-jpg-1

Fecioara este semnul tipicarilor, al oamenilor atenți la detalii, critici, perfectioniști… bla bla. Asta am citit/auzit cu toții despre această zodie care cred ca e mai grozavă decât vrem să vedem și poate chiar decât știu nativii înșiși.

Energia acestui semn cred că este precum pământul pe care călcăm. Dacă nu ar fi, ne-am prăbuși. Dacă Fecioarele nu ar exista, nu am mai ști să corelăm simplitatea cu viața noastră, nu am avea ritmicitate și disciplină în ceea ce facem zilnic, nu am cunoaște simțul măsurii și al calității, nu am fi înțeles niciodată ce înseamnă că  „detaliile fac diferența”. Am pierde sensul existenței, pentru că am pierde sau nu am ști ce înseamnă micile experiențe și bucurii, simplitatea care ne poate umple sufletul, capacitatea de a fi prezenți prin ceea ce facem in fiecare moment.

Fecioara este un semn asociat cu puritatea, curățenia, igiena… atât trupească, cât și la alte niveluri. Fecioara este sănătate, naturalețe, firesc. Este utilitate și funcționalitate, după aceste criterii își si conduce viața și își face alegerile…

Fecioara este contribuție. Nu știe pentru ce altceva ar putea trăi, dacă nu pentru a servi, ajuta, sprijini, contribui și chiar vindeca. Are compasiune, trăiește ca și cum are o datorie de a ajuta, de a fi acolo pentru ființele care au nevoie (Maica Tereza era Fecioară)…  Știe instinctiv cum să vină în întâmpinare. Simte nevoia să dea ceva înapoi vieții, pământului și celor cu care vine în contact… De multe ori, asta se lasă cu încordare, suferința acumulată prin empatie exagerată, abandon de sine.

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu