Shop
Ultimele 100 de articole

Evenimente astrologice MAI 2021. Incep retrogradele!

29 aprilie 2021, , Vizualizări:
evenimente astrologice mai - sfatulparintilor.ro - pixabay-com- horizon-3929969_1920

Evenimente astrologice MAI 2021. Incepe luna mai cu o aliniere stelara in zodia Taurului. Soarele, Mercur cel abil si Venus cea romantica, dar si Uranus cel transformator isi dau mana in semnul cel mai conservator. Aceasta aliniere te incurajeaza sa fii mai flexibil cand vine vorba despre finante, dar sa fii si mai deschis la propria valoare. Taurul se opune, in general, schimbarilor. Insa cu putina flexibilitate poti vedea beneficiul din spatele unei schimbari.

De asemenea, apropierea dintre Mercur si Pluto te indeamna la o analiza mai profunda a propriei vieti. Venus face si ea acelasi lucru, intre 4 si 8 mai, dar pe parte de relatii. Te gandesti care sunt relatiile tale cheie. Care sunt de fatada si care sunt mai profunde.

Mercur retrograd in Gemeni

Mercur aluneca usor usor si se intoarce acasa, in zodia Gemeni. Se poate simti accelerarea comunicarii, apar oportunitati in cee ace priveste actualizarile tehnologice, modalitatile de transport si interactiunile cu vecinii sau cu rudele. Intre 10 si 15 mai, cand Mercur creeaza o legatura foarte stabila cu planeta Saturn planeta karmei, te poti astepta la un moment fructuos pentru a planifica ceva fructuos pentru viitor: o afacere, o carte, un blog. Din 15 mai, insa, Mercur intra in umbra retrograda, iar din 29 mai va intra in miscare retrograde. Deci ai putea sesiza o usoara incetinire a vitezei interactiunilor.

Horoscopul general al lunii mai il gasesti aici!

Luna noua visatoare si vindecatoare in Taur

Luna noua in Taur din 11 mai creeaza o frumoasa legatura vindecatoare cu visatorul Neptun. Se cere o echilibrare a fizicului cu emotiile si nevoile spirituale.

In 13 mai, aducatorul de noroc Jupiter intra in zodia Pesti, al doilea semn pe care il influenteaza, unde va ramane timp de 3 luni si jumatate. De ce este acest eveniment important? Pentru ca, de obicei, Jupiter tranziteaza fiecare zodie timp de 12 luni. Doar ca anul acesta Jupiter tranziteaza doua zodii, Varsatorul – timp de 8 luni si jumatate, si Pesti, celelalta parte. Jupiter se simte fericit in casa lui din Pesti si, impreuna cu Luna noua, indeamna sa gasesti modalitati mai inaltatoare de a te conecta cu ceilalti si de a-ti trai viata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.