Shop
Ultimele 100 de articole

Evenimente astrologice IUNIE 2021. Eclipsa, solstitiu, planete retrograde si alte miscari pe cer. Tine-te bine!

28 mai 2021, , Vizualizări:
Evenimente astrologice IUNIE

Evenimente astrologice IUNIE 2021. Sezonul Gemenilor este in plina desfasurare, oferindu-ne sansa de a avea intalniri interesante. De altfel, ce ti-ai putea dori altceva dupa toate aceste luni de restrictii. Totusi, Mercur, planeta care patroneaza zodia, este in miscare retrograda pana aproape de sfarsitul lunii (22 iunie), ceea ce solicita putina precautie cu privire la cuvintele pe care le spui. Dar nu te lasa descurajat. Trage o gura de aer proaspat si repara ce e de reparat, amana ce e de amanat, reprogrameaza ce se poate. Si, in acest fel, poti intoarce in avantajul tau eventualele probleme aparute.  

Precautii cu Mercur retrograd

Gemenii guverneaza comunicarea zilnic, de aceea trebuie sa fii atent la conexiunile rapid cu oamenii pe strada, la munca, in familie, cu rudele, cu vecinii. Atentie la mesajele pe care le trimiti prin SMS sau email. De asemenea, pot aparea influente in cee ace priveste tehnologia, aplicatiile. Fii atent la rezervarile pe care le faci. Fii atent la aparatura electronica, la sistemele de securitate. Verifica automobilul, motocicleta la filtrele de aer, de ulei etc.

 
 

Venus schimba doua zodii

Inca din a doua zi de iunie, Venus paraseste Gemenii si se muta in Rac, aducand mai multe ocazii pentru reuniuni cu familia, orientarea catre vechi pasiuni sau redecorarea casei. Va prinde bine o astfel de perioada dupa tranzitul destul de agitat prin Gemeni.

Spre finalul lunii, in 27 iunie, Venus se instaleaza in regalul Leu. Asteapta-te la o perioada romantica, jucausa, creativa. Mutarea lui Venus in Leu poate fi declarata una dintre cele mai spectaculoase din acest punct de vedere.   

Te mai poate interesa: Horoscop lunar IUNIE 2021. Venus schimba zodia de doua ori. Luna acopera total Soarele. Cinci planete retrograde. Ce va fi?

 

Eclipsa de Soare in Gemeni

Ziua de 10 iunie aduce doua evenimente importante. Luna noua in Gemeni acopera Soarele intr-o eclipsa. Este prima eclipsa solara a anului. Discul Lunii acopera total soarele, doar ca, fiind mai departe de Pamant, Luna va lasa Soarele cu o aura stralucitoare.

Aura are o deosebita semnificatie spirituala, fiind simbolul Divinitatii, a Luminii divine care nu lasa intunericul sa domneasca.

Marte in Leu

In 11 iunie, Marte paraseste zodia Rac pentru a se instala in Leu. Se simte imediat cand o planeta intra in zodia Leu. Energia se schimba, caci Leului ii place sa fie vazut, sa fie admirat. Si cand Marte, planeta curajului si a actiunii, intra in Leu, temperatura creste fara sa vrei. Caci Marte in Leu aduce directie, aduce focus, aduce autenticitate. Te vei simti mai increzator in fortele proprii, mai dornic sa faci ceea ce doresti in viata ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.