Evenimente astrologice APRILIE 2021. A 12-a Luna noua in Berbec! Trasformari, schimbari, reinnoiri! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice APRILIE 2021. A 12-a Luna noua in Berbec! Trasformari, schimbari, reinnoiri!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Evenimente astrologice APRILIE 2021. A 12-a Luna noua in Berbec! Trasformari, schimbari, reinnoiri!
Evenimente astrologice APRILIE 2021

Evenimente astrologice APRILIE 2021. Incepe a patra luna a anului, luna miezului de primavara. Din punct de vedere astrologic, luna aprilie sta sub semnul energiilor glorioase ale conjunctiei dintre Soare si Venus in Berbec. Inca din prima saptamana, aprilie promite speranta in relatii sau in situatiile in care dorim sa punem amprenta creativitatii noastre.

Alianta fina intre Marte si Venus

Este o perioada fabuloasa pentru transformari, pentru reinnoirea garderobei, pentru noi inceputuri, pentru asumarea unor angajamente fata de aceiasi oameni din viata noastra sau fata de altii noi. Marte, patronul zodiei Berbec, are o fina alianta cu partenera Venus, in special in primele zile 10 zile ale lunii. Toate acestea sunt imbogatite de sosirea lui Mercur cel rapid, mesagerul inaripat, planeta comunicarilor, a calatoriilor si a ideilor, in zodia Berbec, in data de 4 aprilie 2021. Proiectele si sperantele pe care le aveai pot capata un avant important, mai ales dupa perioada de confuzie sau neintelegere din trecut.

Citeste si: Horoscop lunar APRILIE 2021. Dorinta si iluzie. Unde duce calea ta?


Dorinta si iluzie

Totusi, cuadratura dintre visatorul Neptun si Marte (intre 4 si 14 aprilie) face tot posibilul sa-ti arate ca trebuie sa-ti folosesti energia numai in actiuni cu adevarat semnificative. Marte este planeta dorintei, iar Neptun planeta iluziei. Pune-i pe cei doi intr-un unghi tensionat ca acesta si acel lucru sau acea persoana la care ravnim poate sa-si arate adevarata fata. Din fericire, Soarele si Marte colaboreaza foarte bine, ceea ce te impinge de la spate. Urmeaza un pas gigant in fata.

A 12-a Luna noua in Berbec

Noul an astrologic a inceput, iar aceasta Luna noua in Berbec te incurajeaza sa oferi un plus de energie catre directia pe care ti-o doresti sau la care visezi. Ia in calcul si faptul ca Pluto, planeta transformarii si a schimbarii, interactioneaza cu Luna noua, dar si cu minunata Venus, cee ace inseamna ca orice iti propui trebuie sa fie cu cele mai bune intentii. Influenta lui Neptun te-ar putea duce in partea intunecata si ar putea scoate la lumina mistere si adevaruri pe care ai prefera sa le tii departe de ochii celorlalti.
Atentie si la oamenii care s-ar putea folosi de partea lor intunecata pentru a te domina intr-un fel sau altul. Venus se muta in Taur, in 14 aprilie 2021. Nu peste multa vreme o vor insoti in aceasta puternica zodie Soarele (19 aprilie), Mercur (20 aprilie). Aici ii asteapta maretul Saturn, care va fi gazduit de Taur pana in 2026.

Te mai poate interesa si: Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2021. Ce mistere si adevaruri vrei sa tii ascunse?

Marte in Rac

Fii deschis schimbarilor bruste si oportunitatilor neasteptate. Marte cel atotputernic intra in Rac pe 23 aprilie si va sta aici 6 saptamani. Orice lucru legat de casa sau proprietati va fi in centrul preocuparilor tale zilnice. Pot aparea schimbari de domiciliu, reuniuni de familie.

Luna se incheie cu o spectaculoasa Luna plina in Scorpion, in 28 aprilie, foarte aproape de Uranus, aducand mai multa flexibilitate in viata noastra. Daca esti singur, nu este exclus ca cineva provocator, incitant sa incepe sa orbiteje in jurul tau.

Nu rata nici: Cuvantul-cheie al lunii APRILIE pentru fiecare zodie!

O luna aprilie minunata va dorim!

Sursa: horoscopefriends.co.uk

Imagine de Jill Wellington de la Pixabay

Data articol: 28/03/2021