Shop
Ultimele 100 de articole

Esti nascut sau cunosti pe cineva nascut intre 1950 si 1989? Afla impactul MAJOR adus de CHIRON SI URANUS si ROLUL pe care il ai in Cosmos! Ranile din copilarie, mai importante decat crezi!

16 mai 2020, , Vizualizări:
impact CHIRON URANUS

Stiai ca toata lumea nascuta intre anii 1950 si 1989 are in harta natala pe Chiron, micul astru vindecator de rani sufletesti profunde pe care le caram cu noi prin viata, in opozitie cu rebelul, imprevizibilul, aducatorul de neasteptat Uranus?

Da, daca esti nascut intre 1950 si 1989, deci ai varsta cuprinsa intre 31 ani si 70 ani, ai pe Chiron in opozitie cu Uranus la momentul nasterii !

Chiar daca NU esti nascut intre 1950 si 1989, majoritatea oamenilor cu care interactionezi sunt parte din aceasta generatie, deci te influenteaza si pe tine indirect, de asemenea.

Ce inseamna acest aspect si de ce este important pentru viata noastra?

Chiron in opozitie cu Uranus este un aspect astral incredibil de lung. Gandeste-te asa: un aspect astral normal (de exemplu Soarele in cuadratura cu Venus) dureaza cateva zile. Aspectele ce implica planetele cu miscare lenta (Uranus, Neptun si Pluto) au loc mai rar si dureaza pana la cativa ani.

Dar un aspect astral ce dureaza 40 ani este exceptional de rar. De fapt, de-a lungul vietii noastre experimentam doar doua asemenea aspecte cu durata mare : unul din ele este Neptun in sextil cu Pluto si celalalt este Chiron in opozitie cu Uranus.

Aceste aspecte astrale lungi sunt posibile doar cand avem o planeta cu orbita eliptica implicata in aspect cu o alta planeta cu o orbita similara ca lungime.

De aceea putem avea aceste aspecte lungi, transgenerationale dintre Chiron si Uranus, apoi Pluto si Neptun.

Si de aceea ele au loc asa de rar… si de aceea sunt asa de semnificative pentru viata noastra, dat fiind si secolul in care traim.

Aceste aspecte neobisnuit de lungi se numesc transgenerationale pentru ca impacteaza mai multe generatii la rand. Asta inseamna ca generatia noastra, a oamenilor activi social acum si in ultimii 30 ani este generatia „Chiron in opozitie cu Uranus” sau generatia Vindecatorului Ranit.

Acum intelegem si de ce Chiron joaca un rol asa de important in vietile noastre. Asa cum stii, Chiron orbiteaza intre Saturn si Uranus, fiind legatura dintre cei doi, intre lumea pe care o stim (reprezentata de Saturn) si ce este dincolo de cunoscut (Uranus, prima planeta transpersonala). Uranus, Neptun si Pluto sunt invizibile pentru ochiul uman si au fost descoperite inainte de Chiron.

Descoperirea lui Uranus, a sasea planeta de la Soare, a coincis cu razboaiele de independenta, inclusiv cu revolutiile franceze si americane dar si cu epoca iluminarii.

Descoperirea lui Neptun, a saptea planeta de la Soare, a coincis cu revolutiile romantice si industriale, cu dezvoltarea motorului cu aburi, a chimiei si a negotului pe mari si oceane.

Descoperirea lui Pluto a coincis cu descoperirea bombei atomice si cresterea regimurilor totalitare dar si cu descoperirea psihoanalizei.

Toate aceste descoperiri au influentat profund societatea noastra – din 1781 de cand a fost descoperit Uranus, omenirea s-a schimbat mai dramatic decat in sute si mii de ani de evolutie.

Aceasta este puterea planetelor transpersonale.

Si exact acest tip de putere dezleaga Chiron.

Inainte de descoperirea lui Chiron in 1977, mintea noastra nu putea sa se cupleze cu frecventa acestor planete de dincolo de Saturn si influenta lor o interpretam drept „soarta”, ca ceva ce NI se intampla si noi nu avem nicio putere.

Clar aveam nevoie de un „instrument” astral sa integram energia puternica a acestor planete transpersonale intr-un mod armonios. Si acest instrument se numeste CHIRON.

Descoperirea lui Chiron a coincis cu cresterea practicilor de vindecare alternativa si cu conceptul de conexiune intre minte si corp (yoga, meditatii, reiki) ceea ce a schimbat profund – si inca schimba – nivelul nostru de constiinta.

Chiron a adus si cresterea impactului astrologiei (in mitologia greaca, Chiron era un astrolog), pentru ca astrologia este veriga ce lipsea dintre natura/stiinta si planete/Univers.

Chiron este legatura dintre vizibil si invizibil, insemnand ca rolul lui este sa te ajute sa vezi in tine ceea ce altfel ar ramane invizibil si experimentat ca si „soarta” („asa a fost sa fie”).

Chiron lucreaza intr-un proces de 3 etape, etapele Vindecatorului Ranit, al Samanului si al Alchimistului.

Chiron este Vindecatorul Ranit pentru ca procesul de eliberare de limitarile materiale ale lui Saturn nu este usor. Dar generatia „Chiron in opozitie cu Uranus” a fost creata si chemata sa se ocupe de acest pas. Daca esti nascut intre 1950 si 1989, si tu esti un Vindecator Ranit, ceea ce inseamna ca te-ai nascut cu misiunea de a transcende pe Saturn sau ceea ce este cunoscut drept REALITATE.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.