Descoperă zeiţa care-ţi guvernează zodia! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Descoperă zeiţa care-ţi guvernează zodia!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Descoperă zeiţa care-ţi guvernează zodia!
19224995_m.jpg

Eşti curioasă să afli ce zeiţă din măreţul Olimp îţi influenţează zodia? Descoperă cât de puternică a rămas amprenta ei peste timp, ce trăsături ai moștenit de la ea și cum îți influențează destinul.

Legendele vechii Elade şi-au lăsat amprenta asupra astrologiei, constelaţiile cereşti fiind adesea botezate după numele divinităţilor iubite de pământeni. Zeiţele Olimpului, în mod deosebit, au servit drept model pentru portretul nativelor, în funcţie de semnul zodiacal sub care s-au născut. Descoperă şi tu ce zeiţă ţi-a influenţat zodia şi ce trăsături de caracter se reîntâlnesc în portretul tău astrologic.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Berbec – Atena, zeiţa neînfricată

Fiica marelui Zeus şi cea mai înţeleaptă dintre zei, Atena moştenise puterea tatălui ei, îndrăzneala şi vitejia, dar şi iubirea de oameni. Atena le-a dăruit grecilor măslinul, ce avea să le asigure prosperitatea, şi a fost numită patroana meşteşugurilor şi a minţilor ingenioase. Atena reprezintă curajul şi iniţiativa nativelor din Berbec, forţa lor de a trece cu capul sus peste toate obstacolele. Iubitoare de inovaţii, femeile din Berbec au moştenit totodată şi capacităţile de lider ale marii zeiţe.

Taur – Geea, inima familiei

Zeiţa-Pământ, divinitatea primordială care a dat naştere celorlalte zeităţi ale Olimpului, Geea era simbolul creaţiei, al renaşterii şi al maternităţii. În mitologia greacă, Geea a ţinut în mâini frâiele lumii mii de ani până când Zeus a acaparat puterea. Dar muritorii o venerau pe zeiţa-mamă şi, în aceeaşi măsură, se temeau de ea. Nativele Taur au moştenit acea putere incredibilă a Geeiei de a face faţă tuturor durerilor şi de a răzbate, susţinându-i pe cei din jur. Ea este protectorul familiei, menţine echilibrul şi stabilitatea ei financiară.

Gemeni – Calliope, talent şi elocinţă

Deseori, vei auzi că mari vedete ale micului ecran, muzicieni, scriitori sau pictori s-au născut sub semnul Gemenilor. Zodia ta se află sub influenţa lui Calliope, cea mai dăruită dintre muze, care patrona dansul, cântecul, poezia şi oratoria. Adesea, muza era reprezentată în sculpturile vremii cu o unealtă de scris şi tăbliţe de lut în mâini. Femeile din Gemeni au moştenit de la ea abilitatea de a fi diplomate în orice împrejurare şi uşurinţa de a-i fermeca pe cei din jur cu spiritul lor viu.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 29/08/2016