Shop
Ultimele 100 de articole

De la numerologul Mihai Voropchievici: Ora nașterii tale spune totul despre tine și destinul tău

03 septembrie 2017, , Vizualizări:

Află ce spune cu adevărat ora nașterii despre tine, indiferent de zodie. Mihai Voropchievici a aflat care sunt planetele care ne influențează încă de la ora nașterii.

Voropchievici: Cei născuți între 22 și 24 sunt guvernați de Lună

„Majoritatea telespectatorilor spun că nu știu la ce oră s-au născut. Pe lângă planeta care guvernează o oră, există și ascendentul.

Hai să deconspirăm planetele care guvernează anumite ore de naștere. O să pornim cu o oră mai ciudată. Începem cu Soarele, Luna, Mercur, Venus etc.

Între 20 și 22 sunt guvernați de Soare. Sunt persoane foarte încrezătoare în propriile forțe. Sunt oameni generoși și nu sunt ranchiunoși.

Ne mutăm la 22-24. Ei sunt patronați de Lună. Sunt sensibilii, etericii, creativii, apaticii. Îi șochează suferințele celorlalți. Ei sunt lunaticii. Au multă bunătate în ei, au mult simț matern. Sunt și cu tendință de multe ori de a trăi în trecut.

Ne mutăm la 24-2 dimineața. Mercurienii, guralivii, veșnic tonici, veșnic tineri. Ăștia parcă nu îmbătrânesc niciodată. Nu prea se atașează foarte repede de alte persoane. Preferă libertatea deplină.

Ne mutăm la intervalul 2-4 noaptea. Ei sunt venusienii: romantici, foarte conștiincioși în plan financiar. Sunt tentați pentru a strânge mulți bani.

Ne mutăm la orele 4-6: marțienii. Ei sunt războinici, ei vor să fie primii întotdeauna. Este chiar intervalul la care răsare Soarele. Sunt foarte competitivi.

Citeste continuarea pe REVISTATEO.RO.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax