Cum sunt femeile in functie de luna in care s-au nascut - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt femeile in functie de luna in care s-au nascut

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Cum sunt femeile in functie de luna in care s-au nascut

Luna in care te-ai nascut poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Citeste in continuare caracteristicile generale ale femeilor, in functie de luna nasterii.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Ianuarie

Femeile nascute in luna ianuarie sunt ambitioase si incapatanate. Au tendinta sa fie rezervate si sa isi schimbe repede starea de spirit. Pot fi lideri buni si au un simt al eticii foarte bine dezvoltat. Femeilor nascute in luna ianuarie le plac foarte mult  mediile curate si bine organizate.

 

 

Februarie

Femeile nascute in luna februarie sunt spirite libere si aventuroase. Nu ezita sa se suie in avion si sa plece in jurul lumii fara sa fii stat sa stabileasca vreun traseu. Femeile nascute in luna februarie sunt creative, le plac proiectele noi, sunt firi deschise, romantice si extrem de sincere.

 

 

Martie

Femeile nascute in luna martie sunt incantatoare, insa tacute si introvertite. Timide din fire, ele prefera sa evite aglomeratia. Le place sa-si exprime sentimentele in maniere artistice. Femeile nascute in luna martie sunt dragastoase, iubitoare si loiale. Pun interesele celorlalti mai presus de propriile interese.  

 

 

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 15/07/2017