Cum sa iti decorezi casa in functie de zodie. Racii au nevoie de albastru si flori. Zodiei tale ce ii prieste ? - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa iti decorezi casa in functie de zodie. Racii au nevoie de albastru si flori. Zodiei tale ce ii prieste ?

decorare - sfatulparintilor.ro -pixabay_com

Sagetator

“Arcasii” iubesc libertatea, de aceea vor dori spatii deschise, care sa nu-i restrictioneze. Spatiile inchise si elementele masive de decor aproape ca-i fac claustrofobi. Sagetatorii vor alege decorurile stilizate, ultra-sic. Lor le place relaxarea si nu ii deranjeaza dezordinea. Semineul si lumina difuza se pot incadra foarte usor in viata si casa unui Sagetator.

 

 

Capricorn

Element de Pamant, Capricornul este foarte conservator. Pentru el primeaza calitatea si durabilitatea unui produs. Asa ca vor alege o mobilier practic si util. Tonurile preferate sunt cele de Pamant: verde padurar, negru, gri, maro si auriu. Ei sunt atrasi de obiectele de decor din lemn si piatra. Pentru ca au tendinta de a fi dezorganizati, ei vor avea multe spatii de depozitare unde sa “arunce” ceea ce-i incurca.

 

 

Varsator

Independenta si libertatea sunt foarte apreciate de Varsatori. De aceea casa lor va fi spatioasa, cu zone foarte bine delimitate. Nu le plac musafirii, iar daca unul ajunge neanuntat in casa lor nu va fi foarte bine primit. Varsatorii vor combina elemente de decor moderne cu cele traditionale, dar utile. Desi nu sunt semn de apa, ei vor prefera nuantele marine, dar si pe cele electrice si metalice.

 

 

Pesti

Pestii sunt visatori si mistici, prefera casele in apropiere de apa sau decorate dupa teme marine. Curatenia si ordinea nu sunt punctele forte ale unui Peste, insa se va stradui sa isi organizeze casa. Casa reprezentantilor zodiei Pesti va avea multe spatii de depozitare, in care sa-ti tina lucrurile care pot crea dezordine.

 

 

Sursa: ganeshaspeaks.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 16/12/2017