Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa iti cresti contul din banca in functie de zodie

24 septembrie 2018, , Vizualizări:
cum sa faci bani zodie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - piggy-bank-2889046_1920

Daca vrei sa stii cum sa iti cresti contul din banca, citeste in continuare. Astrologii au alcatuit o serie de repere caracteristice fiecarei zodii in parte. Iata care sunt punctele tale forte si punctele tale slabe cand vrei sa faci bani.

 

 

Citeste aici horoscop bani saptamana 24-30 septembrie 2018.

 

 

BERBEC

Berbecul este semn de Foc si poate fi foarte impulsiv. Cand vine vorba despre bani, este foarte strangator. Isi propune obiective de economisire si cand le implineste se recomenseaza. Impulsivitatea se manifesta cand vine vorba de riscuri. Merge cu capul inainte, fara sa analizeze. Dar, pana la urma, cine nu risca, nu castiga.

 

 

TAUR

Taurul este semn de Pamant si este foarte dedicat muncii sale. Iubeste stabilitatea si, de aceea, de multe ori il gasesti pe acelasi post, la acelasi loc de munca. El economiseste bani doar reducand cheltuielile dedicate placerilor. Desi iubeste luxul, atunci cand trebuie sa stranga niste bani stie cum si de unde sa taie.

 

 

GEMENI

Semn de Aer, Gemenii au probleme cu luarea deciziilor. Mai mult, au tendinta de a cumpara impulsiv. De economii nici nu poate fi vorba. Ca sa fie siguri ca reusesc sa stranga si ei un banut, au nevoie de un prieten de nadejde (proverbialul ingeras de pe umar) care sa-i struneasca de fiecare data cand incearca sa exagereze cu cumparaturile.

 

 

RAC

Semn de Apa, Racul nu este preocupat doar de situatia lui financiara, ci si de a celor apropiati. De dragul banilor accepta joburi care le aduc bani, dar nu si placere. Nu sunt foarte cheltuitori, stiu sa faca economii. Trebuie sa aiba grija sa puna o mica suma si pentru propria placere.

 

LEU

Semn de Foc, Leul iubeste sa detina lucruri fine. Cand vine vorba despre economii, lucrurile stagneaza. Luxul costa, iar Leul nu este prea dispus sa renunte la el. Ca sa aiba mai multi bani, Leul trebuie sa-si faca un plan concret de venituri si cheltuieli. Leii trebuie sa-si reserve o suma si pentru socializare. Cine ar vrea sa tina un Leu in cusca.

 

 

FECIOARA

Semn de Pamant, Fecioarele sunt firi foarte practice. Sunt responsabile si cu picioarele pe pamant. Cu banii nu sunt foarte priceputi. Desi nu au o problema in a economisi, ei accepta job-uri care nu sunt foarte bine platite. Nu ar trebui sa le fie teama sa-si urmareasca visul. Au suficiente calitati pentru a castiga bani multi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu